iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Детис много ти благодаря ще вземем ягода ,мисля че ще ти стане любима заради вкусът.
Череша Peace - на мен ми е любима, мога да изям цялата опаковка за 2-3 дни / та дори и за 1 Wink/. Тя е по-сладка, докато портокала, не толкова, но и тя е много хубава.
Има и ананас, но не го харесвам:
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-Chewables-Pin … hewable-Tabs/4086

Плащам винаги в $ и си гледам курса на банката, в момента на пускане на поръчката.
ЦКБ - 1.59410
и сумата, която ще платя е 29,80лв - за тази сума ще имам и банково извлечение.
Доставката е безплатна.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 19:56 от denis.

# 286
  • Чукарландия
Да попитам по-запознатите: за страна от ЕС (прим. Германия) също ли сумата на поръчката не трябва да превишава 30 лв. (респ. 15 евро) или няма такова ограничение? Hug

Да попитам отново, няма ли някой, който знае нещо за доставките до Германия? Hug

# 287
  • София
Дневна промоция
валидна до  16.02 - 20.00 ч. н. вр.
  $17.99
Optimum Nutrition, Opti-Men, 150 Tablets
- МВ за мъже
- висока потенция / дози/
- 75+ активни съставки

# 288
Скрит текст:
Здравейте,  отдавна не съм пазарувала от този сайт. До сега не съм  имала проблем с поръчките. Направих една поръчка за 26лв. пристигнала е на 22/01, но не мога да разбера как да я открия - от сайта ми дават това за проследяване.

Arrived at destination country
GlobaLМаILa by DHL
 Tracking Number:
GM275322484021787866
ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
1/22/2018 10:45:00 AM
SOFIA LC/AO , BG ,
 Извинявам се предварително ако въпроса е обсъждан и преди .

Определено провери в пощата. Около нова година са се събрали много пратки, поне така ми казаха на мен, и до сега още се оправят с натрупалите се и след това пратки. На мен ми дойдоха някои от по-скорошните поръчки, но не и първите ми за годината, а са стигнали до БГ. Стискаме палци.

Скрит текст:
Здравейте,
Някой освобождавал ли е скоро пратка от митницата? Имам предвид след новия начин на изписване на Loyalty кредита?
Днес получих митническо известие за пратка, за която съм платила под 30лева (Subtotal 18.50$) , но имам 1.50$ Loyalty credit, т.е на кашона сигурно пише 20$. Каква е вероятността на митницата да отчетат  тази отстъпка като "виртуални пари" и да ме накарат да плащам за представителство и ДДС?
Благодаря предварително Simple Smile

Ужас! Дано не е така, иначе почти всичко ще се задържи от митница в този случай.

Да попитам по-запознатите: за страна от ЕС (прим. Германия) също ли сумата на поръчката не трябва да превишава 30 лв. (респ. 15 евро) или няма такова ограничение? Hug

Да попитам отново, няма ли някой, който знае нещо за доставките до Германия? Hug

Уви, май важи за всички доставки, които минават през БГ Пощи. Без значение дали са от ЕС, Азия или Щати.

Въпросче: Ако от митницата дойде известие и не реагирам, те съответно върнат пратката на iHerb, то тогава iHerb ще ми върнат ли парите или не? Благодаря!

# 289
  • Чукарландия

Уви, май важи за всички доставки, които минават през БГ Пощи. Без значение дали са от ЕС, Азия или Щати.

Може би неправилно се изразих. Не питам за доставки, минаващи през БГ Пощи. Питам за ограничение в цените на пратка + цената за доставка от Щатите (iHerb) до адрес в Германия.  Hug

# 290
Здравейте, момичета имам нужда от помощ изписва ми следното при опит за поръчка: Duties, Taxes and Fees may be collected at delivery. До сега такива надписи не са ми излизали, знаете ли нещо по въпроса? И не мога да избирам начин за доставка също, само ми излиза стандартно: Delivery by Local Post ? Благодаря предварително. Sweat

# 291
  • гр. София
Изписва ти съобщението, защото вероятно си минала сумата от 30 лв. А доставката за момента е само с пощите.

# 292
Много благодаря. Gift Heart

Изписва ти съобщението, защото вероятно си минала сумата от 30 лв. А доставката за момента е само с пощите.
Без значение какво и на каква сума си изписва това. Благодаря. Това означава ли, че задължително ще мине митница или все още никой нищо не знае?

" Код с отстъпка за първа поръчка: MIG4161 "

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 21:13 от Съншайн

# 293
  • София
Всичко си е както и до сега, с изключение на това, че вече е налична само една опция за доставка. Другите промени от последните седмица-две - личните кодове вече не дават отстъпка на старите клиенти (но все още дават кредит на притежателите на кода) и последното, това е, че вече лоялити кредита не се приспада от цената за пред митницата, тоест, с лоялити кредита, сумата за която поръчвате, е желателно да не е над 30 лв. минус лоялитито. Надписа и преди го имаше май, но само от дясната страна, при опциите за доставка, а сега са го добавили и от другата страна. Покрай промените с персоналните кодове, новото е също и това, че сега отново линковете от форума автоматично добавят паразитен код...

п.п. BBeLLa, някой беше дал линк към PDF в някоя от предните страници със списък на страни и минимума за ДДС. Една от страните липсваше, не знам дали не беше точно Германия, но за всички останали, май беше 22 евро, до колкото си спомням.

ROV5021

# 294
  • София

Без значение какво и на каква сума си изписва това. Благодаря. Това означава ли, че задължително ще мине митница или все още никой нищо не знае?

Надписа и условията за доставка само предупреждават. Това не променя условията за внос и политиката на държавата. Ако поръчките са под 30 лв не би трябвало да отидат на митницата. А ако отидат си ги освобождаваш с разпечатана поръчка и платежното.

# 295
Всичко си е както и до сега, с изключение на това, че вече е налична само една опция за доставка. Другите промени от последните седмица-две - личните кодове вече не дават отстъпка на старите клиенти (но все още дават кредит на притежателите на кода) и последното, това е, че вече лоялити кредита не се приспада от цената за пред митницата, тоест, с лоялити кредита, сумата за която поръчвате, е желателно да не е над 30 лв. минус лоялитито. Надписа и преди го имаше май, но само от дясната страна, при опциите за доставка, а сега са го добавили и от другата страна.

ROV5021

DiankaIvo благодаря Gift Heart
Поръчах една Омега 6, отдавна не бях а беше хубава. ще видим какво ще стане.

# 296
Здравейте!

Не съм пазарувала в сайта от месец. Винаги използвам PayPal за плащане в iHerb.
Скрит текст:
Днес исках да направя поръчка, но след като си вляза в PayPal и отида на промяна на валутния курс (който по подразбиране е на PayPal), дава ми да го сменя да ме таксува по курса на моята банка и като потвърдя - нищо, все едно нищо не съм избирала. Пробвам отново да го променя и пак нищо, все едно нищо не съм избирала и нищо не съм правила. Махнах продуктите от кошницата, презаредих страницата - пак същото. Отново махнах продуктите, после си изтрих кеша и бисквитките на браузъра и пак не става...
Изобщо възможно ли е все още да се избира по курса на банката, от която е издадена картата ми или къв друг проблем? Става ми ясно, че има доста проблеми и промени напоследък, но не виждам защо това да е проблем, като досега не съм имала никакъв проблем с плащнията и с промяната на тарифирането.

Код за 5% отстъпка в irb: HOD7520
Влез в темата П.П. -ПОМОЩ там на първа страница е описано как да го оправиш веднъж завинаги предполагам .И аз имах същия проблем .

код за отстъпка за нови клиенти VELL2114

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 07:35 от ETM

# 297
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте!

Днес исках да направя поръчка, но след като си вляза в PayPal и отида на промяна на валутния курс (който по подразбиране е на PayPal), дава ми да го сменя да ме таксува по курса на моята банка и като потвърдя - нищо, все едно нищо не съм избирала. Пробвам отново да го променя и пак нищо, все едно нищо не съм избирала и нищо не съм правила. Махнах продуктите от кошницата, презаредих страницата - пак същото. Отново махнах продуктите, после си изтрих кеша и бисквитките на браузъра и пак не става...
Изобщо възможно ли е все още да се избира по курса на банката, от която е издадена картата ми или къв друг проблем? Става ми ясно, че има доста проблеми и промени напоследък, но не виждам защо това да е проблем, като досега не съм имала никакъв проблем с плащнията и с промяната на тарифирането.

Код за 5% отстъпка в iHerb: HOD7520
Влез в темата П.П. -ПОМОЩ там на първа страница е описано как да го оправиш веднъж завинаги предполагам .И аз имах същия проблем .

Благодаря! Въпреки че не ми е правило проблеми до сега, и аз направих настройката. Както винаги, PayPal много добре са скрили тази опция... Спомням си, че с предишна карта пак се бях ровил в настройките (с всяка нова карта трябва да се прави).

# 298
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте!

Код за 5% отстъпка в iHerb: HOD7520

Благодаря! Въпреки че не ми е правило проблеми до сега, и аз направих настройката. Както винаги, PayPal много добре са скрили тази опция... Спомням си, че с предишна карта пак се бях ровил в настройките (с всяка нова карта трябва да се прави).

Джаги,
моля те да споделиш къде точно е тази настройка.

Благодаря!

# 299
  • София
Джаги,
моля те да споделиш къде точно е тази настройка.

Благодаря!
Цитирам от темата за PayPal Wink:
Цитат
Копирано от Планинарски форум,Ристо Туристо(Да не му отнемаме труда)
Настройки в Paypal за избягване на по-високия обменен курс.
1. Влизате в профила си в 'PayPal' с мейл-а и паролата си;
2. Натискате колелцето (горе, вдясно на екрана, до 'Log Out');
3. 'Payments';
4. 'Manage pre-approved payments';
5. 'Set Available Funding Sources';
6. 'Conversion Options';
7. Слагате отметката на 'Bill me in the currency listed on the seller's invoice.';
8. Натискате 'Submit'.

Общи условия

Активация на акаунт