На 33 сама ...

• 94 210
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 555
Пф..това ми е много анти,без коса.Обичам аз да пипам и да прокарвам пръсти.
Мартине,ако искаш мацка по-така  от Златките и чалга певиците,дай го по-артистично на визия.

Алооо, принцесата. Аз какво да направя според теб? Не съм си пожелавал да ходя 0 номер на 30г.

# 556
От толкова скромен снимков материал аз не мога да определя дали има мутренско излъчване. Иначе, ако косата я няма, по-добре така, отколкото с перука. Grinning

# 557
Мартин, един съвет от мен: само недей така на лелите тука, че сега ще те разкъсат Simple Smile И без това така си им се отворил с този фейсбук. Те тука Брад Пит го изкараха, че за нищо не става... за това имай едно на ум Wink

# 558
Къде го гледате снимковия материал?)

# 559
На 33 често е така, дори тези, които на по 17 са мятали лъвски гриви от сцената на кварталното читалище, карайки момичетата в публиката да пищят в екстаз, на 33 вече са или с прическата на Мартин, или пък опашчицата, с която упорито отказват да се разделят, е заприличала на китка есенен копър, продаван на някоя крайна сергия от свидлива циганка. То хубаво да си направиш прическа, когато имаш коса, ама като нямаш...
Колкото до спортната фигура - от сърце съветвам всички момичета да избягват надути петлета, за които красивото тяло е самоцел, а не следствие от сериозен интерес към конкретен спорт. Това са най-комплексираните, задръстени и душевно бедни мъже на света, които на всичкото отгоре са и най-взискателни към жените, да не говорим, че няма да можеш да се наядеш на една маса с тях, защото в менюто им има само сухо пилешко, белтъци и протеин на прах, а който не може да се изкефи на истинска храна, не може да се изкефи и на нищо друго, после и сексът ще е пластмасов (по Сирен), точно като спартанското блюдо.

# 560
Е да ме разкъсват, лошо няма. Ама пишат така, все едно аз съм си го избрал това. Wink И те не са лели, а каки хаха Simple Smile)

# 561
Мисля,че се издребнява вече с тия критерии 😣
Никога не съм съдила за мъжа по това има ли коса няма ли.
Мъжът е поведение. Не ... танцуваща мечка.
Не,че не трябва да се поддържа. Но чак такива изисквания...

# 562
Мартине,ако искаш мацка по-така  от Златките и чалга певиците,дай го по-артистично на визия.

Алооо, принцесата. Аз какво да направя според теб? Не съм си пожелавал да ходя 0 номер на 30г.
Е как какво? Пускаш един кичур да се вее и за официални случаи го прилизваш през средата на главата. Я гледай чичо Тръмп как се е бърнал. Пък каква жена имаа...Astonished  Кой знае как прокарва пръсти и тя.

# 563
  • Наблизо
Чичо Тръмп има милиарди в банковата си сметка.Колко си мечтаят да са на мястото на Меланияяяя - и по-красиви и по -млади.Няма сравнение с чичо Гошо,с коса вътрешен заем Grinning

# 564
От толкова скромен снимков материал аз не мога да определя дали има мутренско излъчване.

О, аз изобщо нямах него предвид – по принцип си разсъждавам. Все пак темата не е само за него, а за трудното намиране на подходящ партньор след определена възраст, нали?  Simple Smile

# 565
Косата е секси, ама като няма, това е положението, може да си пуснеш брада, сега момичетата си умират за бради, пак можеш да прокарваш пръсти в нея.

# 566
Ами и брада не мога да пусна, защото няма. Grinning
Както и да е. Много се извъртя темата в посока, която не ми харесва особено. Давайте по същество, оставете го Мартин. Wink
И да. Мисля, че колкото повече напредва възрастта, толкова по-трудно става за някой да изгради здрава романтична връзка. Трудно се 'лъжат' хората след определено време и след няколко неуспеха преди това.

# 567
Е, аз вече уточних, че съм от старото поколение, когато мъжката плешивост не беше нещо срамно и заслужаващо заклеймяване. Природа. По-скоро бяха жалки тези, които опитваха да се борят с нея. Няма да споменавам какво поражда мъжката плешивост и как се отразява върху креватните постижения, че темата рязко ще завие в погрешна посока. Та лично мен плешиви мъже не ме притесняват, отраснала съм сред такива.
Коментарът ми беше във връзка с модата на бръснатите глави, нацепените батки и мутренското излъчване – идеалът на всяка уважаваща себе си кифла с патешки джуки.

# 568
Не мисля, че номера е да "лъжем", а да запазваме оптимизма си и желанието за живот. Понеже аз смоменах думата "самодостатъчност" и после имаше много интерпретации искам да напиша какво виждам аз в това > да се възприемаш и обичаш, да живееш пълноценно както ти го разбираш. А не да ходиш отчаяно по срещи и да мрънкаш колко си самотен/на и отдалеч да се вижда колко си нещастен.
А темата доста се освежи с Мартин, така че той да не се дърпа от вниманието на "каките"  Sunglasses

# 569

Не им обръщай внимание, кой ги знае какви са разплетени кошници в главата и затова за чужда коса мечтаят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт