iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Моята сума седи блокирана в картата, още съм на етап Processing. Нямам потвърждение за изпращане, а поръчах вчера около 2-3 следобед.

# 421
Loyalty Credit + Митници истоията

Писах на iHerb по темата да ги питам това онова, и ето какво ми отговориха:
"In regards to the Declared Value, we disclose the amount of the order minus discounts. This does not include any Loyalty Credits or Rewards Credits that may be applied to your order. Also, we indicate the freight/shipping costs separately on the invoice."

Накратко, не били пишели Loyalty Credits на пакета и нищо такова нямало. Ако са задържани пакетите от митницата, то не било заради това. Иначе потвърдиха, че ако пакет се върне при тях връщат пари, като се отнемат пари за доставката наобратно. Ако доставката излиза повече пари от сметката, няма да върнат никакви пари. Grinning

# 422
Това, което са написали, че отразяват намаленията, но не rеwards и Loyalty  Simple Smile

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 423
  • София
.......
Защо не си дръпнат парите от картата не знам, сумата дори не е блокирана.
При пускане на поръчка - сумата се блокира, а се дърпа от картата, когато шипнат поръчката. Това отнема от няколко часа, до 2-3 дни.
От интернет банкирането си може и да не го виждаш / погледни на текуща разполагаемост/ или се обади на тел. посочен на картата и попитай / посочваш сайт и сума, която трябва да е блокирана/

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 424
  • Добрич
Моята поръчка от вчера след обяд е изпратена. А за парите от картата веднага след покупката получих съобщение от банката.

# 425
Сега проверих, сумата вече е блокирана, надявам се скоро да изтеглят парите и най-накрая да тръгне пакета.

# 426
  • Miami
Благодаря denis.Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 427
  • София
 Дневна промоция
валидна до  21.02 - 20.00 ч. н. вр.
$4.99
Himalaya, Ashwagandha, 60 Caplets

с този Астаксантин /$4.98/  - Безплатна доставка  Peace

# 428
  • Варна
Denis,  може ли да ми помогнеш с информация относно спиране на цигарите при Хашимото?
Не трябвало да е внезапно. Имало добавки, които се пият, за да не се вдигнат антителата. Има ли нещо вярно в това или приятелката ми се оправдава, за да не ги спира пущините?

# 429
Моля да ми препоръчате хубава спирулина на добра цена! 
Тази на Now foods става ли.
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Natural-Spirulina-500-mg-120-Veg-Capsules/800

# 430
  • София
Denis,  може ли да ми помогнеш с информация относно спиране на цигарите при Хашимото?
Не трябвало да е внезапно. Имало добавки, които се пият, за да не се вдигнат антителата. Има ли нещо вярно в това или приятелката ми се оправдава, за да не ги спира пущините?
По-добре говори с лекар - как ще реагира ЩЖ при Хашимото, при отказване на цигарите - не съм запозната. Може да следи ТАТ и МАТ при постепенно намаляване на цигарите.

Моля да ми препоръчате хубава спирулина на добра цена! 
Тази на Now foods става ли.
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Natural-Spirulina-500-mg-120-Veg-Capsules/800
Тази е са 20 дни.
Ето предложения:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Certified-Organic-Spirulina-5 … 180-Tablets/14477
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Organic-Spirulina-500-m … 180-Tablets/48822
https://www.iherb.com/pr/MRM-RAW-Spirulina-Powder-8-5-oz-240-g/69657
- приема се на гладно с вода, започва се с ниска доза и през деня трябва да се пие повече вода

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 21:30 от denis.

# 431
  • Варна
Благодаря, Денис!

Не съм убедена, че има такъв диалог с ендокринолога Close
Плаши я именно постепенното отказване. Смята, че би се справила по-добре ако е от ряз!
Да разбирам, че добавки няма ?

# 432
То ако някой успее да повлияе тат и мат, сигурно ще стане нобелов лауреат... автоимунните заболявания са мистерия и всеки се повлиява от различни неща. Но мисля, че тя си измисля,та да не ги спре.
Доктор Ангелова е пулмолог, участващ във всякакви кампании и методи за отказ от цигарите, помага и включително с акупунктура, пробвайте нещо подобно.

# 433
  • София
Благодаря, Денис!
Не съм убедена, че има такъв диалог с ендокринолога Close
Плаши я именно постепенното отказване. Смята, че би се справила по-добре ако е от ряз!
Да разбирам, че добавки няма ?
Ендокринологът ще помогне в частта: как реагира ЩЖ, при стрес, провокиран от липсата на никотин Wink?
Най-общо може да се приемат добавки, които подпомагат функцията на ЩЖ и за стреса, породен от никотиновия "глад".
Преди години ги отказах за около месец-два, като постепенно ги намалях. Не беше трудно, качих около 2 кг. Всичко е в главата и желанието да го направиш - едно е да казваш, че искаш, друго е наистина да го искаш  Wink.

# 434
  • Варна
Благодаря, Денис!

Бъди здрава Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт