Отговори

Туба в Facebook:

Туба в Instaram:

Туба в Twitter:

Туба в You Tube:

Темите досега:

С пожелание за приятни минути в темата!

# 1
Рина, благодаря за новата тема,
подобаващо я започвам с много красота. Туба го заслужава.
Коя от коя снимка по-хубава и различна.

Туба е сложила една част в профила си.

# 2
Здравейте следобедно!

Ринка,както винаги новата ни тема е прекрасна,благодаря!
Започваме я с новите снимки на Туба!И да ни върви  все така!

Пренасям преведеното инфо към тях...

От Instagram акаунта на Harper's Bazaar Arabia #TubaBüyüküstün

Независимо дали е по телевизията или на големия екран, Туба Бююкюстюн (@tubabustun.official) неизменно привлича вниманието. Екипът на @harpersbazaarsaudi пътува до слънчевия Сен Тропе с турската актриса, за да заснеме една от най-ярките и търсени звезди в индустрията в обстановка, толкова бляскава, колкото е тя. След повече от две десетилетия успешна кариера, Туба споделя какво е да живееш в полезрението на обществеността и да намериш баланс между професионалния успех и поддържането на лично пространство. ''Кариерата ми е изключително важна за мен, но личният ми живот и близките ми винаги са съществували отделно от работата ми“, споделя тя. ''Не мисля, че това да си актьор изисква да излагаш целия си живот на показ.“

Представен изпълнител: @tubabustun.official
Временно изпълняващ длъжността главен редактор и автор: @natashafaruque
Заместник главен редактор: @sophiaserinstyle
Фотограф: @vladimirmarti
Креативни директори: @danestojanovic @marnelenoir
Арт директор: @paulsolomons.studio
Стилист: @carmelocorvaia5
Бижута: @cartier
Снимка: @tomford
Гримьор: @_raffaeleromagnoli
Фризьор: @carlacirujeda
Редактор на арабски: @rodaynanasser
Изпълнителен продуцент: @Steff.producer
Представител на представения изпълнител: @mad_solutions
Мениджмънт: @people.talent.management

# 3
Ще сложа още, за да са всички в тази тема.
Бижута за милиони, но Туба  е най-ценното бижу.

# 4
Здравейте!

Много приятна изненада е тази фотосесия!
Особено навреме дойде за първа страница на новата тема!
Надявам се, че това е знак, че ще ни върви в тази лятна тема и ще имаме много приятни новини и хубави емоции!
Вие сте сложили всички снимки, затова ше повторя само една забележителна двойка!

И част от интервюто на Туба за Harper's Bazaar Arabia #TubaBüyüküstün

Туба Бююкюстюн е звездата на корицата на летния брой на Harper's Bazaar Saudi за 2026 г.
Турската актриса Туба Бююкюстюн за славата, личния си живот и важни истории.
Златният век на актьорството: време, когато звездите блестяха ярко на големия екран, блестяха на червения килим и бяха недосегаеми, както преносно, така и буквално, заради таланта си. Красотата им! Животът им! – и го казвам буквално, като се има предвид колко внимателно те и студиата, които ги отглеждаха, пазеха личния си живот. След като се запознах с Туба Бююкюстюн, не мога да не си помисля: това е ерата, в която тя наистина би блестяла.
Майката на две деца, както подобава, блести в бижута от наскоро представената колекция от висши бижута на Cartier. Южнофренското слънце хвърля ефирно сияние върху нея, блестящо с диамантите, които я украсяват. Обстановката перфектно допълва визията ѝ: точно там, където ѝ е мястото.

Туба обаче е в настроение за размисъл: иска да обсъди напрежението между публичния характер на професията си и желанието за личен, интимен живот. Тя е напълно наясно колко драматично са се променили изискванията към актрисите днес, отбелязвайки: „Преди си вършеше работата и това беше.“ Тя добавя: „В днешно време от актьорите се очаква да бъдат открити и склонни да споделят подробности за личния си живот, но аз не съм такава: аз съм интроверт и предпочитам да не допускам непознати в личния си живот, във вътрешния си свят.“

Очевидно е, че е обмисляла много тази тема. Тя продължава, мислите ѝ набират скорост: „Никога не съм смятала актьорството за нещо различно от която и да е друга професия. Точно както учителите, лекарите или адвокатите държат професионалния и личния си живот разделени, аз се чувствам по същия начин и по отношение на актьорството. Кариерата ми е изключително важна за мен, но личният ми живот и хората, които обичам, винаги са съществували отделно от работата ми. Не вярвам, че това да си актриса непременно означава, че трябва да споделяш всичко, което имаш, интимно с публиката.“

Когато за последен път разговаряхме с 43-годишната актриса за живота ѝ извън екрана преди година, водещата актриса в сериала „20 минути“ и култовата сапунена опера „Ася“ разкри, че кариерата на филмова звезда не е била част от плановете ѝ. Никога не е мечтала за кариера в телевизията или за игра на измислени герои. Тази възможност ѝ се е представила неочаквано – благодарение на случайна среща, след като е била забелязана в реклама като студентка, и тогава е осъзнала истинското си призвание.
Но щом камерите са изключени, тя смята работата си за свършена. „Времето ми от снимки е само мое“, казва тя твърдо. „Опитвам се да живея ежедневието си възможно най-искрено и естествено. Мисля, че би било несправедливо към себе си да бъда постоянно нащрек. Мисля, че дълбоко в себе си се надявам хората да уважават това.“

Разбира се, границите, които е установила, са отчасти продиктувани от майчински инстинкт за защита. Майка, която се посвещава изцяло на децата си, казва тя: „Домът е там, където са моите момичета“ и е напълно наясно с влиянието, което изборът ѝ на кариера има върху тях. „Опитвам се да обясня на децата си какво всъщност означава да си известен“, казва тя. „Особено в днешно време, когато славата често се свързва със социалните медии и постоянното пред обектива на камерата.“ Обяснявам им, че истинската слава идва от това да си вършиш добре работата и да си търсен заради нея.“

Като първата турска актриса, номинирана за награда „Еми“, Туба е известна далеч извън родината си. Оглеждайки се назад към решенията си, актрисата, която разделя времето си между Истанбул и Париж, не съжалява за нищо.
„Взимам решения главно въз основа на историята“, казва тя, когато я питат какво я привлича. „Но, разбира се, важни са и други фактори, като режисьорът, колегите и целият екип. Най-важното за мен обаче винаги е самата история.“ Тя също така не избира проекти въз основа на предварително определен кариерен план. „Никога не съм подхождала към кариерата си със строг дългосрочен план.“ Предпочитам да действам така, както ми подсказват сърцето и интуицията ми.

Тя е истински професионалист както в киното, така и в телевизията:

от мащабния исторически проект „Възходът на Османската империя“ до сериали като „Под сянката на липите“ и „Мръсни пари и любов“, тя винаги се съобразява с формата на проекта, когато взема решения.
„Опитвам се да помня отговорността, която носи работата в телевизията“, отбелязва тя. „Защото филмът и телевизията се различават по това, че чрез телевизионните проекти ние влизаме в домовете на хората, превръщаме се в тези, с които се сблъскват всеки ден. Това е съвсем различно ниво на отговорност.“ Тя се доверява на интуицията си: „Винаги, когато игнорирах този вътрешен глас и избирах проект, основан единствено на логиката, обикновено съжалявах по-късно.“

Умно е нашето момиче! Revolving Hearts

Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт