На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 773
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Тера, аз за меню не мога да препоръчам, защото при нас е много студено, а и ние все още сме на пюрета, но ми направи впечетление, че откакто се разболя отказва да яде банани, нещо което не мислих, че може да се случи с моя анди, той умираше за банани.
Така, че освен горещината причината може и да е настинката.

По ниската форумска активност личи, че времето в бг е хубаво и всички са на разходка, ние от голямата дъждовна страна скучаем Crossing Arms
мери при вас спря ли да вали?

# 181
Мегстар, супер са! Браво на вас! Аз трябваше да поръчам от Гърция, ама пуста залисия, много ми се струпа та нямах време! Нищо. С твое позволение ще покажа на съпруга и кръстницата(щото имат мазоли на ушите за тия гръцки кръщенета). Та да видят, де, каква ми е била идеята. ама те тук и малко попретупват ситуацията, така че...Важното е, че Анди вече е християнче/а как му е цялото име, ако не е тайна Rolling Eyes/.
Момичета, аз сега чувам за Априлци(абе пак Embarassed). Засега приятно да изкарате, другият път и ние, живот и здраве.
Благодарим, Деспина, много си мила, да, на снимките даваме вид, а пък и в действителност не изглежда гърчав, ама абсолютно нищо твърдо не яде-изцяло на кърма е.
Та по въпроса за менюто-това е - ние сме с тотална липса на апетит. Кухнята при нас струва 13 лв., много е добра, за нашата група(до година и половина) дават 3 бурканчета от пюре - 190 гр., а в зависимост от ситуацията и по половин голям(старите от лютеница).
Сисииии, вземай се в ръце! Аз като видях, че не мога да се наспивам, започнах да се паркирам заедно с Никола, а пък ако ще да е в 9.00 ч. Е, имаше ефект(или пък вече привикнах да се наспивам по-бързо Wink).
Момичета, що бе, това фото.бг прави проблем? аз преди 2 дни качих снимки без проблеми newsm78
А, и честит рожден ден на Митака на Милица!!!

Ками, много са ви хубави снимките/и много сте сладки с туй колело/

# 182
Мартеа, идваше ни се на Априлци, но татито не може , а и се оказа,чче сме и на сватба на негов много добър приятел.
За кухмята наща е около 18-22лв, с бурканчета от по 190-200 грама, от малките на Ганчев.Ники обожава кухнята, но напоследък папка по 3 пъти, остава ни или спуата или основното, незнам защо и при ваще ли е така?

# 183

Момичета, аз сега чувам за Априлци(абе пак Embarassed). Засега приятно да изкарате, другият път и ние, живот и здраве.

ами айде де, то не е късно, ето тук
можеш да видиш повече инфо. Направо прегледай 15-16 страница, че иначе е много. Дай да срещнем две пристрастени кърмачета, дето се цупят на твърдата храна Mr. Green

# 184
  • София
Излязоха ни резултатите от изследванията-този път няма проблеми.ХБ му е 117,урината е чиста.Много съм доволна.
Утре ще ходя да взема картона на дечко от педито.Тя нашата педка вече няма да работи,много е болна нещо.
След много ровене из форума се спрях на Байкова и Елена Иванова.Повече клоня към втората,има много хубави отзиви за нея.
Мерси на Тиа за инфото за Байкова Wink
Говорих и с двете,и двете казаха,че няма проблем да се запишем при тях цялото семейство.И двете ми направиха добро впечатление по телефона.Сега остава да реша окончателно Thinking.

Какво смятате да правите за първи юни?Аз мислех да ходим с няколко дечица в някое детско заведение,но 100 % ще е фраш навсякъде.И последно май ще отидем до Зоологическата градина/не,че там няма да има хора Rolling Eyes/.Иска ми се да го заведа някъде,но не се сещам нищо друго.Идеи?

# 185
  • Bristol
Честито на последните бебоци родени през май, Руми и Пламена   bouquet
Останаха само още двама юнака да направят годинка  Hug
Мегстар, супер кръщене! Бонбониерите ми обраха точките  Crazy Такива даже не съм знаела, че съществуват!
Майски мами, кога ще се събирате на Софийска среща  Flutter Още доста време има до лятната ваканция, но пък може и да хвана някоя срещичка, ако не сте се разпръснали по морето до тогава.
Явно в цяла Европа вали освен в България  Laughing Днес обаче пропуснахме дъжда Wink
Мислех утре да заведа децата на зоопарка, въпреки че тук такъв празник няма. Но си обърках плановете сама. Днес заведох баткото на баскетбол вместо от 2 в 3 часа  Embarassed, точно когато свършваха. Затова утре ме чака повторение. После мисля да накупя малко цветя за градинката, само където още се чудя как да му поднеса тази новина  newsm78
Ели вече ми раздава влажни целувки. Наглася устни и издава мляскащ звук целейки носа ми, защо носа и аз не знам, много е сладка  Heart Eyes
От известно време се чудя как най-безболезнено да сменя АМ с кисело, моята много обича да го пие преди лягане и за добро утро. Преди няколко дни обаче разбрах, че тук дават директно прясно мляко. В момента постепенно намалявам АМ и добавям прясно. За моя радост се посреща много добре от дребната.

# 186
  • Бургас
Дойде време и ние да почерпим

поръчвайте който каквото иска, рожденничката ще оправя сметката  Laughing

# 187
  • Бургас
Честито и на наборката и градската Пламена. Да е жива, здрава и много готина  Heart Eyes

# 188
Хъгси, ние ще сме първите! Да ти е жива и здрава Румико, да радва мама и тате, прекрасно детство и неспирни игри пожелаваме аз и бебе Ники! На двете ви  най-големия  newsm51
Честито и на Пламенка! Много щастливи усмивки и весели игри newsm51

# 189
Честит рожден ден на Румико и Пламена! Да са много щастливи дечица и добре да си изпразнувате!

# 190
  • Му Кинд Оф Плаце
Добър ден!
Хъгси, ей, честито-дотам да я докарате и по-нататък-да Ви радва и разсмива детето.   bouquet

И Ф се нарежда сред сополивите (това ми е новината от днес-вкъщи нещо са се наредили кофти случки и хрониката се пише всеки ден), и при това кашлящи малчугани  Confused Ще ходим на педка. Най-после му взехме изследванията-с тия болести станаха исторически-всички стойности са му паднали, но някакси логично, щото един ден след това се опъпчи  Confused. Хемоглобин 120, преди 128 и други такива. някои стойности са извън границите, та незнам да повтаряме ли, що ли.
Таман се бях наканила да го водя на офталмолог, пък то-сопол. То беше ясно, де-след шарка имунната система се разбива тотално. Ама и мен почва да ме тресе-ясно, де в рамките на 4 дена отидох от 30 на 10 и от 10 на 30 градуса.

# 191
  nbirthday ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РУМИКО И ПЛАМЕНКА nbirthday
Хъгси - честит празник и приятно изкарване и на трите празненства  bouquet

Avgusta и питаш, разбира се че може да показваш. Цялото име на анди е СарАНДИс Данаил. При теб каква е връзката с гърция?

И аз си мислих, че вече се оправяме, а от снощи анди е и с температура, вече 10-ти ден продължава това състояние.

Какво смятате да правите за първи юни?Аз мислех да ходим с няколко дечица в някое детско заведение,но 100 % ще е фраш навсякъде.И последно май ще отидем до Зоологическата градина/не,че там няма да има хора Rolling Eyes/.Иска ми се да го заведа някъде,но не се сещам нищо друго.Идеи?
Ками спомням си, че се организираха детски празненства по случай 1 юни от общините, така че можете и там да отидете.

# 192
Честит първи рожден ден на Румико и Плами!Да пораснат големи хубавици!  bouquet

# 193
Честито на Румико и Пламена!
Да са живи и здрави и много щастливи!

Ками, май ще има нещо при Патиланци, но не съм сигулно дали не е изнесено за събота newsm78 Бате Енчо и бате Ненчо нещо си, слушах една реклама, но това само ми е влязло в главата....

Какво е това време, ужас. Излезохме за 15 минути и щеше да ни отнесе, та се прибрахме. Сега вкъщи няма оправия. Да ми е жива и здрава щерката, но много беснее. Вчера така се бях изнервила, че реших наесен задължително да се върна на работа, независимо дали си намеря нова или не, а нея да я дам на ясла.... Само не знам със захранването как ще го нагласим. Така като останем вкъщи заради лошо време, просто ме обзема тих потрес. В неин интерес е да тръгне на ясла, просто не я свърта на едно място, може би с децата там ще й е по-добре, отколкото с майка, която е непрекъснато пред инфаркт. Направо истерясвам с всички бели, които прави. От едно нещо прехвърча на друго. Няма играчка от огромния куп, която да й харесва и да й е любима. Баща й купи едно "дидактично кубче" с разлчни формички на Чико, заигра се точно за 2 минути и го хвърли. Тиа ми записа Бейби Айнщайн - нула внимание - все едно има не знам какво в дупето - в момента, в който я сложа да седне се изхлузва от дивана и заминава да бърка в саксиите, боклука, да ближе пода, да разхвърля картофи из къщи, да яде от китеника. Побърквам се вече, има ли някой като нас? Дали изобщо някога ще се заиграе сама с нещо? Докато пиша  упорито ме щипе и реве, а пиша не повече от 2 минути....

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 12:23 от martea

# 194
Честито на Румико и Пламена!
Желая им крепкоп здраве, щастие и много детски игри и забавления. По малко да ядосват родителите си ... Rolling Eyes а теа им прощават.
И аз най накрая да се похваля и Ели е всред ходещите от снощи. много съм щастлива. Отиде сама дон една триколка и се хана здраво за нея и неискаше да я пусне. После пак като я бях махнала от нея пак сама си се запъти на там..... нямам думи....
А и вечерта в къщи също направи няколко крачки.
Но през нощта имаше температура, сигурно е заради зъбчето че 7то вече надниква над венеца.... Но като стана сутринта нямаше сякаш нищо не се е случвало. Дано това да бъде а не довечера пак да има.Т.

Мартеа и ели като и дадем нещо ново да си играе това и отнема от вниманието самно 2 - 3 мин. и започва да се втрурва в друга посока. Само ваденето на кърпички е рай за мен тогава се заиграва а аз след това ги събирам...  и в момента е така.....
Хайде до после че се размрънка вече...

Общи условия

Активация на акаунт