Майката май имала някакъв магазин във Фатса- те са от Орду тия

Михруня за какво е учила толкова години, писала архитект па не е свършила работа за 5 куруша
Нали някой беше писал да не обсъждаме личния живот на актьорите, но "сърце, майко, не трае", че и аз така... Не се чудете тогава, че Михре се дразни от феновете на Ибо и от всичко друго около него...човек като няма друга работа, какво му остава... Да се фокусира върху несъществени неща.. Явно е, че Ибо я обича и така или иначе ще й осигури охолен живот.. . Но лично аз, поне от собствено самоуважение, нямаше да легна на гърба на мъжа си и да чакам кой ще публикува нещо в нета, да следвам само профили и да се чудя как да запълня ежедневието си... Михре не е вече малка , за да няма нещо стойностно, с което да си струва да се занимава... Ако смята, че само защото е съпруга на Ибо, е "голямата работа" и това й е достатъчно, жалко за нея...
ПП Разсъжденията ми са все пак условни... Защото са на база на това, което съм прочела тук от вас.. Ако има все пак някакви неточности около настоящия живот на Михре и съм ги интерпретила по друг начин, моля, г-жа Челиккол да ми прости... Бих й се извинила съвсем искрено...