Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Връщат Синан в играта, честито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миналият път боя му е бил малко  Mr. Green

# 631
# 632
Ха, ха, докторчето с бялата престилка идва да си мери силите с Ферхат ли? Ще да се е развело докторчето, ако идва с претенции. Ако не идва с претенции, само ще разваля настройките на милия Ферхат!  Grinning По-добре с любовни интриги отколкото с нескопосан крими екшън да пълнят сериите.

То се видя, че Намък не е чак такъв бабаит и за снайпера на Фери няма много работа. Ако се огледа Фери малко, ще занули най-големия си противник и после може да се преквалифицира в живота! Под "занули" разбирай "ще отсвири, натири" противника си, нищо че му се пада баща!

Между другото, актьорът, играещ Синан, Къванч Касабалъ, ми е много симпатичен. Още го помня от "Листопад" и героя му Джем, когото Неджля (Фахрие Евджен) така и не заобича, а той много я обичаше. Ако някой помни класиката в жанра "Листопад".

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 17:37 от Дданни

# 633
https://www.kanald.com.tr/siyah-beyaz-ask/fragmanlar/siyah-beyaz … 19-bolum-fragmani

Ето го фрагчето.  Не разбирам какво казва Аслъ накрая ама май беше бракма, т.е остави????

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 18:54 от Luisa_Lottchen

# 634
Никога не пускай ръката ми, моля те! - чувам аз думите на Аслъ накрая.

Леле, този Джуньо е измет. Ще се отърве от двамата, които могат да го издадат! Вече започвам да се дразня на това леке и ми се иска по-скоро някой да го отвъди от този свят.

Този Джунейт може да стреля и по Ферхат. Казва "Куршумът не пита за адрес. Няма какво да се направи." В този смисъл са думите му.  Т.е. дори и да попадне във Ферхат куршумът, няма какво да се прави.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 19:09 от Дданни

# 635
Оо, готин фрагман! Аз пък се кефя на лошите
Скрит текст:
( тип мафиоти, а не на битово ниво както в черно море, което погледнах)
без тях би било много скучно...
Ако няма лоши схеми ще гледаме цял епизод тирадите на прокурора или на Джем. Виждам, че Аслъ не се е доверила на никого и тя оперира брат си както при Ферхат Heart Exl

Тъкмо се оплаквах, че се подиграват със зрилетя и дори не споменават Дениз и Йозге и те връщат неочаквано Синан, много се радвам! Wink

# 636
А дали думите на Аслъ не се отнасят за простреляния Ферхат? Джуньо може би го прострелва?

# 637
да споделя колко се изнервих днес докато чаках...преди го пускаха към 2, миналата седмица към 5 - цял ден  се нервя ... както и да е

по повод фрагмана ето тази смърт за мен е по-гадна...човекът оцеля и винаги ще има някой, който да бъде подкупен и да ти пусне нещо в напитката ( този случай в системата)...не знам... и въпрос: Има ли официално, че актьорът, който играе Джем ще напуска?

за двойката точно така трябва да е...двамата да са си заедно и да се борят..

# 638
А дали думите на Аслъ не се отнасят за простреляния Ферхат? Джуньо може би го прострелва?
Това си помислих и аз.

И аз обичам лоши герои и досега мазното подлизурство и всички други гадории на Джуньо ми бяха по вкуса за дразнител. Но подлостта му достигна степен, за която искам наказание и справедливост. За главата на Джем искам главата на Джунейт - скоро! Ама няма да е скоро, важен е за интригата.

# 639
https://www.youtube.com/watch?v=pK2i0Fo20FA

Топъл, топъл фрага с бг буквички от Алекс и Лили! Живи и здрави да сте, момичета!  Hug

# 640
Това си помислих и аз.

И аз обичам лоши герои и досега мазното подлизурство и всички други гадории на Джуньо ми бяха по вкуса за дразнител. Но подлостта му достигна степен, за която искам наказание и справедливост. За главата на Джем искам главата на Джунейт - скоро! Ама няма да е скоро, важен е за интригата.

То без отрицателни герой не може, ама Джунейт е такова влечуго, че няма на къде вече. Искам да го гръмнат - пък нека вкарат друг злодей на неговото място, ако се налага.

# 641

според мен не бяха за прострелян Ферхат...или бяха за Джем евентуално до леглото му, или в сцената с прегръдката с ферхат и тя да му казва това...бяха прекалено "спокойни" - имам предвид като предадено, но и търсещо упора..ще видим

# 642
Дано, дано не е прострелян Ферхат. Дано куршумът си знае адреса, щом не пита!  Grinning

# 643
Леле, леле, лелеееее каква серия ни предстои. #Crazy

# 644
Ауууу ooooh!, какви новини, какъв фраг Mr. Green
Връщат Къванч ала д-р Синан, за мен това не е добра идея, мирише ми на безпомощност на сценария. newsm78
Фрагът също не ми хареса Mr. Green, просто е невъзможно такъв страхливец като Джюнеит вечно да печели, никой да не го види, всички да му вярват, да е винаги на точното място в точното време Sick Някак не подхожда на градения му досега образ! Щеше да ми е интересно Джюньо да е умен, смел, безскрупулен злодей. А той е плужек  Mr. Green
Да си кажа направо, че не очаквам серията да ми хареса newsm78 И не защото лошите настъпват, а защото за главен герой-злодей определиха именно Джюньо Wink

Общи условия

Активация на акаунт