Мила, нашето педи винаги казва да не я къпем в деня на ваксините, само мием дупе набързо. Ама ние слагаме обикновената ДТК ваксина, та не знам дали важи и за Пентаксима.
не го разбирам това!!! Иначе тая държавната я смени много бързо - явно е някаква класическа идиотка! В 14та поликлиника в иван вазов всички педита са за късното захранване и там според мен ще се чувстваш добре ак решиш да я смениш - аз бих ти препоръчала моето педи - д-р Панайотова - ако те интересува пиши на лични да ти дам координати. Само ще ти кажа за нея, че като беше на 10-15 дни иван и звънях в 2 през нощта, защото ревеше много и аз с него. говорихме с нея около 30 мин и много ми се извинява, че не може да дойде, защото била настинала и се притесняваше да не го зарази!!! Иначе съветите помогнаха и иван спря да мрънка. А иначе когато пи антибьотика всъщност аз реших да не я притеснявам втори път в 2 през нощта и извиках дежурната от поликлиниката и след това 100 пъти съжалих, но свирено положението. иначе за кг - ами ти си рекордьорка - аз моя единствен месец, през който кърмих само иван наддаде само 600 грама и то това беше първия месец, дето децата обикновенно наддават по поне 1.200 педито беше съвсем спокойна - каза да не се шашкам и 20 грама да е качило ако е спокоен и весел няма да драматизираме. За пишката - съветва ме да изчакам та аз още нищо не съм правила по въпроса и смятам да си чакам. Иначе съвет от мен - не къпи след ваксина - нищо няма да му стане на детенцето ак 1 ден не го изкъпеш.
и предните 2 пъти си го изкъпахме, но този път ми звънна една приятелка в същия ден и ме предупреди че не трябвало
...да не говорим, че така наречената лекарка не пожела да му махне лепенката от пъпчето да погледне какво става, а каза така да си стои 
Василева-и аз я ползвам само за ваксините и защото готината педи от правителствена която викам в къщи за консултации неможела да бъде джи пи 

аз Бобчо не го изкъпах защото след като прочетох на Галя съвета спрях компа и не съм видяла че има различни мнения но и да бях видяла сигурно нямаше защото ако че нали пентаксима бил пречистен Бобчо рева цял следобед и в 20.30 заспа много дълбоко

а на море ще посмеем май чак септември,иначе мерака ми е голям