iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Получих днес пратки от 31-ви, а няколко отпреди това още ги няма.

Денис, това кога и как е добре да се пие:
https://www.iherb.com/pr/Natrol-Cinnamon-Chromium-Biotin-60-Tablets/36247
Пречи ли да е вечер, преди лягане, заедно с Алкара?

Спирулина и келп - на гладно или след хранене?

# 271
Здравейте!
Не съм пазарувала в сайта от месец. Винаги използвам PayPal за плащане в iHerb.
Скрит текст:
Днес исках да направя поръчка, но след като си вляза в PayPal и отида на промяна на валутния курс (който по подразбиране е на PayPal), дава ми да го сменя да ме таксува по курса на моята банка и като потвърдя - нищо, все едно нищо не съм избирала. Пробвам отново да го променя и пак нищо, все едно нищо не съм избирала и нищо не съм правила. Махнах продуктите от кошницата, презаредих страницата - пак същото. Отново махнах продуктите, после си изтрих кеша и бисквитките на браузъра и пак не става...
Изобщо възможно ли е все още да се избира по курса на банката, от която е издадена картата ми или има някакъв друг проблем? Става ми ясно, че има доста проблеми и промени напоследък, но не виждам защо това да е проблем, като досега не съм имала никакъв проблем с плащнията и с промяната на тарифирането.
Когато плащам с ПП, винаги проверявам дали съм по курса на банката. Много често отметката не се запазва и се променя - дори да я избера от акаунта си в ПП.
Вчера плащах към FD  и отново трябваше я променям.

Да, разбирам, но при мен изобщо не се променя да е по курса на банката. Избирам го в момента на плащането, след като съм си въвела имейл и парола за PayPal. Избирам, потвържадавам (както винаги съм правила досега), а то не се променя, остава си на курса на PayPal. Автоматично ми отмята избора който съм направила.

# 272
  • София
FeelGood23
За MCT Oil, от дневната промоция.
Това са средноверижни триглицериди /МТС/- основен източник са кокосовото и палмовото масло.
Кокосовото масло съдържа около 60% МТС и 40% дълговерижни триглицериди /LCT/.
MCT Oil  съдържа само MCT. Тези MCT  се използват веднага от тялото за енергия, за разлика от другите мазнини, за които е нужен Л-Карнитин. И MCT и Л-Карнитина действат на митохондриите /това е общото/.
MCT не се натрупват като мазнини в тялото.
Кокосовото масло съдържа следните МТС:
C6 - капронова киселина  – не се среща в добавките МСТ
С8 - каприлова киселина   50-100% от продуктите МТС
C10 - капринова киселина 50-100% от продуктите МТС
С12 - лауринова киселина  - липсва или се предлага в малки кол-ва в добавките МСТ
МТС от промоцията съдържа: С8 и С10 , което показва че е хубав продукт.
Ползите от МТС, най-общо са:
- превенцията на затлъстяването, повишават метаболитната функция, топят мазнини
- полезни за сърцето
- за здравето на мозъка, памет, мисъл, концентрация
- подобряват  когнитивната функция
- за поддържане на здравословно тегло  
- дават повече енергия
- за по-добро храносмилане
- осигуряват кетони, при НВХранене
- балансират нивата на хормоните
- подобряват настроението
- за борба с бактериални инфекции и вируси
- подпомагат абсорбирането на мастноразтворимите хранителни вещества
Каприловата киселина - има антибактериални, антивирусни, противогъбични и противовъзпалителни свойства, вкл. пребиотично действие... често сме я коментирали, полезна при БВ, ИР, бактерии в стомаха и червата и т.н.

Денис, това кога и как е добре да се пие:
https://www.iherb.com/pr/Natrol-Cinnamon-Chromium-Biotin-60-Tablets/36247
Пречи ли да е вечер, преди лягане, заедно с Алкара?
Спирулина и келп - на гладно или след хранене?
Канела и хром, трябва да се приемат след хранене - особено въглехидратно, защото те подпомагат въгл. матаболизъм и нормализират кръвната захар. След хранене, кръвната захар се повишава, но след време доста рязко пада / тогава ти се дояжда и нещо сладко Wink/ точно тези добавки ще намалят тези резки спадове, респ. и на инсулина / ще намалят неговият синтез, който е ненормално повече, като кол-во при ИР/
Спирулина и Келп на гладно с повече вода.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 18:38 от denis.

# 273
От марките на айхърб с 20 % намаление има ли хубаво рибено масло/ омега 3 за 12 годишно и възрастни?

Ето тази е хубава:
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Gra … in-Softgels/65844

От нея по 2 таблетки, за да се стигне дневната доза Омега.

Да споделя във връзка с посочената Омега, че си поръчах от нея и за съжаление и притеснение, същата не точно тази описана на сайта - няма знака или друга индикация, че е KD-Pür, както е на снимката на сайта и няма данни формата да триглициридна (EPA as TG и DHA as TG), пише само EPA/DHA. Не знам дали са сменили формулата, струва ми се малко вероятно да е грешка в етикета. Ако някой си е поръчвал - да си провери бройките.

И аз си взех от пощата днес въпросната Омега- бях поръчала 2 бр, но и на двете не пише (EPA as TG и DHA as TG), пише само EPA/DHA.

# 274
  • София
Здравейте, влизам да споделя, че при поръчка на 2 или повече от препоръчваното рибено масло, доставката е безплатна.
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Gra … in-Softgels/65844
 А 3 опаковки правят идеална сума от 29,77лв. С намалението, излиза просто чудесно, много съм щастлива!
Как ги докара до 29.77 лв.? При мен сумата си е 31.10 и то с лоялити кредита, тоест, определено ще е за митница (31.10 + 1.60 = 32.70)

ROV5021

# 275
А как се пие това MCT Oil (това от промоцията)?

# 276
  • софия
Момичета и Денис ,моля Ви споделете от коя коластра денска сте доволни ,давам Нау ,но искам да я сменя.

# 277
Здравейте,
Някой освобождавал ли е скоро пратка от митницата? Имам предвид след новия начин на изписване на Loyalty кредита?
Днес получих митническо известие за пратка, за която съм платила под 30лева (Subtotal 18.50$) , но имам 1.50$ Loyalty credit, т.е на кашона сигурно пише 20$. Каква е вероятността на митницата да отчетат  тази отстъпка като "виртуални пари" и да ме накарат да плащам за представителство и ДДС?
Благодаря предварително Simple Smile

# 278
Здравейте,
Някой освобождавал ли е скоро пратка от митницата? Имам предвид след новия начин на изписване на Loyalty кредита?
Днес получих митническо известие за пратка, за която съм платила под 30лева (Subtotal 18.50$) , но имам 1.50$ Loyalty credit, т.е на кашона сигурно пише 20$. Каква е вероятността на митницата да отчетат  тази отстъпка като "виртуални пари" и да ме накарат да плащам за представителство и ДДС?
Благодаря предварително Simple Smile
И аз имам същия проблем. Нарочно натрупах лоялити над $7, за да се вместя в 30 лв. и сега съм с митн. известие. Не помня, трябва ли специално да откажа пратката, или просто да не си взимам известието. Не мисля, че имам вина в случая.

# 279
  • София
Скрит текст:
От марките на айхърб с 20 % намаление има ли хубаво рибено масло/ омега 3 за 12 годишно и възрастни?

Ето тази е хубава:

От нея по 2 таблетки, за да се стигне дневната доза Омега.

Да споделя във връзка с посочената Омега, че си поръчах от нея и за съжаление и притеснение, същата не точно тази описана на сайта - няма знака или друга индикация, че е KD-Pür, както е на снимката на сайта и няма данни формата да триглициридна (EPA as TG и DHA as TG), пише само EPA/DHA. Не знам дали са сменили формулата, струва ми се малко вероятно да е грешка в етикета. Ако някой си е поръчвал - да си провери бройките.
Писах им, дано дадат някакво обяснение, че и аз съм от засегнатите Wink

п.п. М/би ще е добре и друг да им пише.

