Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Попай, да, хубаво припомни Аслъ от първите епизоди. Всъщност това беше женско кокетство нейното, ефирност, мечтателност, а не инфантилност. Тя живееше в своя приказен свят на благородни хора в бели престилки, които спасяват животи. И си чакаше принца на бял кон. И после реалността рязко я хвърли в друг свят. И точно с нейната жизненост, веселост и шалче и рокличка от първите епизоди ни внушиха приказността на нейния образ и драматичния сблъсък на черното и бялото.

права си, просто някак си от 30 годишен доктор на всичко отгоре не очаквам такива "момичешки" неща, а и аз не знам как да се изразя - не точно коравосърдечно, но поне обиграно, да знаеш, че в живота има и лоши неща, но наистина при нея сигурно са искали да акцентират върху идеализма и подобно

... хахха много съм харш, въпреки че и аз като всяка живее в някоя приказка (малко или много)

https://www.youtube.com/watch?v=ohf9EdTPQOA

този пост ще го редактирам 10 пъти...но пак си пуснах серила и ще изтъркам бутон rewind на "Doktor, nereye!" Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 20:05 от popai_00

# 436
Попай, да, хубаво припомни Аслъ от първите епизоди. Всъщност това беше женско кокетство нейното, ефирност, мечтателност, а не инфантилност. Тя живееше в своя приказен свят на благородни хора в бели престилки, които спасяват животи. И си чакаше принца на бял кон. И после реалността рязко я хвърли в друг свят. И точно с нейната жизненост, веселост и шалче и рокличка от първите епизоди ни внушиха приказността на нейния образ и драматичния сблъсък на черното и бялото.

права си, просто някак си от 30 годишен доктор на всичко отгоре не очаквам такива "момичешки" неща, а и аз не знам как да се изразя - не точно коравосърдечно, но поне обиграно, да знаеш, че в живота има и лоши неща, но наистина при нея сигурно са искали да акцентират върху идеализма и подобно

... хахха много съм харш, въпреки че и аз като всяка живее в някоя приказка (малко или много)

https://www.youtube.com/watch?v=ohf9EdTPQOA

този пост ще го редактирам 10 пъти...но пак си пуснах серила и ще изтъркам бутон rewind на "Doktor, nereye!" Stuck Out Tongue

OOO сега е кажа че може и може - имам една пзоанта която е на 32 кардиолог и живее в барби ланд Simple Smile не я чувствам като кака , а като някоя на мойте години Simple Smile и тя си чака принца и мн ми напомня на аслъ от първите епизоди. когаот е нощтна смяна в болницата си взема любовния роман да чете Simple Smile

# 437
Муци  ха, ха, ти направо познаваш прототипа на нашата Аслъ.

Попай, силен момент наистина, когато я настигна и този въпрос-вик.

# 438
и аз чакам принца, но в същото време знам, че изобщо ако дойде, то този принц няма да е принц...но затова сме жени - мечтаем, надяваме се,че заслужаваме идеалния....ще го ударя на философия тази вечер

# 439
  Момичета, аз да попитам... Че ми изневерява паметта вече.. Като някоя стара баба съм... Преди да му каже в колата, че го обича, след нощната разходка в гората, Аслъ друг път казвала ли му е заветните думички...???  Сега се замислих, че Ферхат й каза, че я обича първи... То след толкова настояване от нейна страна, смее ли той пред доктор да не си признае?! hahaha Дори мой любим момент е, когато се връщаше от бягството с булчинската рокля и когато той я притегли силно към себе си и я хвана "в белезниците си" /демек в ръкохватката си/... Тогава тя му каза, че й е противен... А той отговори... "А аз те обожавам.." Hug Hug
     Аслан тоз Ферхат, бе.... Аслан... Два пъти Аслъ щеше да се строполи на земята от безсилие и болка...  Единият път, когато видя, че приятелят й е женен, а вторият път, когато беше пияна пак по същия повод и щеше да тупне като узряла круша на земята... Евала на тоз мъж... Намери начин да й подаде навреме ръка, в точния момент, на точното място... Затова си струва да се бориш за такъв мъж... А още повече да му кажеш, че го обичаш... Истински... И безрезервно...

