На 33 сама ...

• 93 286
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 990
Водещите готвачи са в пъти по-търсени от инструкторите по салса, независимо от външния си вид и физическата си форма.

О такъв пък да ми се кълчоти нон стоп не мога да го изтърпя и пет минути. Не за партньор, ами като събеседник дори. Неприятни са ми този тип мъже - танцьори.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 20:27 от Salsisha

# 991
За неготвещите: "Храната е съпътстващата сила, която обединява хората, ако това не ви върви и другото няма да ви върви" - Манчев Simple Smile

# 992
Темата премина през какви ли не етапи и възвишения и накрая завърши с пирамидата на Маслоу - 1 ниво.Smile

# 993
Тя горе долу оттам и почна с искането на снимки за задоволяване на нуждата от гледане на сеир Wink

# 994
Та, Джинджъра, какви изводи си направи след над 70 страници? Grinning

# 995
Та, Джинджъра, какви изводи си направи след над 70 страници? Grinning

Че всички сме безполезни глупаци и не я разбираме, точно като мъжете, които просто не са за нея. Simple Smile

# 996
...или, че повече никога не трябва да пуска тема в бгмама. Grinning Wink

# 997
...или, че повече никога не трябва да пуска тема в бгмама. Grinning Wink

Най-вече това, защото сме глупаци и нищо не разбираме. Simple Smile

# 998
  • Наблизо
Такава прекрасна жена,с дълги крака и правеща супер мусака..Прекрасният принц ще дойде и ще я отвее един ден,ех а ние нищо не знаем.

# 999
В женски форум е така, една жена ако има самочувствието на хубава жена и има дълги крака, то останалите жени се чувстват застрашени и се почва с нападките. Това е типичната женска реакция Simple Smile

# 1 000
  • Наблизо
Не,Дончо.

# 1 001
В женски форум е така, една жена ако има самочувствието на хубава жена и има дълги крака, то останалите жени се чувстват застрашени и се почва с нападките. Това е типичната женска реакция Simple Smile

От какво се чувстват застрашени, да не ги прегази ли? Simple Smile
Тези състояния със застрашаването отдавна са ги минали повечето от пишещите май.

# 1 002
Джинджъра си направи следните изводи :

- Никога не пускай тема в бгмама ! (по-добре си давай компетентното мнение в темите на другите и им набивай канчето)
-Никога не се осмелявай да запазваш личното си пространство тук ! ( или си казваш майчиното мляко или се разкарай - естествено ако темата е твоя, ако не е - може да се криеш зад еднократни мнения,нападки и компетентни,почти професионални диагнози,но да се мъчиш да скриеш собствените си осрани гащи (макар,че се виждат) )
- Никога не се съмнявай,че ти има нещо ! - има ти - щом си тук ,че и тема пускаш !
- Никога не си и помисляй,че можеш да водиш диалог и,че някой те 'чува' ! - Диалог ли ? Хората слушат и виждат само това,което са те самите.
-Никога не се съмнявай,че колкото и да си красива,все пак си в БГМАМА !- естествено,че не си !
- А пък ако си умна ?! -о,ужас ! Значи не си на правилното място.
- Никога не подценявай пошлостта в душите на хората и лошото възпитание ! - всеки има право - не се меси !
- Разбрах,че 90% от пишещите както и да се въртят и сучат и под каквито и форми да изразяват нещастието си от   живота...не са се научили на елементарни неща.

На останалите 10% благодаря от сърце ! Оценявам го ! Flowers Bouquet

# 1 003
Eeee, много песимистично я подкарахте...

Аз си извадих също някои изводи макар и да не ми трябва спешно гадже.

- Трябва да можеш да правиш мусака.
- Трябва да си промиваш гърлото със сурови яйца през вечер.
- От мъжете винаги печели този, който се завира най-малко.
- Тактиката "аз съм с душа, но много самотен, ела ме спаси" не работи (при мъжете).
- Винаги печели най-нахакания.
- Да имаш дълги крака/големи цици е бонус, докато не се опиташ да ги завреш в очите на околните (всъщност това го знам от гимназията, но тук се повтаря).
- Не си купувай продуктите от Lidl.
- Когато мъжете си получат мусаката и френската, пак не ги свърта на едно място.
- Ако не ти върви в любовта, пусни тема в бг-мама, за да видиш какви ухажори да избегнеш.

# 1 004
  • Наблизо
Джинджър,прави се на ощипана госпожица колкото искаш,но няколко потребителя вече ти го казаха: ти може и да си прекрасна принцеса,не сме те виждали - не знаем,но в нито един момент не показа дори желание да погледнеш и в собствената си паница.Само другите са ти виновни,ти цялата в бяло.Запитай се това и ще си отговориш на въпроса защо не срещаш качествени,а само смотаняци или само такива ' искат повече''.

Общи условия

Активация на акаунт