Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 216
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

Тери , не съм видяла други снимки и. Искам, може ли да сложиш, където го има Ибо .. Искам да видя още от къщата..щом е била неговата.

В профила на Михра и Ибо има снимки от къщата  Peace Ще добиеш представа  Peace

# 451

Тери , не съм видяла други снимки и. Искам, може ли да сложиш, където го има Ибо .. Искам да видя още от къщата..щом е била неговата.

В профила на Михра и Ибо има снимки от къщата  Peace Ще добиеш представа  Peace
Нейният профил е заключен.. 

# 452
Аз също надничам в темата доста често и чета и сега не мога да не напиша, че колкото пъти пратя покана на Михре в инстаграм, тя никога не ме одробрява Grinning Не го правя с цел да я обиждам, а заради Ибо, защото искам да го следвам навсякъде ама... Grinning
Но напоследък забелязах, че много фенове са я отпоследвали ... постоянно намаляват

# 453
  • София
Я па не искам да я следвам тая.. Ще взема да си отворя инста и да ми изкочи и после не мога да спя....

# 454
   Хайде нещо по-весело... Joy Joy като за утрешния ден... Едно послание до вашите съпрузи ...

"Бракът е такава ситуация, в която единият винаги е прав, а вторият е мъж..."  hahaha

# 455
SET

Семейството на Тимур.

И двама реални симпатяги Heart Eyes Heart Eyes(за мен).

# 456
Аз също надничам в темата доста често и чета и сега не мога да не напиша, че колкото пъти пратя покана на Михре в инстаграм, тя никога не ме одробрява Grinning Не го правя с цел да я обиждам, а заради Ибо, защото искам да го следвам навсякъде ама... Grinning
Но напоследък забелязах, че много фенове са я отпоследвали ... постоянно намаляват
Аз се промъкнах преди да го заключи  Mr. Green
Той първо е бил заключен после решила да се фука с Ибо и го отключила, ма нали я изпонаплюха и го заключи пак  Joy

Паднаха да... Бяха 25 500 сега са 22 8000    Stop

Няма и да ви приеме, откажете се  Mr. Green Mr. Green  Челикколовица не иска феновете му  Sunglasses

Ако беше умна изобщо нямаше да го отключва и щеше да си спести много нерви и обяснения, ма как и да е  hahaha Joy

# 457
Някой знае ли Йетер и Намък в реала ( не им помня имената) дали имат деца?

# 458
Morella, в тази статия от 2013 има някакво интервю с Арзу (Йетер) и накрая май последния въпрос я питат за деца и казва, че с "Намък" са женени от 20 години, но нямат деца Simple Smile
Не знам колко е вярно и точно,но с Г преводач толкос
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/evli-degil-20-yildir-beraberiz-23342492
* 20 yıldır birliktesiniz ama çocuğunuz yok. İkiniz de mi çocuk istemediniz?
- Gerçekten ikimiz de çocuk istemedik. Birbirimizin çocuğu gibiyiz zaten.

# 459
  • София
Нямат деца Арзу и Мухамет,  имали са няколко загуби и след това са спрели опитите.

# 460
Нямат деца Арзу и Мухамет,  имали са няколко загуби и след това са спрели опитите.
Ехе..от къде се знаят чак такива лични работи? Те ли казват в интервюта такива подробности?

# 461
Много сте писали бе хора, сега се връщам да чета Simple Smile

Видях тази снимка Heart Eyes

# 462
  • София
Ехе..от къде се знаят чак такива лични работи? Те ли казват в интервюта такива подробности?

Преди време имаха интервю с известна журналистка и бяха разказали всичко заради спекулациите по техен адрес и заради връзката им. Мухаммет има син от предишна връзка, който обаче държи далеч от камерите и светския живот и никога не е показвал,  ит специалист в Германия.

# 463
 Hug
Изчетох всичко Peace
Желая на всички тук хубава вечер и розови сънища! Hug

# 464
Много сте писали бе хора, сега се връщам да чета Simple Smile

Видях тази снимка Heart Eyes

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт