На 33 сама ...

• 94 260
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 660
Тогава можеш да станеш член на клуба на марката кола, която караш. Навремето с бившия членувахме в такъв и постоянно си организираха сбирки, на които ни канеха. В тия клубове е пълно с мъже.

Днес го направих ! RelievedSimple SmileBlue Car

# 661
И да ходи редовно да пие кафе на автомивката.)

# 662
И да ходи редовно да пие кафе на автомивката.)

SmileSweat SmileSatisfied за това не бях се сещала !

# 663
И на гумаджийница също става - така една позната се взе с доста класен мъж..)

# 664
  • Сф
Две приятелки се взеха с майсторите си Joy

# 665
  • Наблизо
Това с насилствените хобита не работи,рано или късно ще ти писне да се правиш,че харесваш нещо,което всъщност не ти харесва.В другата тема за изневерите казаха,че обаче е проблем,когато мъжът има хоби,което не харесва на жената и води до разриви - или тя го ограничава,или се отдалечават един от друг.

Защо насилствени? Става дума за нейните си хобита. Не чуждите. Предполага се, че тя си ги харесва.
Аз също съм за запознанствата с различни хора на различни места непринудено.
Когато си е твое хоби ок,но не и да се пънеш насила в хобита,защото ''там имало мъже'',както някой предложи по-горе.

# 666
добре де, Ginger( да се чувстват поканени и останалите), нормално ли е и случва ли ти се: имам си нов фен от няколко дни(познаваме се от тренировки от преди) и сега нещо ме е подхванал по фейса и ми ги пише едни...Та, на мен ми е симпатичен, обаче сякаш ме е страх да се впусна в нещо...някак не че бягам от срещата, а по-скоро от това да излизаме и т н и после пак да се окаже неподходящ. Нормално ли е или да ходя към диспансера Simple Smile

# 667
Чисто прагматично, що за човек е? Говоря за видимите неща - физика, професия, пари. Защото първо трябва да е в графата "ставащ" по тия параметри, ако не е - няма смисъл.

Иначе излизай, що не, поне като се проваляш, ще се "проваляш умно". По-добре да видиш повече случаи на провал и да може да разпознаваш успеха. И се надявам под излизане да имаш предвид точно това - излизане и забавления и много напоителни разговори, не секс и филм на лаптопа, като скучните семейни:)

# 668
добре де, Ginger( да се чувстват поканени и останалите), нормално ли е и случва ли ти се: имам си нов фен от няколко дни(познаваме се от тренировки от преди) и сега нещо ме е подхванал по фейса и ми ги пише едни...Та, на мен ми е симпатичен, обаче сякаш ме е страх да се впусна в нещо...някак не че бягам от срещата, а по-скоро от това да излизаме и т н и после пак да се окаже неподходящ. Нормално ли е или да ходя към диспансера Simple Smile

Е какво пречи да поизлизате малко, не да се загаджасваш веднага с него?

# 669

Зависи дали си готова и искаш.
Не е нормално ако искаш да осъществяваш контакти и търсиш човек,а в същото време те е страх от първа среща. Това не е нормално. Тоест не,че не е нормално,но говори за някакво друго състояние - страх,неготовност и т.н.
Има и нещо друго. Човек се изморява от разочарования и в един момент му писва. Слава Богу при мен този момент трае сравнително малко и си давам ясна сметка,че не бива някой да плаща грешките на други.
Така,че дерзай ! Simple Smile

# 670
Та, на мен ми е симпатичен, обаче сякаш ме е страх да се впусна в нещо...някак не че бягам от срещата, а по-скоро от това да излизаме и т н и после пак да се окаже неподходящ.

Няма как да прецениш дали е подходящ, или не, ако не се срещаш с него. Отдалече и във фейсбук всеки може да бъде какъвто си иска. Но какъв е в действителност можеш да разбереш само при личен контакт.

За мен е нормално да си притеснена и да се колебаеш, но се опитай да преодолееш себе си и да действаш. Това с принца, който ще дойде у вас да те намери, май го има само в приказките.  Laughing

# 671
Ами зависи какви ти ги пише. Може пък съвсем логично да ти се е изострило вниманието.

За да ви поразведря, ще ви разкажа една случка от годините си на свободен ( или хайде самотен) електрон. Предупреждавам, че е дълго:

Скрит текст:
Запознавам се аз със един образ от един сайт, който няма да рекламирам тука. Разменям си няколко приказки с него. Дава ми линк към фейсбука си ( гледам го един такъв спортен, но малко тип борчага) разказва ми за интересите си и бърза да се чуем. Аз се опъвам да си дам така лесно телефона и му обяснявам, че не виждам наистина какви общи теми бихме открили. Обаче той настойчиво ми обяснява как щял да ме убеди, че все пак ще ни потръгне приказката, не е някой кретен или маниак. И така, кандисвам аз и ми се обажда едно тънко писукащо гласче. Оказа се, че човекът наистина бил борец някога ( при което показвам неподозирани познания за лаик по тази тема познания), а сега е военен имал котенце, което си подстригвал собственоръчно. Даже ми изпрати снимка....на котенцето. Е, малко зле подстригано, но истинска котка, а не...
Та, както си приказвахме се разбрахме, че някой ден може да се видим ей така на разходка примерно. И след това тотално забравяме и двамата един за друг. Докато един ден, запътила се към парка чувам клаксон на кола и докато разбера какво се случва, колата паркира в началото на парка, и се появява този господин  в пълния си блясък: "Ами така и така, ти сигурно ме забрави вече, но може ли да те придружа на разходката?" Аз малко изненадана се съгласявам. И аз така си казвах, чакай пък да видим, може да се окаже свестен човек, ако не за гадже, то поне за компания да става. И от дума на дума, разбирам, че този човек е решил да ме убеди в чистата си и невинна душевност. Почти всяко изречение сочи натам. След което провеждаме следния разговор:
Той: Ехх, вчера гледах един много тъжен филм. Даже си поплаках малко на него.
Аз: Така ли?
Той: Ами дааа. Значи, те са много влюбени, обаче семействата им враждуват. И не им даваха да се виждат. И накрая тя изпи някаква течност и уж умряя, а пък той се поболя от мъка и се самоуби. Много, много тъжна история. Аз такъв филм досега не бях гледал.
Аз: О, ами как? Гледал си "Ромео и Жулиета".
Той: А, така ли се казвал? Значи и ти си го гледала!

