На 33 сама ...

• 93 959
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 020
Пък защо на някои хора им е толкова трудно да си представят, че понякога химията я няма, независимо дали срещу теб стои Ален Делон или някой, с когото можеш да си говориш с часове на всякакви теми, остава загадка за мен..

Ами различни сме... Аз фойерверки на първа среща не съм имала никога и няма и да имам. Дори и не очаквам. "Пеперудите" при мен идват с опознаването и с близостта. На първа опознавателна среща човек е притеснен, възможно е да се държи неестествено, не е задължително веднага да "кликнат" нещата. На чисто биологично, сексуално ниво - повечето мъже "стават" за проба.

Не съм много сигурна и как се променя способността за изпитване на пеперуди с възрастта и хормоналните промени. Еднакво силни влечения ли имаме на 20, на 30, на 40 и т.н.? Става ли по-трудно да се запалиш? Чудя се.

Имах случай на изумително пасване, съвпадение и тн. на абсолютно всичко - интереси, вкусове, хобита, разбирания, както и неворятно хубава комуникация и близост по между ни. Че и свободен и доста перспективен.
За съжаление - без грам сексуално желание от моя страна.
 #Crazy newsm78

# 1 021
Може би ще стигнете накрая и до извода, че жените по-скоро правите емоционални избори, отколкото логични. Всичко при вас се върти около чувствата и емоциите, докато при мъжете по-скоро избора е логически. Тук изключваме тези материалните жени, за които най-силната емоция е парата.
Може мъжа да ти попълни чеклиста, но ако няма чувствата и емоцията, си пишем като анонимни.
И джиндър спомена, че не ги "усещала" като правилните мъже, което е наплно нормално. Все пак сте жени.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 10:51 от DonJon

# 1 022
Имах случай на изумително пасване, съвпадение и тн. на абсолютно всичко - интереси, вкусове, хобита, разбирания, както и неворятно хубава комуникация и близост по между ни. Че и свободен и доста перспективен.
 #Crazy newsm78

Ама пробвахте ли? Simple Smile Желанието понякога идва с яденето. Simple Smile Аз съм за пробване във всички случаи, в които няма отявлено физическо отвращение, да го наречем анти-пеперуди. Виж, анти-пеперуди от първа среща съм имала веднъж-дваж, само като те пипне по ръката и все едно те лазят червеи и потъваш дълбоко в стола си, най-добре в посока Австралия. Whistling

летящата Peace

Друго, което ме замисля при авторката след като прочетох, че не се отпуска дори с приятели, е дали може да формира интимна връзка. Има хора, на които "по документи" всичко им е ок, но не могат да свалят гарда и да бъдат отворени и уязвими. А да си отворен и уязвим е задължително при формиране на интимна връзка, нямам предвид само сексуална, но и приятелска. Често тези блокажи се проявяват и в леглото, жената не може да достигне О нито сама, нито с мъж. Както и да е, размишлявам си само, ясно ми е, че авторката няма да е склонна да говори за това. На ниво хихи-хаха сме. Simple Smile

Всъщност Джинджър каза ли, защо се е разпаднал бракът ѝ?

# 1 023
Може би ще стигнете накрая и до извода, че жените по-скоро правите емоционални избори, отколкото логични. Всичко при вас се върти около чувствата и емоциите, докато при мъжете по-скоро избора е логически. Тук изключваме тези материалните жени, за които най-силната емоция е парата.
Може мъжа да ти попълни чеклиста, но ако няма чувствата и емоцията, си пишем като анонимни.
И джиндър спомена, че не ги "усещала" като правилните мъже, което е наплно нормално. Все пак сте жени.

Тя по принцип нищо не усеща, като правилно, или изобщо не усеща.

Избора на партньор не може да е логичен - може да е по емоционални/ирационални/, или рационални причини, не логични, оплете се тука в теориите.

# 1 024

Да си използваш емоциите също може да е логично. Обратното, понякога дори да си подходил 100% рационално, пак може да омажеш нещата, защото има фини, трудни за точно формулиране фактори, които прецакват цялостно ситуацията.

# 1 025

Най-после някой да попита. Отне само 79 страници... Grinning

# 1 026
 #Crazy newsm78

Ама пробвахте ли? Simple Smile Желанието понякога идва с яденето. Simple Smile Аз съм за пробване във всички случаи, в които няма отявлено физическо отвращение, да го наречем анти-пеперуди. Виж, анти-пеперуди от първа среща съм имала веднъж-дваж, само като те пипне по ръката и все едно те лазят червеи и потъваш дълбоко в стола си, най-добре в посока Австралия. Whistling

летящата Peace

Друго, което ме замисля при авторката след като прочетох, че не се отпуска дори с приятели, е дали може да формира интимна връзка. Има хора, на които "по документи" всичко им е ок, но не могат да свалят гарда и да бъдат отворени и уязвими. А да си отворен и уязвим е задължително при формиране на интимна връзка, нямам предвид само сексуална, но и приятелска. Често тези блокажи се проявяват и в леглото, жената не може да достигне О нито сама, нито с мъж. Както и да е, размишлявам си само, ясно ми е, че авторката няма да е склонна да говори за това. На ниво хихи-хаха сме. Simple Smile

Нищо не е казала, но то не е много трудно да се досети човек. Иначе полага неистови усилия да се "крие", нищо че никой не я търси. Като Бай Тошо.

# 1 027

Питаха я сто пъти. Да не мислиш, че ще си признае...

# 1 028
В интерес на истината Джинджър не пита нито как да си хване гадже, нито какъв тип да търси, а само как да си разшири кръга от познати, за да среща повече хора, явно много добре знае как да си хване мъж, след като вече е била омъжена.

# 1 029
  • Сф
Ами явно не знае.4 години излиза, а връзка няма.

# 1 030

Питаха я сто пъти. Да не мислиш, че ще си признае...

...и да развали забавата за всички ни? Ни думай! Grinning

# 1 031
В интерес на истината Джинджър не пита нито как да си хване гадже, нито какъв тип да търси, а само как да си разшири кръга от познати, за да среща повече хора, явно много добре знае как да си хване мъж, след като вече е била омъжена.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 1 032
Избора на партньор не може да е логичен - може да е по емоционални/ирационални/, или рационални причини, не логични, оплете се тука в теориите.
Ще те оставя сама да помислиш над думите си Simple Smile Защото въобще не се постара.

# 1 033
Тя не иска връзка. От постовете, които пусна в темата, се вижда, че си е самодостатъчна. Просто си сверява часовника.
Неслучайно го избива на ирония, самоирония, това е най-добрата защита при опити да се навлезе в личното пространство. Променяш фокуса.

# 1 034
  • Наблизо
Имайки предвид,че явно има голям проблем със себе си,който стана ясен тук,и по телевизията да я пуснат с ''Търся си мъж'',каквато неземна красавица се описа,пак няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт