На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 773
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Честито на порастналите!
Честито на ходещите newsm59 newsm47 newsm68 и на озъбилите се.
Гледах снимките на Сиска и Павлина! Много са хубави, а Ана Мария е голяма красавица.
Фрау Кали твойте не ми се отварят, Августа и твойте.
Кроче важното , че сава си е избрал професия! Peace
Павлина ние се разписахме в събота в Борисовата градина
 newsm10 newsm10 newsm10

# 166
  • Бургас
Честит Рожден ден на Митака !!!
да е все така сладък  Heart Eyes
Ето малко снимки от вчерашната ни среща с Диана., Ксения и катка. Само Ава е няма щото ни отсвири и му дръпна един сън...
Оказа се, че ще празниваме 3 пъти Рдто. Утре преди обяд с майките. Следобяд ще правим прощапулник и РД с роднините, а на 03.05 с други наши приятели.
Да изклюкаря аз, че Любака на Диана вече е направил първата си баня на морето Simple Smile

# 167
Честито на рожденика  nbirthday
искрено ви завиждам на вас мами по морето че можете да си правите вече първите морски бани, както и вашите сладури...
А ние чакаме кога ще се освободи тати, отпуски, капариране и какво ли още не за няколко дни по морето....

# 168
  • София
Мами, ужасно съжалявам, но и ние няма да имаме възможност да дойдем на Априлци....супер тъпо ми е - аз дадох идеята, а сега...така че има още една стая лукс, ако някой друг иска да отиде....Много съжалявам наистина.  Sad Cry Sad Cry Sad Confused

# 169
Честит рожден ден на Димитър на Милица!

Разгледах всички снимки, много са хубави!

Кроче, мила, много кофти че така се е получило, но можете да повторите прощъпулника. И аз много се дразня като ми се объркат плановете  Close .

Хъгси, Катка, много добре, че сте се видяли с Дианка, поздрави от нас!!!

Калина, Виена си е хубава, дори в мрачно време! А за колата, дано да се оправят нещата без излишни финанси.

Ние от вчера сме на кухня. След като проучвах сумати време къде можем да се запишем и бяхме чак 150 номер, открихме една ясла доста близо до нас от където може да се взима храна без излишни ексцесии. Сутринта се видях с директорката и на обед вече ми дадоха храна. Та в тази връзка искам да попитам, навсякъде ли практиката е такава - тук искат 4 големи буркана от компот с винт и сипват храна до средата на буркана и една пласмасова кутия за следобедната закуска. Храната на Велко много му хареса, чак аз се изненадах  ooooh! ще видим как ще е следващите дни. И искам да попитам мамите, които ползват кухня кога и колко мляко дават, щот ми се струва че няма кога да му давам мляко. Ние се кърмим преди да заспи към 21 и сутрин като стане и това е, малко ли е според вас?

# 170
  • Варна
Досега писах и после всичко се изтри. Crazy
Честит рожден ден на Митака!
Да е жив и здрав и много щастлив.
Добре завърнала се на Фрау Калина. Виена е чудесна, въпреки мрачното време.
Катка, честити ви първи крачки.
Тия, браво на детето. Такава срожна дума да запомни ида я казва.  bouquet А моят само бучи и бръмчи и от време на време вика тата.
Мегстар, кръщенето ви е било наистина като сватба. Много ми харесаха снимките.
Августа, много ти е готин манекена, същи испанец, пу-пу. Поне на снимките не изглежда много слабичък. Много си е добре детето.
Хъгси, чудесни снимки от срещата. Много поздрави на Диана и на Любачето.
Павлина, ей туй се вика мома от класа. Я кажи с такава хубава щерка спи ли татко и спокойно нощем Joy. Току виж му я отмъкнали.
Кроче, не се ядосвай. И на мен ми се е случвало да се пукам от яд като слушам чужди акъли. Като се престраши отново да се пуска сам Савата си направете нов празник.
Димана и моята щерка я е карала тази розеола, съчетана с херпангина. Беше ни изкарала акъла, дигна Т 41 градуса, но след няколко дни като и мина все едно че никога не е боледувала. Да се оправя по-скоро малката сладуранка Силия.
Чопарче, че те много манджа ви дават. Като вземах кухня на каката даваха половин бурканче от тези за лютеница. Сега няма да записвам Иво, първо че още не ял доста неща и второ че 1.60 лв на ден ми се вижда много скъпо. Браво на Велко, че си хапва. А за млякото според мен е достатъчно.
Момичета, и аз отпадам от Републиканското. То за нашия тати се знаеше, че няма да идва, но аз си бях наумила да си отида до Русе и от там да пътувам с автобус до Троян и от там с маршрутка до Априлци. Тези ми планове срещнаха твърд отпор от страна на съпруга ми и на родителите ми. 6 часа в автобус, сама с Иво и с доста багаж, предизвикаха коментари засягащи психическото ми здраве. Така че в крайна сметка ще си стоя на д,,то.
Каня се обаче към средата на юни да дойда до София. Там живее най-добрата ми приятелка, която е кръстница на Детелина. Ако искат софийските мами може да се запознаем наживо  bouquet.

# 171
Честито на празнуващите от днес и вчера!
Да са живи и здрави и много щастливи!

Нямам време да пиша, писах вече в Майската тема - много ми е тъпо, дето идеята така пропада... не че има какво да се направи, ситуации, но много жалко, че няма да се съберем.... отпадат основни фигури - Калина, Гуш, Камиж.... От 20 семейства май ще останем едва 7-8.... Дано все още решенията ви не са окончателни...

