Не мога да си помисля, че жена като Аслъ, след всичко, което й е причинил, ще му обърне внимание... Ако целта е Ферхат просто да ревнува, виж, с неговия избухлив нрав, като нищо тоз човек в бяла престилка ще отнасе отново як тупаник... Ако пък целта е да изградят антагонистичен образ на Ферхо, не знам дали ще сполучат... Или пък Синан ще е друг дразнител и "прът в колелата" на семейната колесница!? Ще чакаме да видим...Според мен целта на Джуньо от фрага не е точно Ферхат, а мъжът с куфарчето... Точно в момента неговата смърт за Джуньо е важна... Него трябва да очисти той, а не Ферхат, за да не се разплете кълбото с поръчителството ..Както и да затрие Джем, защото той пък го видя с очите си... Освен това много ще й стане на Аслъ - да преживее болката по аби, както и ново притеснение по отношение на Ферхат... Последният вече веднъж беше опериран от Аслъ... Сценаристите много ще зациклят и ще станат еднообразни в идеите си. ако пак метнат Ферхат на операционната маса...
, определено целта не е Ферхат, а онзи, дето взе 5-те млн. Въобще мисля като теб! 
, е, тогава завоят ще стане твърде остър за вземане