# 440
Kissing Facepopai, страшно секси ми е и на мен този момент... смисъл когато й крещи от любов... ми се струва супер секси,
Скрит текст:
възбуждащо
. Гледах го още първия път над 20 пъти...  Не мога да продължа да обяснявам защо ми се струва секси, защото турският сем и тук ще пропълзи и ще ми изтрие коментара.

mury9, и на мееееен! Този момент от 2ри епизод ми е толкова любим! Както и от 3ти епизод, когато й каза, че е много плашлива и сърцето й се чува чак оттук.. и я беше притиснал до стената. След това отиде при татуто.. знаем защо. Innocent

# 441
hahahha морела да си призная всеки път като чуя ЕваЙла и се разгонвам страшно  хахаххахахаа

мъри, не съм много сигурна, но мисля някъде 14 15 серия дали тя не му каза ама леко. не така направо... не мога да намеря, може би не е

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 20:46 от popai_00

# 442
Обаче Фемилито Мутлу не омъжват щерките си за случайни мъже Mr. Green
На Жалето мъжа е богат бизнесмен, собственик на фабрика за пластмаса  Joy Joy
Ибо е ясен  Mr. Green
Интересно ми е малкия Алп, ако изобщо го оженят за жена, защото е пълно гейче за кой/коя ще бъде  Joy Joy Joy Joy
Мъжа й на Жале все едно спи на сета Stop Качвал снимки от там.  Tired После що целувката в хотела била зле  Stop

# 443
Ибо е ясен  Mr. Green
Интересно ми е малкия Алп, ако изобщо го оженят за жена, защото е пълно гейче за кой/коя ще бъде  Joy Joy Joy Joy
Мъжа й на Жале все едно спи на сета Stop Качвал снимки от там.  Tired После що целувката в хотела била зле  Stop

трябва да се разберат...без семейства по сетовете...кво е тва... като черната перла

# 444
Вярно, че се е нащракал с всички.. какво прави този човек на сета? Няма ли си работа? Или наистина живеят точно както по сериалите.. цялата рода са вечно на главата им. Не разбирам защо ''шурея '' , както вика Ферхат ще ходи на сета, където Ибо работи реално Smile 
Самото семейство изглежда заможно, имам предвид Мутлу фемили Simple Smile някой знае ли с какво се занимават майката и бащата?

# 445
Ибо е ясен  Mr. Green

трябва да се разберат...без семейства по сетовете...кво е тва... като черната перла
Баджанака отишъл да пази другия да не направи нещо  Stop

# 446
Вярно, че се е нащракал с всички.. какво прави този човек на сета? Няма ли си работа? Или наистина живеят точно както по сериалите.. цялата рода са вечно на главата им. Не разбирам защо ''шурея '' , както вика Ферхат ще ходи на сета, където Ибо работи реално Smile 
Самото семейство изглежда заможно, имам предвид Мутлу фемили Simple Smile някой знае ли с какво се занимават майката и бащата?
Къщата от вчера е на Ибо, не тяхна  Peace
Изтрескаха му се на главата на Ибо за уикенда цялото семейство  Mr. Green Строшиха се от снимки- на диван,на батут, в градина, около градина. Кучета, басейни, дървета  ooooh! ooooh! ooooh!
Не разбрах защо празнуват бременността на сестра й в тях, ма айде  hahaha hahaha hahaha hahaha
Да бяха викнали майка му и сестра му, не Михрета да пише, че снимката била непълна  Mr. Green
Не знам стандарта им на живот преди богатите зетьове, но сега са си добре  Mr. Green

# 447
  • София
Чета, чета от едно известно време темата (не исках да пиша, заради някои определени списващи), но се чудя абе хора вие тука друг сериал ли гледате с тея герои или??? Не знам какво да мисля вече, всеки път след като влезна в темата  тичам да гледам серията на ново, да разбера какво съм пропуснала, мислейки че проблема е в моя телевизор, ама накрая установих, че не е в мен проблема, след като във ФБ намерих и други дето мислят като мен. .. Успокоих се 😂😂😂 
А Михето тъпото и фемилито без коментар, златотърсачи всичките...  Постоянно по сетовоете, постоянно се натискат я при Ибо, я при мамето... Ебати лепките... Търсят си само към кого да се забият и да му пият кръвчицата. Михето голямата архитектка от сватбата насам и ден не е работила, сестра и също не работи, майка им и тя същата тъпа кифла... Интересно като никой във фемилито не работи освен бащата откъде пари и откъде такъв luxory life.

# 448
Качвам единствените две снимки, които шурея е качил с Ибо. Ибо е красив и мургав.
Може би са близки, което е яко. Аз просто не съм човек, който си пада по родови неща, но го приемам.
Тери , не съм видяла други снимки и. Искам, може ли да сложиш, където го има Ибо .. Искам да видя още от къщата..щом е била неговата.

Няма много инфо в нета за живота му Sad

# 449
Да, 2-те сестри архитектки изобщо не работят  Mr. Green
Майката май имала някакъв магазин във Фатса- те са от Орду тия  Joy Joy Joy
Михруня за какво е учила толкова години, писала архитект па не е свършила работа за 5 куруша  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт