На 33 сама ...

• 93 146
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 300
Всичко е както си го направиш, Лиям. Ако се отнасят с мъжът като свиня, той ще е свиня, ако се отнасят с мъжа като стока, която да бъде употребена за сватба и генетичен материал, то те ще са стока, ако се отнасят с мъжа като чехъл и заложник на прищевките на жената (:Ако ме обичаш ще направиш това" и "Ти правиш онова, защото не ме обичаш"), то те ще са чехъл..

Мъжа като вид пластелин.
 Това ми хареса Simple Smile

# 301
Не унивай! Просто твоят човек още не се е появил. Спри да го  търсиш и той ще те намери. Не се вълнувай какво имат другите и какво ти не. Факта, че имаш връзки зад гърба си, говори че можеш да бъдеш с човек и да градиш връзка. Просто се остави на течението. Hug

# 302
Викаш да го пращам моя нещастник с мъжете на колежките от темата за здравословните режими и спорта - да се оплакват колко е гадно,че са с такива и да си търсят план за бягство?
Пък ние с теб да си основем клуб на разпадащите се връзки,защото си поне 5 години по възрастна от мен,пък още не си родила - значи 5 години напред в разпадането,да чуя опит от първа ръка тогава?
И сега повтарям - всеки си опича акъла сам,не се знае какво е писано.Може авторката утре да го срещне прекрасния,може и след 10 години,може и никога.Да си отговори на въпроса би ли желала да чака без дете не се знае колко време или докато си търси мъж,да работи по въпроса и за дете (ако не си представя живота си без дете) и ако е правилния за нея човек,едно дете не би било пречка за него.Както казах по горе,ако започне да събира сега пари за бебе в епруветка и междувременно срещне принца,парите ще се влеят прекрасно в сватба например.
В темите за "здравословните режими", както деликатно ги наричаш (някои от тях никак не са здравословни) пишат почти само хора, имащи нужда от отслабване. Ако не е съгласно цялото семейство да се храни по даден режим, най-вероятно има някакво напрежение между жената/майката и останалите членове на семейството. Особено, ако и мъжът не готви, освен жената, ккято не иска да се изкушава. За щастие, повечето не спазват подобни "здравословни режими" постоянно. (Може да ги питаш колежките си колко е доволно семейсгвото им от диетите им) Колкото е по-често, толкова е по-дразнещо за околните, така че наистина не е рядкост мъж да напусне вечно диетуващата си партньорка, особено ако няма важни други неща, които ги свързват.

И да, всъщност за разпадането на връзките говоря и от личен опит, на 27 бях в няколкогодишна връзка и не исках деца. Точно като теб. Ама на 30 бях сама, хем не бях дебела и нямах проблеми с акнето от поне десет години. След това срещнах човека, който е до мен и в момента.

В много деликатен момент от житейския си път си, когато хиляди неща могат да се объркат, и като нищо можеш да се озовеш в ролята на необвързана жена на 30+. Също толкова е логично ти самата да започнеш да събираш пари за бебе в епруветка, вместо за къща, защото вече подминала фертилния си максимум и имаш здравословни проблеми. Също толкова логично и разумно, колкото съветите на прекалилите с романтични комедии бг-мами, съветващи необвързаните 30-годишни жени да си замразяват яйцеклетки за неопределеното бъдеще. Прочетохте ли някаква медицинска литература, проверихте ли дали на практика е възможно, каква точно е вероятността, гарантираността за светло бъдеще с дете от замразена яйцеклетка след толкова години, че шансът на една жена да забременее по естествен начин, да е по-малък от този да забременее от замразените си яйцеклетки. 38-годишна е по-вероятно да забременее естествено, отколкото от яйцеклетките си, които е замразила на 33, преди пет години. За замразени повече години яйцеклетки пък изобщо не е сигурно ще има ли годни след размразяването.

# 303
  • Наблизо
Викаш да го пращам моя нещастник с мъжете на колежките от темата за здравословните режими и спорта - да се оплакват колко е гадно,че са с такива и да си търсят план за бягство?
Пък ние с теб да си основем клуб на разпадащите се връзки,защото си поне 5 години по възрастна от мен,пък още не си родила - значи 5 години напред в разпадането,да чуя опит от първа ръка тогава?
И сега повтарям - всеки си опича акъла сам,не се знае какво е писано.Може авторката утре да го срещне прекрасния,може и след 10 години,може и никога.Да си отговори на въпроса би ли желала да чака без дете не се знае колко време или докато си търси мъж,да работи по въпроса и за дете (ако не си представя живота си без дете) и ако е правилния за нея човек,едно дете не би било пречка за него.Както казах по горе,ако започне да събира сега пари за бебе в епруветка и междувременно срещне принца,парите ще се влеят прекрасно в сватба например.
В темите за "здравословните режими", както деликатно ги наричаш (някои от тях никак не са здравословни) пишат почти само хора, имащи нужда от отслабване. Ако не е съгласно цялото семейство да се храни по даден режим, най-вероятно има някакво напрежение между жената/майката и останалите членове на семейството. Особено, ако и мъжът не готви, освен жената, ккято не иска да се изкушава. За щастие, повечето не спазват подобни "здравословни режими" постоянно. (Може да ги питаш колежките си колко е доволно семейсгвото им от диетите им) Колкото е по-често, толкова е по-дразнещо за околните, така че наистина не е рядкост мъж да напусне вечно диетуващата си партньорка, особено ако няма важни други неща, които ги свързват.
Прочети малко тогава,половината търсят оформяне и мускулна маса,не отслабване.Второ - на теб ако ти пречи здравословното хранене,на други не.Нито си им в къщите да даваш определения,нито ги познаваш лично.
И да, всъщност за разпадането на връзките говоря и от личен опит, на 27 бях в няколкогодишна връзка и не исках деца. Точно като теб. Ама на 30 бях сама, хем не бях дебела и нямах проблеми с акнето от поне десет години. След това срещнах човека, който е до мен и в момента.
И?Да плачем ли сега?Ако не си кльощава,никой не те поглежда?Ей начи що не знаех,а пък половинката нещо съвсем се е объркал,да ходи да се застреля викаш.
А сега защо не раждаш тогава,щом си седяла необичаща в разпадаща се връзка преди и сега този е правилния?Дай съвет така - какво да прави човек в разпадаща се връзка,защо се разпада или това е само в твоите връзки.
В много деликатен момент от житейския си път си, когато хиляди неща могат да се объркат, и като нищо можеш да се озовеш в ролята на необвързана жена на 30+. Също толкова е логично ти самата да започнеш да събираш пари за бебе в епруветка, вместо за къща, защото вече подминала фертилния си максимум и имаш здравословни проблеми.
Не се безпокой за мен Wink Помислила съм какво искам от живота и как да го постигна,поне това което зависи от мен.В държавата,в която съм,с добра здравна застраховка бебето в епруветка ти е включено в пакета иначе го казах на няколко пъти - ако бях на мястото на авторката,така бих постъпила ако желаех дете повече от всичко.

# 304
Че повечето мъже наистина харесват слаби жени със стандартна фигура, не става дума за кльощави. По всичко изглежда, че усилията ти в посока отслабване са не заради стремеж към кльощавост, а заради стремеж към нормална фигура. Има естествено и такива мъже, които даже предпочитат дебели жени, а не просто се примиряват заради други качества, но то има и мъже, които харесват добре сложени 30-годишни, и тези мъже са повече, отколчото мъжете, харесващи дебелани. Защо при това положение си оптимистка за собствената си съдба, а си такава песимистка за шансовете на 30-годишните необвързани, след като техните шансове са по-добри?

# 305
Ама тя не е казала авторката, че иска дете сега и веднага. Тя си търси половинката жената.

# 306
  • Наблизо
Че повечето мъже наистина харесват слаби жени със стандартна фигура, не става дума за кльощави. По всичко изглежда, че усилията ти в посока отслабване са не заради стремеж към кльощавост, а заради стремеж към нормална фигура. Има естествено и такива мъже, които даже предпочитат дебели жени, а не просто се примиряват заради други качества, но то има и мъже, които харесват добре сложени 30-годишни, и тези мъже са повече, отколчото мъжете, харесващи дебелани. Защо при това положение си оптимистка за собствената си съдба, а си такава песимистка за шансовете на 30-годишните необвързани, след като техните шансове са по-добри?
И по кое личи?Надничаш през прозореца ли,що ли?Не,аз нямам стандартна фигура,изобщо даже - затова ме и харесват мъжете,спокойно.Имам стремеж към стегнатост и мускулна маса и междувременно да ми се свалят килата,заради една контузия.
По същата логика защо ти си оптимист за собствената си съдба?Аз въобще не съм и говорила за мен,само казах че си има неща за които трябва да се помисли и аз съм помислила как и какво.
А ти гониш 40така,защо не раждаш тогава?Нали си по-добра от авторката,от мен,със супер работа и перфектния принц?Да не би да си в разпадаща си връзка,но опитмист?

# 307
Някой да ми преведе защо се дъвчете?  newsm78 #Crazy

# 308
  • Наблизо
Аз не мога да ти кажа,Кукумицинка обикаля из темите и почва да се заяжда с мен на лична основа.

# 309
На нея това й е обичайното поведение..ти защо й се връзваш?

# 310
Няма какво да се залъгвате, куку-то е права, болшинството мъже харесват слаби жени. Това е факт.

# 311
  • Наблизо
И аз не знам.Спирам.То толкова злоба и обиди,в един момент ти повлияват и на теб.

# 312
Личи си по размерите, имам представа кое колко е все пак. Четиридесетака ще го догоня след години. За някои неща съм песимист, за други - оптимист, ама все пак гледам да съм обективна. Ако за нещо съм оптимист, за друго нещо, което е фактически с по-голяма вероятност да се развие благоприятно, бих била още по-голям оптимист. И акъл за неща, през които не съм минала, не съм давала, и се опитвам да не злорадствам за кофти положения, в които има вероятност да окажа и аз, или пък вече съм била.

Какво толкова странно има във факта, че когато единият не иска деца или ги обещава в някакъв неуточнен бъдещ момент, двама души най-често се разделят и връзката се разпада? Защо да раждам, ако не искам? Попаднала съм на човек със същото мислене и затова не е проблем в момента, нямаме някакви взаимни очаквания в тази посока. След още десетина години пък вероятно хич няма да са ми останали репродуктивни способности, така че съвсем няма да е проблем.

# 313
Няма какво да се залъгвате, куку-то е права, болшинството мъже харесват слаби жени. Това е факт.

Познавам повече щастливи пухкавелки, от колкото слаби, стройни и поддържани жени. newsm78

# 314
Да, затова темите със "здравословни" режими са пълни със щастливи пухкавелки, желаещи да станат нещастни посредством отслабване.

Общи условия

Активация на акаунт