Реших да му спестя лекциите за онова момче Уилям ШекспирТ. После ме покани да ядем бахур и някъде след тази покана се разделихме по живо по здраво.
По едно време ми беше писал как си мислел за мене...чат-пат. Щях да падна от смях с това. Джинджър, какво ще кажеш? Би ли му дала шанс на този? Simple Smile

# 672
явно още не съм готова, това е. Ми той е 30г, работи не знам.. нещо с компютри беше, обяснява как му писнало от краткотрайни истории и вече искал да си градят заедно апарт и фемили. Обаче и пише там едни романтични, които у мен не предизвикват същото, как да кажа-усещам, че вътрешно се противя да опитам. Страх ме е да не се разочаровам пак, а си давам сметка, че без риск и опити - няма как да стане. Ужас, това е ебаси цикъла, направо ми се доплака. В общи линии, предната връзка направо ме срина със земята и макар да съм се поизправила вече, някак съм различна, не съм себе си или поне не пълноценно. Истината е, че нямам кой знае какви критерии - да е симпатичен, да се самоиздържа , обаче работата му искам да е в конкретна сфера(не ме нападайте, просто ще ми е интересно и т н), да иска семейство и това е. Обаче гледам, че явно аз не съм готова да опитам/да допусна някого, а пък ми липсва да съм влюбена, май съм за диспансера Sad

ПС- благодаря ви за съветите. За да разведря и аз - имах гадже, с което се запознах като той дойде у нас - да ремонтира Simple Smile е да, не беше богат/висше и т н, но имахме хубава връзка

# 673
А ти разказа ли му за филма, в който един якичък спортен тип си има готина жена, но един приятел му внушава ревност:) и той я удушва накрая?

# 674
Ами зависи какви ти ги пише. Може пък съвсем логично да ти се е изострило вниманието.

За да ви поразведря, ще ви разкажа една случка от годините си на свободен ( или хайде самотен) електрон. Предупреждавам, че е дълго:

Скрит текст:
Запознавам се аз със един образ от един сайт, който няма да рекламирам тука. Разменям си няколко приказки с него. Дава ми линк към фейсбука си ( гледам го един такъв спортен, но малко тип борчага) разказва ми за интересите си и бърза да се чуем. Аз се опъвам да си дам така лесно телефона и му обяснявам, че не виждам наистина какви общи теми бихме открили. Обаче той настойчиво ми обяснява как щял да ме убеди, че все пак ще ни потръгне приказката, не е някой кретен или маниак. И така, кандисвам аз и ми се обажда едно тънко писукащо гласче. Оказа се, че човекът наистина бил борец някога ( при което показвам неподозирани познания за лаик по тази тема познания), а сега е военен имал котенце, което си подстригвал собственоръчно. Даже ми изпрати снимка....на котенцето. Е, малко зле подстригано, но истинска котка, а не...
Та, както си приказвахме се разбрахме, че някой ден може да се видим ей така на разходка примерно. И след това тотално забравяме и двамата един за друг. Докато един ден, запътила се към парка чувам клаксон на кола и докато разбера какво се случва, колата паркира в началото на парка, и се появява този господин  в пълния си блясък: "Ами така и така, ти сигурно ме забрави вече, но може ли да те придружа на разходката?" Аз малко изненадана се съгласявам. И аз така си казвах, чакай пък да видим, може да се окаже свестен човек, ако не за гадже, то поне за компания да става. И от дума на дума, разбирам, че този човек е решил да ме убеди в чистата си и невинна душевност. Почти всяко изречение сочи натам. След което провеждаме следния разговор:
Той: Ехх, вчера гледах един много тъжен филм. Даже си поплаках малко на него.
Аз: Така ли?
Той: Ами дааа. Значи, те са много влюбени, обаче семействата им враждуват. И не им даваха да се виждат. И накрая тя изпи някаква течност и уж умряя, а пък той се поболя от мъка и се самоуби. Много, много тъжна история. Аз такъв филм досега не бях гледал.
Аз: О, ами как? Гледал си "Ромео и Жулиета".
Той: А, така ли се казвал? Значи и ти си го гледала!

Реших да му спестя лекциите за онова момче Уилям ШекспирТ. После ме покани да ядем бахур и някъде след тази покана се разделихме по живо по здраво.
По едно време ми беше писал как си мислел за мене...чат-пат. Щях да падна от смях с това. Джинджър, какво ще кажеш? Би ли му дала шанс на този? Simple Smile

Това с бахура направо ме срази ! Smile Не,че другото не ме ...
Аз на какви идиоти съм давала шанс....ако тръгна да разказвам случки....ще се попикаете Satisfied
А последният прие охотно половината пари за сметката от мен Simple Smile Иначе уж интелигентно момче....

Общи условия

Активация на акаунт