Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Да, 2-те сестри архитектки изобщо не работят  Mr. Green
Майката май имала някакъв магазин във Фатса- те са от Орду тия  Joy Joy Joy
Михруня за какво е учила толкова години, писала архитект па не е свършила работа за 5 куруша  Mr. Green Laughing

Нали някой беше писал да не обсъждаме личния живот на актьорите, но "сърце, майко, не трае", че и аз така... Не се чудете тогава, че Михре се дразни от феновете на Ибо и от всичко друго около него...човек като няма друга работа, какво му остава... Да се фокусира върху несъществени неща..  Явно е, че Ибо  я обича и така или иначе ще й осигури охолен живот.. . Но лично аз, поне от собствено самоуважение, нямаше да легна на гърба на мъжа си и да чакам кой ще публикува нещо в нета, да следвам само профили и да се чудя как да запълня ежедневието си... Михре не е вече малка , за да няма нещо стойностно, с което да си струва  да се занимава... Ако смята, че само защото е съпруга на Ибо, е "голямата работа" и това й е достатъчно, жалко за нея...

ПП Разсъжденията ми са все пак условни... Защото са на база на това, което съм прочела тук от вас.. Ако има все пак някакви неточности около настоящия живот на Михре и съм ги интерпретила по друг начин, моля, г-жа Челиккол да ми прости... Бих й се извинила съвсем искрено...

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 05:36 от mury9

# 466
Добро утро Simple Smile

Мисля че, какво правят хората в личния си живот засяга само тях дори единият от тях да е известен.  Дали Михре работи или не, щом не влияе на моя бюджет не виждам защо трябва толкова да ме вълнува. Simple Smile
Това, че един човек не работи не значи, че не прави полезни за себе си/семейството си и обществото неща.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 10:29 от morella allan poe

# 467

Мисля че какво правят хората в личния си живот засяга само тях дори единият от тях да е известен.  Дали Михре работи или не, щом не влияе на моя бюджет не виждам защо трябва толкова да ме вълнува. Simple Smile
Това че един човек на работа не значи, че не прави полезни за него/семейството му и обществото неща.

Добро утро и от мен! Hug
Морела Hug, напълно подкрепям мнението ти! В крайна сметка Ибо е този, който ще реши, родата на Михре нахална ли е, пречи ли му на снимките и всички тези битови въпроси от ежедневието на семейството!
Я си представете, че Ибо е забранил на Михре да работи? Аз не бих могла така, но техният свят, манталитет, богатство е друг от моя newsm78

Малей, пак чай. Mr. Green С него не бих могла да се събудя изобщо Joy Joy Joy
Затова добавям кафето, моят будител Laughing

Скрит текст:

Днес е денят Х! Да видим какво ще ни поднесе новата серия....

# 468
И да сложа още две - снимки и колаж за добро настроение днес, че имам чувството, че АсФер в тази серия ще ни покажат по-малко любов и повече тревоги newsm78

wavey wavey wavey

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 09:33 от lia-martin

# 469
Ново от Ибо в инста

# 470
Добър ден!  Hug

Ех, че хубава прегръдка. Струва повече от 1000 думи! Щото тази серия едва ли ще имат време за пинг понг мач с реплики!  Grinning

И както беше писал някой под снимката с чайовете в Туитър "Чаят най-сетне се стопли и можаха да го пият двамата заедно!"

И понеже уважавам Ибо изключително много, щом Михре е негова съпруга, ще я уважавам и аз! Другото бих счела за неуважение към човека, от чието актьорско майсторство се възхищавам и който ми носи чудесни емоции.

Хубав ден, момичета!  Hug

# 471
 wavey
Промо снимки.

# 472

Цитат

Я си представете, че Ибо е забранил на Михре да работи? Аз не бих могла така, но техният свят, манталитет, богатство е друг от моя newsm78

То по тази логика и Ферхо забрани на Аслъ да ходи в болницата, ама тя все пак го убеди и си извоюва правото да бъде там... Ама що ли се възхищаваме на тази героиня!? Само защото е красива ли!? Или защото обича Ферхат!? Или заради нещо друго...  newsm78

# 473
Аз не съм казала за финансова гледна точка, а че е учила дълги години и то архитектура и накрая не работи  Peace
За човек като Ибо, който обича спокойствието, не мисля че му е приятно къщата му да е пълна  Joy

Те си знаят  Peace

# 474
Хаштага е #Sevdiklerimİçin/ #РадиМоихЛюбимых .

# 475
 Hug

Наде Hug, Тери Hug +1 за "Те си знаят" Peace

Цитат

То по тази логика и Ферхо забрани на Аслъ да ходи в болницата, ама тя все пак го убеди и си извоюва правото да бъде там... Ама що ли се възхищаваме на тази героиня!? Само защото е красива ли!? Или защото обича Ферхат!? Или заради нещо друго... newsm78

Много интересен въпрос! Peace Но за да сравним действията  на Аслъ и Михре, първо трябва еднакво да ги познаваме Simple Smile Второ, аз не видях Аслъ много много да работи в болницата newsm78 При нормални условия никой няма да я търпи да ходи на работа, когато може и иска, освен ако не е собственичка на същата Joy А и едва ли в реала Ибо ще търчи да заплашва шефовете, че никой не може да махне жена му от работното и място Joy Joy Joy
Аз поне гледам сериала, защото съм фенка на Ибо, харесвам играта му, любовта между персонажи като Ферхат и Аслъ не е всекидневие, а по-скоро изключение в реала.  АсФер си партнират отлично и историята ме вълнува за сега. Не са за пренебрегване и другите сюжетни линии, често пъти ме боли пръстът от скролване при други сериали, а тук сядам и гледам от-до. Пак повтарям - за сега!
Това са ми аргументите на първа ръка, не съм сядала нито да мисля, нито да сравнявам действителността със сериала, така че може и да не съм изчерпателна Laughing

# 476

А болшинството от хората си обичат ..Карадениза, както се вижда от Somera.....това е положението Crossing Arms

Има и доста почитателки на Джуньо Laughing

# 477
да се изкажа и аз....стига да не му влияе на работа, не ме касае...животът си е негов, жената - също. а пък момичето може през деня да се снима, вечерта да работи или да има хора, които да работят за нея. колкото до семейството - близки или не, когато взимаш жена/мъж, взимаш и семейството, лошо или добри тва е

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 18:22 от popai_00

# 478
Любимият ми линк за онлайн гледане не само на Канал Д. Заповядайте:
http://www.radyotv.live/kanal-d

Приятно гледане!  Hug

# 479
пуснах вече, ще погледам пак серията хааха няма оправия

Общи условия

Активация на акаунт