Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
А, на червения килим може, но в Трабзон не!  Grinning  Wink

Спирам, спирам. Всеки си има гледна точка. Аз моята достатъчно я онагледих! Прощавайте!  Hug Heart Eyes

# 691
То и аз спирам.. Stop То е смешно тъщата, балдъзата и баджанака да подкрепят повече кариерата му отколкото тя. Досега единственото, което е правила е да го излага  Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За такива 30 годишни инфантили само лошо мога да кажа  Stop
Иначе и аз много я харесвах. Постовете ми от преди си стоят. Чак се сърдех на феновете като я плюеха  Joy Joy Joy Joy Накрая ме докара до там аз да я плювна  Stop

Дани, ако го усещах като подкрепа и хубава проява, щях да съм на твоето мнение. Нейното е друго.  Stop
Тя по-зле от Гупата бе  Stop

# 692
И на мен Михре ми прилича на лепка, ама сякаш ми идва нормално
 да се мъкне след него, защото не работи, няма деца и прочее.На практика тя няма  какво да прави, освен да му бъде сянка. Пък и при комшиите си е прието това. Мъжете работят и се грижат за семейството, а жените всички сме виждали какво правят. На мен лично Михре ми е никак, нито я харесвам, нито не я харесвам. Дано да са щастливи , само това ще кажа.
Колкото до Джордж Клуни, не съм убедена ,че Амал се мъкне след него, по-скоро одъртелия ДонЖуан не я попуска/ тя е много успешна професионално и много по млада от него/ на сантиметър от себе си.

# 693
Тери, разбрах, разбрах, че четете друго в поведението й. Може и да сте прави, затова спирам. Аз малко го превърнах на майтап, ама на майтап, на майтап, ще взема да обидя някого!  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 694
То и аз спирам.. Stop То е смешно тъщата, балдъзата и баджанака да подкрепят повече кариерата му отколкото тя. Досега единственото, което е правила е да го излага  Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За такива 30 годишни инфантили само лошо мога да кажа  Stop
Иначе и аз много я харесвах. Постовете ми от преди си стоят. Чак се сърдех на феновете като я плюеха  Joy Joy Joy Joy Накрая ме докара до там аз да я плювна  Stop

Дани, ако го усещах като подкрепа и хубава проява, щях да съм на твоето мнение. Нейното е друго.  Stop
Тя по-зле от Гупата бе  Stop
Сори, че се намесвам в разговора Ви, но те тая е ненадмината ooooh! #Crazy от която и да е друга оплювана нечия съпруга на актьор.
SET
https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search&z= … -111132277_264569

# 695

Сори, че се намесвам в разговора Ви, но те тая е ненадмината ooooh! #Crazy от която и да е друга оплювана нечия съпруга на актьор.
За външност не говорим- не е грозна Михрето  Peace
Няма позициите на Гупата да поръча и тя няколко статии да оплюят Бирдже, инак да го е направила  Joy
Ма нали си е момиче от народа дето се вика ползва други методи  Joy hahaha
Досега съм казвала какво е правила, за вас не е ли инфантилно?  newsm78
Лично мен такива хора страшно много ме дразнят.
И не бъркайте нещата: Не рева за Бирдже и Ибо като двойка. Тя също не е за него  Peace
Оная поне не се мъкне по награждаванията и не бълва снимки на килограм. Тя други методи има  Stop
Нито е седнала да се обяснява на феновете   Laughing

# 696
Бирдже пристигала в 16.15

😁😁😁

# 697
Бирдже пристигала в 16.15

😁😁😁
Значи е лайкнала Чиркина от самолета  Mr. Green

# 698
Наде, нали заради Гупито се тренирахме да познаваме кой е на снимка по нокти и пръсти. Все се надявахме, че на снимките до Гупа това не е пръстът на Боре. Ако пък искахме да е някъде другаде, се надявахме пръстът да е негов! Ама ето го, дойде времето, когато не се сещам ни за Боре, ни за Гупа.  Grinning

# 699
Момичета коя е тая Гупа...ако не е тайна. Изобщо не разбрах какво пишете дайте малко жокери, моля.

# 700
Ох, колко точно написано..

Цитирам...

"Ама що не ходи на работа тази жена. Да си подхване нещо нейно си. После ще има да мрънка как му е отдала най-хубавите си години и тем подобни простотии. Мъжете харесват жени, които имат собствен живот и интереси и не им висат на врата, могат да се издържат само. Ако имат деца вече е друго, но при сегашното положение целият и живот да е фокусиран върху него и твърде обременително и ще му писне."

Респект за това мнение  Peace

# 701
Аз съм от тези, които подкрепят присъствието на двамата съпрузи заедно колкото може по-често. Независимо от професията. Още повече на официални поводи. Така си е по протокол. "Светът е за двама". Само при тоталитарни режими вождът е един и сам. Абсолютно винаги съпругът ми е приоритет. Както и аз за него. Обществото ни възприема по този начин, изразяваме единство и близост, каквито всяко семейство трябва да има. Контактите по единично сме ограничили до здравословен минимум. В нашия случай това работи. Надявам се и при други двойки като Ибо и жена му да е правилният избор. Дори да не им харесва на всички- нашето семейство си е задружно. И се надявам да си остане такова.

# 702
Наде, нали заради Гупито се тренирахме да познаваме кой е на снимка по нокти и пръсти. Все се надявахме, че на снимките до Гупа това не е пръстът на Боре. Ако пък искахме да е някъде другаде, се надявахме пръстът да е негов! Ама ето го, дойде времето, когато не се сещам ни за Боре, ни за Гупа.  Grinning
Знам, знам, Laughing още като го написа разбрах какво имаш предвид.
Линк за онлайн.
http://iekodulgecesi.com/

Тери, кой е Чиркина?

https://www.instagram.com/p/BfgIBAgF5pw/?tagged=siyahbeyaza%C5%9Fk

# 703
Джан Туналъ- на Бирдже прекрасника  Joy Joy Joy Joy

# 704
Скрит текст:
Аз съм от тези, които подкрепят присъствието на двамата съпрузи заедно колкото може по-често. Независимо от професията. Още повече на официални поводи. Така си е по протокол. "Светът е за двама". Само при тоталитарни режими вождът е един и сам. Абсолютно винаги съпругът ми е приоритет. Както и аз за него. Обществото ни възприема по този начин, изразяваме единство и близост, каквито всяко семейство трябва да има. Контактите по единично сме ограничили до здравословен минимум. В нашия случай това работи. Надявам се и при други двойки като Ибо и жена му да е правилният избор. Дори да не им харесва на всички- нашето семейство си е задружно. И се надявам да си остане такова.
smile3521

ledenotomomiche, Гупата е на Баръш Ардуч приятелката, поне такава му се води официално.

Общи условия

Активация на акаунт