На 33 сама ...

• 94 217
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 570
Алооо, принцесата. Аз какво да направя според теб? Не съм си пожелавал да ходя 0 номер на 30г.
Ти така ли говориш с жени, подвикваш им и се нервиш? В такъв случай търси в някоя общност, където обичат да си комуникират с подвиквания и агресия, в катуна например.

# 571
Янечек, киселяче, усмихни се малко. Имаш проблеми някакви, но не се заяждай с мен. Така няма да ги решиш. Wink

# 572
Янечек, киселяче, усмихни се малко. Имаш проблеми някакви, но не се заяждай с мен. Така няма да ги решиш. Wink

Не, не така. И на мен ми направи много лошо впечатление това " Алоооо". Иначе си уж възпитано момче.

# 573
на мен пък не ми хареса "имаш проблеми - така няма да ги решиш". Някой ако ми направи фейс ту фейс такава стойка - ще ми види гърба. Казвам го не за да се заяждам, а за да бъдеш по-внимателен в общуването, защото жените за много малки неща ( в мъжките очи) се сърдят.

# 574
Добре де, не започваш ли да се досещаш защо си нямаш приятелка на 33? Агресията и уличният език, гарнирани с тънкообидност и избухливост, съвсем не са от качествата, които една жена търси в мъжа, с който ще създава семейство. А, както сам каза, на 33 не се лъжем лесно и по две думи във форум веднага можем да разберем що човек ги е написал, а както се видя, дори и кой точно ги е написал.

# 575
на мен пък не ми хареса "имаш проблеми - така няма да ги решиш". Някой ако ми направи фейс ту фейс такава стойка - ще ми види гърба. Казвам го не за да се заяждам, а за да бъдеш по-внимателен в общуването, защото жените за много малки неща ( в мъжките очи) се сърдят.

Да, определено. И то повечето от пишещите тук само си коментираме темата без да са ни такива реалните обстоятелства.

# 576
Янечек!
Много ми е интересно, ти пък как така си правиш генерални заключения за някой, без да си му видяла очите? М? Доста зле говори за теб.

И да, спирам. Намерете си друг обект за коментиране, ако е възможно. Wink

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 13:24 от Мартин Димитров_545829

# 577
Янечек!
Много ми е интересно, ти пък как така си правиш генерални заключения за някой, без да си му видяла очите? М? Доста зле говори за теб.

И да, спирам. Намерете си друга тема за коментиране, ако е възможно. Wink

Във форум си правиш заключения за човека по писанията му. И не, оставаме си в тая тема, няма да ни липсваш.

# 578
Значи всичко е точно. Бъдете здрави. Wink

# 579
.... Никога не съм съдила за мъжа по това има ли коса няма ли. ..........
Мъж над 30г. с много или дори доста коса по-личното ми скромно, непрофесионално и непретендиращо за каквото и да е мнение, има проблем с половите хормони. Това ми е първата мисъл като видя такъв. Нормално е на мъжете да им пада косата. И не е нормално да пада косата на жените. Също е признак на проблем с половите хормони.

# 580
Хм, чак агресивен ли го изкарахте човека?
Аз пък реших, че без лоши чувства и просто на майтап го казва това "ало".
То на такава препоръка как да реагира човек? Оплешивяващ да си пусне буйна коса...? Пък иначе тука се засягаме на слаби и дебели.

# 581
.... Никога не съм съдила за мъжа по това има ли коса няма ли. ..........
Мъж над 30г. с много или дори доста коса по-личното ми скромно, непрофесионално и непретендиращо за каквото и да е мнение, има проблем с половите хормони. Това ми е първата мисъл като видя такъв. Нормално е на мъжете да им пада косата. И не е нормално да пада косата на жените. Също е признак на проблем с половите хормони.

Извинявай , но това е за смешките Joy

# 582
Стига с тези глупости за плешивите мъже и ненадминатите им креватни качества, че става като с блондинките и интелекта - дай като нещо е хубаво и секси, да го накараме да се срамува, че да се скрие и да изпъкнем ние. Разбира се, че мъж с хубава коса изглежда много по-добре от мъж със залисяване, не е нужно да вдигаме самочувствието на плешивите като уриваме останалите. Взимайте ги плешивите, като са толкова качествени, тези с коса ги оставете за мен.

# 583
Забрави да кажеш "при равни други условия". Защото един мъж не е само едната коса Simple Smile Но явно си прекалено повърхностна и няма смисъл да ти се обръща внимание Simple Smile

# 584
И моят е с коса и не искам да оплешивява, пък и така другите жени ще го мислят за негоден Laughing Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт