Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 202
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
муци аз гледам с линка на дани и не прекъсва

# 496
Всичко е прекрасно.
Само съм разочарована, че точно вечерта, когато бяха в каменната къщичка Аслъ взе, че нещо се разболя или вдигна температура.. не разбрах, но се наложи да я сложи да спи... с дрехите

И искам някаква логична развръзка, ако е възможно... с линията Айхан-Азад. Защо един баща биологичен или не, няма значение, би пратил дъщеря си да стреля по някакви хора.. защо въобще ще я прави убийца, докато той храни с грозде Йетер и размята броеницата си. Вярно ,че в истинския живот хората понякога жертват децата си дори несъзнателно.. заради свои грешки, но тук съвсем буквално се случва и направо ме убива.

Иначе за нашите хубавци.. все повече се влюбвам. И казах, че не ми е важно вече кой как го обличат, но не мога да не отбележа прекрасната червена блуза, хубавите ретро дънки, които са по нея (без широки крачоли) и страхотното червено палто на Аслъ.

Искам да разбера какво каза Ферхат докато беше насочил пистолет към Абидин ( много ми хареса как му вика Абидин, дай пистолета и той го дава и Ферхат го насочва към главата му, стори ми се, че се усмихваше даже (Абидин).

# 497
Много гадна  Хандан....... Идил и тя не се трае ,че е оа...а до ушите ,потънала в лъжи  ,ама не  спират и двете .

Голяма борба ще води Аслъ с тези мръсоти от конака ......ааааа,оофффф..... Намък каква физиономия имаше ,като видя Аслъ......Дано Ферхат скоро му  надуши следата и на онова влечуго ДжунЮ.

ПП На  Аслъ май ѝ дойде повечко ейни ръкъ ,ако не се лъжа ...

# 498
всичко беше за пред бабата да и дойде умът

иначе вечерта аслъ май се понапи (не знам дали само от това) беше така, но точно вечерта трябваше да свърши с целувка...както и да е

дано този епизод айхан умре, защото отива към ревност към йетер, което ще ми е в повече за нейния образ...

# 499

иначе вечерта аслъ май се понапи (не знам дали само от това) беше така, но точно вечерта трябваше да свърши с целувка...както и да е

Целувка имаше.. тя го целуна много сладко, но ми е странно след всичко да си лягат като 10 годишна двойка след вечеря... просто все тая дали е болна или не! Аз не бих могла да заспя до мъж като Ферхат.. ако ще да имам 40 градуса температура.

# 500
Много гадна  Хандан....... Идил и тя не се трае ,че е оа...а до ушите ,потънала в лъжи  ,ама не  спират и двете .

Голяма борба ще води Аслъ с тези мръсоти от конака ......ааааа,оофффф..... Намък каква физиономия имаше ,като видя Аслъ......Дано Ферхат скоро му  надуши следата и на онова влечуго ДжунЮ.

ПП На  Аслъ май ѝ дойде повечко ейни ръкъ ,ако не се лъжа ...

мъничко се надявах аслъ да вземе да ги нареди тия на масата ама нейсе

между другото според мен ферхат и каза да разучи какво е станало с бебето и тя като доктор ще надуши и ще разкрие всичко..

# 501
Като на филм/сериал Азад знаеше какво крои Намък при положение, че той го сподели само с Джюнейт, но карай, сериал да става.

показаха, че в цветето, което беше доставено, има буба

ииииииииииии
двойката се прибира вкъщи - вуйчо замръзна

бабата каза нещо на въпреки и ферхат насочи пистолет в главата на абидин (много правилно...бабата ще млъкне накрая)...и ферхат иска да види снимки от сватбата...ето тва вече е сладко
Мерси, пропуснала съм момента, гледам оттук-оттам и направо  утре вечер с превод.

# 502
да абидин се усмихна преди да отидат с ферхат в кухнята , после братска прегръдка

/ налага ми се да прекъсвам и не видях видях лицето на намък при прибирането  на асфер /

# 503

Целувка имаше.. тя го целуна много сладко, но ми е странно след всичко да си лягат като 10 годишна двойка след вечеря... просто все тая дали е болна или не! Аз не бих могла да заспя до мъж като Ферхат.. ако ще да имам 40 градуса температура.

хахах е няма да ни покажат всичко, а и кат си болна и тоя почне нещо отиваме към некрофилията вече

# 504
Може Айхан да замине ,ако разбере истина за смъртта на майка си, различна  от официалната версия или тази на баща ѝ .

Явно АзаД винаги  е обичал Йетер.

# 505
попи , на мен  не ми харесва  аихан да умира , ще стане страшно азад ще попилее вси4ки  , варианта на софиа
по го приемам , макар 4е искам аихан да продължи  в сериала

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 21:13 от kmaroo

# 506
комисар Джем почва да ме дразни много...дойде да отведе Аслъ - все едно бебе ей

# 507
романтика в градината -дилсиз и хюлия

# 508
Оооооо, Гюлсюм  как гледа сега Вилдан в очите....... а  като научи  истината   Вилдан !?!?!?!

А колкото до Джем , има някакво право да се притеснява защото настъпиха вече  Намък по  опашката , /а всичката му  отрова е там / и той знае  какво може да  последва ..

# 509
отвличането да започне сега...не разбрах дали каза без детето или само детето

ТАЯ па може ли да е с гръб към детето,.,. и ферхат пак дойде на време

Общи условия

Активация на акаунт