Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
И те работят днес!

Това фотошоп ли е ? Кой е този човек до Аслъ и какво пише, някой може ли да каже? Simple Smile))
Ау колко красиво червено.......

Още една моя черно бяла любов...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 17:17 от morella allan poe

# 121
Брей, много четене е паднало, да не са сменили сценария?

Хайдеее и Ибо се наспа, а как хубаво си сънувашеее Laughing

Време е за следобедно кафе Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 17:38 от lia-martin

# 122
Пак аз Joy Joy Joy Joy Сега никой не пише, но понеделник ще сме така:  Wink

Ферхат също плака, плака q

но не дочака постове и отиде с Ийит на...

Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 123

— Тьма - это не место, в котором ты застрял. Это то место, куда ты предпочел сбежать и спрятаться...

доказателства, дай доказателства...Аслъ!!!! че нещо не се сещам кога  е бягал героя за да  се крие...
а да...веднъж избяга при татуто...

# 124
Лия, вярно, че никой не пише. Аз се вмъкнах между твоите постове, че да не те изтрият за поредни постове. Иначе съм застинала в очакване на серията на български утре, за да се насладя на цялата гама от емоции пълноценно и се радвам на всички снимки от сета, които запълват липсата на фрагман и резюме. Много хубави сетови снимки.

И един туит в Туитър ме подсети, че има една добра новина за нас. Всеки сезон на Сървайвър епизодите са се излъчвали от петък до понеделник, но Аджун и ТВ 8 са решили да излъчват Сървайвър от четвъртък до неделя този сезон. Значи в понеделник няма да се излъчва Сървайвър, който скоро май започва, и няма да се страхуваме от неговата конкуренция.

# 125

И един туит в Туитър ме подсети, че има една добра новина за нас. Всеки сезон на Сървайвър епизодите са се излъчвали от петък до понеделник, но Аджун и ТВ 8 са решили да излъчват Сървайвър от четвъртък до неделя този сезон. Значи в понеделник няма да се излъчва Сървайвър, който скоро май започва, и няма да се страхуваме от неговата конкуренция.
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 126
Брей, много четене е паднало, да не са сменили сценария?

Hug Няма да се учудя...видели са каква глупост е трея...и преработват цялата серия...то и затова може да няма втори фраг...

# 127

Някой чул ли е нещо за наградите Кристал?
[/quote]

На един пост от майката на Ибрахим в инстаграм пишеше 11 февруари
Тоест утре

# 128

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Терко, дали не са се уплашили от ЧБЛ, а!

# 129

Някой чул ли е нещо за наградите Кристал?

На един пост от майката на Ибрахим в инстаграм пишеше 11 февруари
Тоест утре
[/quote]
ами то тая награда, направо държавна тайна. само роднините знаят...тия хора нямат ли си ПР щабове да вдигнат шум до небето...да подадат инфо до пресата, ранини, гечето и прочие...

# 130
Скоро ще разберем🕘🕘🕘

# 131
Ето ви и доказателствен материал:

Аслъто като е такава боркиня срещу блатата и тъмнината защо не му каже, че Намък му е баща...истината за бебето, за Сафие...

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 20:02 от dafnе@

# 132
# 133
истината за стрелбата по Намък, също...в час е с нещата...та, го е оставила да се мъчи със собствено разследване...и героинята е с двата крака в блатото за има няма два месеца ..но иначе, такава уста отворила  да излиза  Ферхат от блатото, а той цял живот е там ..за мен, тотално се компрометира с тия измислени претенции към героя...направо ми бие на глезотия и капризи...

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 20:38 от dafnе@

# 134
Дафне, съгласна съм с теб, че и Аслъ е в блатото   Peace

Общи условия

Активация на акаунт