# 172
Честит рожден ден и от нас на Митака!

Ние имахме тежка нощ. Вече едва издържам - усещам че и физически съм ужасно изтощена. За 10 дни 2 пъти припадам, постоянно ми се спи, нямам сили за нищо. ...Дени нощем се буди по 20-тина пъти, няма никакво спане за мен. Повече от 2 часа накуп без прекъсване не съм спала откакто се роди....А тази нощ се събуди към 2 и започна да играе, да става, да се разхожда...заспа чак към 5. Струва ми се, че това никога няма да свърши TiredА имам нужда от здрав сън безумно много Praynig

Чопарче, в нашата кухня порциите са по 200гр супа и второ и 250гр десерта. Но май сипват повечко. Аз давам големи буркани от лютеница на Олинеза и го пълнят малко повече от половината. А за десерта давам бурканчета от конфитюр и ги пълнят целите. Радвам се, че на Велко му се услажда - една грижа по-малко ще имаш вече WinkА за млякото, Дени суче всеки ден различно. Ако спи вкъщи наобяд, суче за приспиване и после обикновено чак за вечерното приспиване. Ако сутринта сме навън, пропуска обедното сукане. А иначе доста често се лигави. Докато се въргаляме и боричкаме по спалнята, той ми отваря ризата и почва да си играе - сукне от едната, после от другата...Но нощем доста си се кърмим. Велко нощем суче ли?

Хей, мами, по-добре като ви мине Априлци - то, да си спретнем една софийска среща. Ето и Деспина ще ходи до Софето и ние ще дойдем, може и още някоя мама да отскочи. Hug

# 173
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИТЪР!
на мама Милица - честит празник  bouquet

Avgusta аз също си мислех, че тук в германия трудно ще открием аксесоари типични за нашите обичаи, но се оказа, че във всеки по-голям град със значително гръцко присъствие има магазин, обикновенно към църквата със съответния асортимент, а ако искаш нещо специално, го поръчват от гърция. Моята свекърва беше поръчала няколко вида бонбониери
Ламбадата наистина бе много впечатлителна, бе в тон с цялостната украса на куфара с дрехите, които беше купила кръстницата.

Анди е още на капки и сироп за кашлица, виждам подобрение. От няколко дена сме и на лечебна Хумана, от настинката пълеше памперса по 4-5 пъти на ден.
При нас времето гадно, студено, вали, облачно все едно, че идва зима Sad
и аз завиждам на бургаските мами, кога ли и аз ще разхождам анди по морската Heart Eyes

# 174
Ногу са развълнувах начи с тез мили слова по адрес на мойта мармозетка,много ви благодаря за което.Всички дечица са големи сладурчета,мехурчета,папурчетамалки калпазанчета.Защо така за Априлци се очертаха толкоз липси,много жалко.Аз не че съм се писала у кюпа,ама баят се замислям дали да не попълним някоя бройка,да не пропадне джамбурето.Оуу и да не забравя честит 1 рожден ден на Митака и на другите празнуващи  bouquet

# 175
ми, хайде Павлина и другите мами дето се двоумят, идвайте, да сме повече, че да е по-весело, да оправдаем тоя път дето ще го бием Mr. Green Не че и 7-8 сем. ще сме малко, де, няма да можем да се надприказваме, като знам как пишем, ама пък колкото повече, толкова по-добре Grinning

# 176
mami, здравейте, ние пък се върнахме от Будапеща. И там беше по - лошо времето от БГ - валя ни бая дъжд , а се бяхме спретнали с едни тениски и потни4ета , рокли4ки... и без 4адър естествено... Нищо , валеше основно ве4ер. Ина4е направихме разходка с кораб4е по Дунава, разглеждахме двореца, ходихме на нещо като клуб, и ние се скъсахме от метровозене... аа бяхме и на минерална баня Joy... мъжът ми е луд на тема басейн ... супер беше.
днес оба4е пак отложихме ваксината - тая за шарките щото имаме температура.... сега отивам при Масларски във Вита да внесе някакво обяснение 4е нещо хи4 ни няма здравословно... та  в тая връзка и аз се съмнявам за Априлци - ще го питам - но не ми се рискува да го разнасям насам натам  - явно още си е лабилен от пневмонията... та тъй- приятно изкарване - ако все пак решим да дойдем ще пиша, но ние и без това бяхме без резервация  bouquet

# 177
Мами, да се включа и аз с една друга тема. Какво давате за хапване в тези горещини? Малката не ще месни пюренца и въобще по-трудно поема каквато и да е храна, за количеството да не говорим. Чудя се с какво да и разнообразя менюто, нещо по-лекичко да е ... newsm78 newsm78
На болничките бързо оздравяване. То и ние сме от тях, не ни подминаха сополките. Давам Виброцил и чакааам, не знам докога.  Sad Sad

# 178
Някой знае ли какво се случва с бгфото нет. Два от албумите ми липсват, да не говорим, че снимката на Маги от профила ми във форума също липсваше и нейно място имаше някакъв абитуриент Sick Sick

# 179
  • София
Тера,аз много го обичах бг.фото допреди няколко дни.Но миналата седмица ми изчезнаха 2 цели албума и няколко снимки от другите албуми.От тогава не се мъча да влизам дори.И понеже съм скарана нещо със снимка.бг сега си качвам снимките ей тук и за момента съм доволна.Отваря се бързо и се качват снимки лесно.
На бг.фото ми харесваше това,че избягвах надписването на снимките-качваше ги със името им от моя комп.Но уви,вече не става.

Общи условия

Активация на акаунт