Как тренирам - 21

• 66 136
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Оооо забравих да ви кажа ,че съм много доволна от новото си БЦАА на Xtend-с право го хвалят хорицата по форумите-след вчерашната доза +два магнезия днес съм свежа и възстановена на макс ,даже и мускулна треска нямам,а се напънах доста на тренировката.

# 556
  • Бургас/Пз
Благодаря,  No_frame bitch, и аз ги харесвам, но са ми прекалено дълги, затова ги правя само веднъж седмично  Hug
Оооо забравих да ви кажа ,че съм много доволна от новото си БЦАА на Xtend-с право го хвалят хорицата по форумите-след вчерашната доза +два магнезия днес съм свежа и възстановена на макс ,даже и мускулна треска нямам,а се напънах доста на тренировката.
това ли е https://fitness1.bg/%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D … AYASAAEgLTjPD_BwE

# 557
Tука е далаверата Wink
Скрит текст:

# 558
  • Бургас/Пз
Супер си, много ти благодаря.

Магнезия кога е добре да се пие, сутрин или вечер??

# 559
  • София
вечер

# 560
  • Бургас/Пз
Благодаря  Peace  Hug

И още един въпрос, кога пиете аминокиселините, когато не тренирате??

# 561
Много му се чудя и аз на този БЦАА, обаче си взех наскоро креатин и имам бая от него. Мога ли да ги приемам едновременно?
Вчера ми се схвана жестоко врата и пропуснах тренировката и ми беше доста гузно.... Днес съм по-добре и ще ходя да блъскам. Запазих море за след месец и ме втриса като се сетя как изглеждам изотзадзе. SleepySleepy

# 562
Аз не пиех БЦАА ,нито сега като кърмя,нито преди,незнам защо Simple Smile
Чета ви и виждам,че вие вземате различни добавки,което си е важно.
ММ си поръча БЦАА ,което препоръчахте.Супер е доволен от цената,мерси за споделения линк   HugТой пие на друга марка,но каза,че когато не си е направил си взима от фитнеса на тази марка и е доволен .

# 563

Моят любим вкус е Манго, горещо препоръчвам!

# 564

Моят любим вкус е Манго, горещо препоръчвам!
На Xtenda ли? Доволна ли си?

П.С. редактирам: ееееее сега виждам ,че можело да се смени вкуса,пък аз,като знам,че по принцип е към 70лв и като видях цената,ми се разтрепериха пръстите да поръчвам ххахаха ,еее нищоооо

# 565
Да, много доволна и ми е много вкусно - като правех 80 Day Obsession  от Януари до Май това ме възстановяваше (+ конски дози магнезий), особено във втората фаза с големите тежести по 4/седмично.

Ето това взимам аз от Aмазон - 30 дози Mango Nectar
https://www.amazon.com/Scivation-Energy-Workout-Anytime-Servings … %2Bmango&th=1

# 566
  • Бургас/Пз
Почнах магнезия снощи. Имам едно БССА за доизпиване и после ще взема това, което сте показали. Благодаря ви, че споделяте такива находки, много е ценно  Hug Hug
Вчера направих много стегната тренировка за крака и съм много доволна. Леко усещам напрежение в седалището, което ме радва. Много харесвам това упражнение и понеже не го правя често, винаги имам ефект в мускула от него. Правя го с малка щанга - първо 2 серии по 20повторения с 25кг и после още 2 серии, но с 20кг. 
Скрит текст:

Според вас добре ли е да намалявам кг-те на тежестта или по-добре да оставя 25кг тежест, но да правя по-малко повторения.

# 567
Ако искаш дупе, давай смело с тежестите.
Аз го правя с 40-50 кг., варирам според колко силна се усещам в конкретния ден - на смит машина е ок и с повече повторения, със свободна щанга правя към 8 повторения с 50 и не мога да си седна на Д-то после Grinning

# 568
  • София
Аз предпочитам това упражнение с рамене на лежанката, много по-силно натоварва.

# 569
Пропуснах да спомена - и аз предпочитам hip thrust вариацията, а не glute bridge.

Общи условия

Активация на акаунт