# 280
  • София
Здравейте,  отдавна не съм пазарувала от този сайт. До сега не съм  имала проблем с поръчките. Направих една поръчка за 26лв. пристигнала е на 22/01, но не мога да разбера как да я открия - от сайта ми дават това за проследяване.

Arrived at destination country
GlobaLМаILa by DHL
 Tracking Number:
GM275322484021787866
ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
1/22/2018 10:45:00 AM
SOFIA LC/AO , BG ,
 Извинявам се предварително ако въпроса е обсъждан и преди .

# 281
  • София
Скрит текст:
Здравейте,  отдавна не съм пазарувала от този сайт. До сега не съм  имала проблем с поръчките. Направих една поръчка за 26лв. пристигнала е на 22/01, но не мога да разбера как да я открия - от сайта ми дават това за проследяване.

Arrived at destination country
GlobaLМаILa by DHL
 Tracking Number:
GM275322484021787866
ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
1/22/2018 10:45:00 AM
SOFIA LC/AO , BG ,
 Извинявам се предварително ако въпроса е обсъждан и преди .

Много време е минало откакто е пристигнала. Не си ли получила известие? Провери в пощата, но има вероятност да е изпратена обратно (ако не се лъжа, до 20 дена стоят в пощата).

# 282
  • София
Здравейте!
Не съм пазарувала в сайта от месец. Винаги използвам PayPal за плащане в iHerb.
Скрит текст:
Днес исках да направя поръчка, но след като си вляза в PayPal и отида на промяна на валутния курс (който по подразбиране е на PayPal), дава ми да го сменя да ме таксува по курса на моята банка и като потвърдя - нищо, все едно нищо не съм избирала. Пробвам отново да го променя и пак нищо, все едно нищо не съм избирала и нищо не съм правила. Махнах продуктите от кошницата, презаредих страницата - пак същото. Отново махнах продуктите, после си изтрих кеша и бисквитките на браузъра и пак не става...
Изобщо възможно ли е все още да се избира по курса на банката, от която е издадена картата ми или има някакъв друг проблем? Става ми ясно, че има доста проблеми и промени напоследък, но не виждам защо това да е проблем, като досега не съм имала никакъв проблем с плащнията и с промяната на тарифирането.
Когато плащам с ПП, винаги проверявам дали съм по курса на банката. Много често отметката не се запазва и се променя - дори да я избера от акаунта си в ПП.
Вчера плащах към FD  и отново трябваше я променям.

Да, разбирам, но при мен изобщо не се променя да е по курса на банката. Избирам го в момента на плащането, след като съм си въвела имейл и парола за PayPal. Избирам, потвържадавам (както винаги съм правила досега), а то не се променя, остава си на курса на PayPal. Автоматично ми отмята избора който съм направила.

При мен последно нямаше проблем с поставянето на отметката, винаги трябва да я слагам да е по курса на моята банка. Веднъж имах проблем, не бях оправила валутата. Винаги плащам в евро и тогава ми я отчита.
Ако може да изчакаш пробвай друг ден.
Успех!  Praynig

# 283
  • София
А как се пие това MCT Oil (това от промоцията)?
Зависи за какво се приема, но в повечето случаи е с храната или след хранене.

Момичета и Денис ,моля Ви споделете от коя коластра денска сте доволни ,давам Нау ,но искам да я сменя.
Тази е най-хубава, ако не ти е много скъпа:
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-Orange-Cr-me- … hewable-Tabs/5620
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Chewables-Plus-Wil … hewable-Tabs/4880
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-60-Capsules/65896
- компромисен вариант:
https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621

# 284
  • софия
Денис много ти благодаря ще вземем ягода ,мисля че ще ти стане любима заради вкусът.обаче защо така
И в кошницата  така ......

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 19:47 от TROSHKATA

Общи условия

Активация на акаунт