Последна майска седмица - 22/28.05.06

• 3 703
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, момичЕта  Hug

Елл, страхотни снимнки, супер си на този замъков фон  Hug
Джорджи, много интересно и увлекателно разказваШ  Heart Eyes

Дидка, това с въздуха не мога да си го представя, какво чуство е...Ама ако Ще идва малкия беборан, да идва  Hug Притеснено ли ти е?? Стискам палци и ти пожелавам леко и бързо раждане   bouquet

Аз отивам на вила отново, за 2 дни: изненадаха ме дружките, там Ще дописвам страници  Party Отиваме в много хубав район на Финландия, Рука се казва, много  а север и на изток. Има прекрасни гори, и елени по улиците  Party Самата Рука е ски курорт, но въпреки това, така са разположени виличките, чЕ все едно си сам самичък на света...И има една МечЕШка пътека, 10 км е късият и вариант, смятаме да я покорим утре  Grinning Ще правя снимки, за да ви покажа  Hug

Ели, как сте? Всичко е минало заминало предполагам  Heart Eyes
Мимка, как са героите? Ти кога пътуваШ?
Майка, как е работата? А Томи сеЩа и се, чЕ и ти започваШ да работиШ като тати? Гого ми казваШЕ: аааа, не, ти не работиШ, ти се грижиШ за мен, това ти е работата  Laughing Heart Eyes

КАлида, аз доколкото виждам на снимката очичките на Дана са твои  Hug (може и да греША, заЩото не се виждаШ съвсем добре, но формичката много си прилича  Heart Eyes)

КАфето е на масата  Hug С масленки и плодове  Grinning
ПреграЩам ви всички   bouquet  bouquet  bouquet 

# 76
Ех,мамо Б,не мога да се нагледам на снимките ти!...То че красотите-красоти и майсторът-майстор,ясно...Но ще подскажеш ли и марката на апарата? Hug

# 77
Ех,мамо Б,не мога да се нагледам на снимките ти!...То че красотите-красоти и майсторът-майстор,ясно...Но ще подскажеш ли и марката на апарата? Hug

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Благодаря за хубавите думички  Grinning Ами Кодак е апаратът, ниЩо особено...

# 78
  • UK
няма да пеем днеска  Sad Ще чакаме да дойде някой да оправи телефона. Тука ще вали чак до другата седмица, вече не се надявам да спре. Казаха, че е първия месец от близо 2 години  с валежи над средното ниво. Ел, това сигурно е заради вас-да ви върви по вода  Grinning

# 79
  • UK
ето и от мен снимки от Уоруик:

# 80
  • След завоя в дясно
Добро утро, момичета  bouquet
Tatjana, едно  Hug от нас на малката буболина и да ви минават бързо(внимавай какво хапваш, че се отразява на кърмата)
Kalida, май си права за гена, вече трето поколение от срана на 1/2 са само момчета. Аз и бях надежда на свекървата ама.. Whistling
Майка ,  сигурно есен е много красиво при вас
ДидКа лЮбопИтКа сигурно се чувтваш доста дискомфортно, но се дръж малко остана
Мъжко майче си ти Hug
Мama B почини си добре,че много работиш последно време имаш нужда, а ние ще си чакаме снимчици с нетърпение
Мaimunka не унивай мила, ще пееш другата седмица Wink
Дано, дано  Praynig ни върви по вода, доста генерални промени сме замислили и имаме нужда и от късметче
И нека си повали малко повечко, че иначе ще сте на режим Simple Smile
Снимките са супер, а къде е баба Елизабет Crossing Arms Wink

# 81
  • UK
на години е вече и не я водим всеки път с нас  Wink Grinning
Да бе и аз чух за режима на водата, всеки от нас изразходвал по 16 кофи вода на ден казаха  Grinning А уж са пестелив народ  Mr. Green

# 82
Привет от дале4ните земи!
Много "рехава" тази седми4на теми4ка ми се види... нищо интересно не се слу4ва, а?
Ели, дерт сте ми с Бадемката. Де сте?
Мимката и тя се скри ...
Маймун4ице, браво за прекрасните снимки!!!   bouquet
Дидка, как си, мила? Драсвай по някой ред по възможност ежедневно, 4е с това разкритие, дето предполагаш 4е имаш ... ще те мислим и теб. Не съм наясно какво е това усещане, което изпитваш. Аз ли4но родих на системи - предизвикано раждане, та затова наистина хабер си нямам как една жена разбира /усеща/ 4е ще ражда ве4е ...
Мам4е В, пак забегваш, а? Браво на теб, не се спря Simple Smile Само така!!!  Peace

На нас ни се обадиха от една 4астна детска градина, която много ми хареса и бяхме в списъка на 4акащите. Познати ми казаха, от опит знаят, 4е там се иска много късмет да стане работата толкова бързо, както стана при нас. Преди три седмици го записах в 4акащите и хоп - ето 4е се обадиха!!! Записваме се и тръгва там два дни седми4но, продължаваме и с Плейцентъра за сега. там и без това ходи 3 дни седми4но. Полека-лека ще увели4им дните в градината за сметка на Плейцентъра, докато накрая тръгне по цяла седмица в градина целодневна, а аз си намеря нещо на нормален работен ден и така... Много съм щастлива 4е ще е в най-хубавата градина в района. не ми се правят компромиси, ина4е досега да беше по4нал в някоя от по-близките до нас... ами това е, похвалих се. Сега остава да свикне лесно, но нямам големи опасения. То на мама детенцето е "гърмян заек" ве4е  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 май 2006, 15:08 от Maika

# 83
  • MERIGNAC, FRANCE
Майка, браво за късмета. Тук за да вземат Тони на ясла трябва първо аз да си намеря Работа, ина4е не го искат  Sad

Маймунка, много красиви снимки!

Калида, у4аствах в една томбола на Salon Baby и за пръв път пе4еля, дори и тройка от тотото не съм уцелвала  Party

# 84
Здравейте мили мои,

така ни мъ4ат коликите таzи седмица, ужас, по цял ден сме само на ръце и не спим, а само ревем и само мъл4им, когато има цица в устата  ooooh!  Та не ми остава много време zа ниЩо, и снимките ви не можах да гледам оЩе  Cry  Много ми е гадно, сърцете ми се скъса като 4уя как малката се мъ4и, а аz спя малко и дори не намирам време да ям преz деня. А мъжът ми на 3. zаминава zа Орландо zа една седмица и Ще съм съвсем сама и иzпадам в ужас като си помисля zа това. Как Ще се справя???

Ще се сперавиш! Ние майките с какво ли не се справяме, но те разбирам,  4е ти е трудно. А като си сама вси4ко ще ти се струва много по-гадно ... А даваш ли нещо за коликите? Колики ли са то4но? Успяваш ли да я оригнеш след всяко хранене? По кое време на деня пла4е най-много и кога - преди или след ядене, или как? за колики знам и затоплена кърпа да сложиш на корем4ето. Дано скоро да се оправи малкото ти буболе4е. Как е със съня?

# 85
Майка, браво за късмета. Тук за да вземат Тони на ясла трябва първо аз да си намеря Работа, ина4е не го искат  Sad

Такива ли са правилата? Странно  #Crazy
4е на тях какво им влиза в работа ти какво ще правиш, докато той е на ясла?  newsm78
Може би самата ясла е от тези с държавните субсидии и има конкретни изисквания.
Например в нашия слу4ай заради това 4е ходим в Плейцентър, който се субсидира от държавата, нямаме право да ходим в обществена градина през останалите дни /щото и тя се субсидира/, но в 4астна може.

# 86
Момичета, здравейте....днес съм по-добре и не се чувствах "куха" отдолу Mr. Green Blush
Малкият ми бие ритници и си представям какво ме чака ooooh! хи хи....

Благодаря Ви, че мислите за мен - да знаете, че сте едни прекрасни женски същества, които за незаменими и задочно ВИ ОБИЧАМ!!!
Вдъхвате ми кураж и ме карате да се чувствам добре, за което съм ви изключително благодарна

Пращам ви хиляди  и бъдете щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Вижте ме от вчера

# 87
Привет и от мен, Момичета!

Тук днес нещо се понамръщило времето, но да видим дали ще попречи на заплануванато петъчно барбекю.

Мамо Б, и да изкараш страхотно на Рука и после да покажеш отново фински красоти и някой и друг елен. Hug

Маймунка, замъка Уоруик е страхотен, много замъци по вашите земи има, и снимките все слънчеви и топли, а Ти все се оплакваш от дъжд и мрачно време?! Heart Eyes Как беше спанака, с какво го приготви? Thinking

Майка, а колко "отгоре" Ти идва таз частна детска градина с/о Плейцентъра? newsm78 И аз май скоро ще започна да преглеждам яслите в района. Hug

Мамо Щтрумпф , приятни моменти на Лазурният бряг и дано да си починеш наистина! Hug Опитай си все пак отново късмета, може и да проработи отново, явно Ти е тръгнало в таз насока! Hug

...вече трето поколение от срана на 1/2 са само момчета. Аз и бях надежда на свекървата ама.. ...
Елл, амо то не е минало.  Hug Работете с Татито по въпроса и може и девойче да имате. Heart Eyes

Дидката, аз нещо не те видях! newsm78 А иначе ти си почивай и повече разходки с бебчо! Hug И нали знаеш, излизане на бебчо чак като мине концерта на твоята любимка, не по- рано! Heart Eyes

Лек и хубав нов ден ви желая! Приятен и слънчев weekend на всички!

# 88
Дидка, мили4ка, zнаеШ ли 4е те сънувах? Бяхме zаедно на у4илиЩе и аz ти покаzах стриите си  hahaha  и ти тогава ми покаzа корема си, имаШе белег от секцио (Вики4 секцио ли беШе наистина?) и беШе съвсем плосък, и аz ти виках "Бреее, Мики Ще е с много финна фигура"  hahaha

Мерси, мили мои, zа съветите. Майка, мисля 4е са колики понеже се 4уват гаzовете в корем4ето й  Sad  Давам Саб Симплекс но беz голям реzултат..... Оригвам я не само след храненето, но и по време на храненето, понеже доста те4е при мен и тя су4е доста ал4но в на4алото. В4ера пла4еШе целия ден, между вси4ки хранения, беШе ад. Добре, 4е после zаспа и спахме доста преz ноЩта.... Днес е мааалко по добре всякаШ, но zа всеки слу4ай се обадих на акуШерката, тя ми каzа да ида на лекар. Педито оба4е не работеШе след обяд и ни пратиха в болницата. Та ходихме там, лекарката по4ти не я погледна и само ни каzа да увели4им Саб Симплекса и ни преписа и неЩо друго. Пратих татито до аптеката......и той иzгубил рецептата  ooooh!  #2gunfire  С други думи, абсолютно напраzно сме ти4али днес на ляво и на дясно. Сега трябва да 4акаме до понеделник......

Ех, майка, какви хубави новини от теб напоследък, първо работата, сега и детската градина, браво  Hug

# 89

Майка, а колко "отгоре" Ти идва таз частна детска градина с/о Плейцентъра? newsm78 И аз май скоро ще започна да преглеждам яслите в района. Hug

Е, с цените в Плейцентъра не може и сравнение да става. Там е симмволи4на сума, но са само до обяд, и по-то4но от 9 до 11,30. Градината ми е 50 долара на ден, но може да стои там цял ден, а и им готвят, водят ги на разходки - да събират миди4ки на брега на океана, листа в парка и т.н. Ако е цяла седмица, тогава е 215 долара на седмица.

Татян4е, това което ми описваш много ми напомня на Томи първите 6-7 седмици. Оказа се 4е има ... някакъв си /забравих термина/ рефлукс, които се оправя към третия месец. за целта му предписват нещо за сгъстяване на млякото, но като е САМО на кърмене не знам как то4но., Може би изцеждаш и сгъстяваш ... То вашето може изобщо да не е такова де. Но като ни "светнаха" какъв е проблема и дадоха сгъстена формула, де4ко спа цяла ве4ер непробудно, спря да реве по цял ден. Преди това беше някакъв ад. Бях 4увала 4е пове4ето бебенца заспиват сладко след хранене, а на нас мъките ни запо4ваха то4но тогава. Хапне, реве, страда ... докато му поотмине, ревне от глад. Хапнем и пак се повтаря вси4ко. Систър ме съветва по телефона да ходим с коли4ката по разходкии беб4о да спинка сладко на въздух. ОК, ама той не ще да лежи - реве ... Като разбраха какво е, казаха да му повдигна матра4ето на 45 градуса, да оригвам непременно преди да го сложа в хоризонтално положение и да сгъстим млякото... Господ здраве да им дава на тези хора, направо се родихме след това. Даже тръгнах на работа и с мъж ми се редувахме да си гледаме бебето и да ба4каме но ве4ер се наспивахме вси4ки, а и денем запо4на да спи по много ... абе едно прекрасно, послушно, ящно и поспаливо малко буб4е стана ...  baby_neutral

Дидка, и аз нищо не видях ...  newsm78

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 00:56 от Maika

Общи условия

Активация на акаунт