Нова седмичка (22-28май) - нова срещичка?!?!?!?!?! Хайдееее!

• 6 534
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Искам да ви кажа, че в неделя в Южния парк ще има детско тържество с лакомства, музика и предполагам детска забава. Днес като се разхождахме с Бобо там, видях, че са залепили рекламни плакати. Начало 11 часа. Живот и здраве ние ще отидем..Малко музика и свежо настроение ще ни бъде само от полза.
gele73, с вас ще се видим там, нали?!

# 121
  • София
Габи,няма да се видим SadДоста пъти написах,че утре сме в Плевен,просто няма как.Наистина много съжалявам.Ще се приберем чак утре вечер и единствено неделята ми е свободна.Тогава мислим да ходим до южния парк.Ако някоя от вас ще се разхожда там в неделя много ще се радвам да се видим.
Нали не ми се сърдите Confused

# 122
Много съм заблеяна днес...
Честит рожден ден на Боянка! Много здрае и приятни емоции. И да не се налага повече да махат хубавите къдрици Simple Smile

Никой ли няма да ми прати телефон, не ме ли искате на среща  Embarassed

# 123
  • София / Пловдив
  Мерси, Стънче! Дай, Боже, пожеланието ти за къдриците  да се сбъдне  Praynig
  Тази вечер правим малък купон с бабите /затова прибягвам до компа/, а утре по - голямо празнуване.
  Весело изкарване утре вечер и на Мими и Нанди!
  Още веднъж благодаря на всички, които днес се сетихте за нас!
  Не мога да обясня с думи, какво е да ви имам до себе си, макар и виртуално - и в хубавите и в трудните моменти!  Hug Нали знаете колко ви обичам всички Praynig

# 124
  • София
gele73, аз исках да кажа, че ще се видим на тържеството в неделя в Южния парк, за което споменах в предишния си постинг. Нали правих агитация за детския празник, чията реклама видях днес в парка?!
Ти не си ме разбрала правилно, знам, че няма да ви има утре на софийска територия.

Стънче, искаме те на срещата и още как. Аз ще ти пратя моят телефон, ама  въобще незнам къде  ще е срещата, та ще се лутам да търся точното място.
Аз отдавна апелирам да си разменим всички телефоните, ама не срещам голям отзвук...Отдавам го на нашата вечна разсеяност или иначе казано-искаме, ама не можем да е организираме..

# 125
  • София
Ох,Габи,извинявай,пак не съм доразбрала Embarassed,май това преместване съвсем ме изкара извън релси.Да,там ще бъдем и ние,само да сме живи и здрави .Ако искаш може да се разберем нещо утре вечер,че да не се изгубим в навалицата.То вярно,че аз не съм от най-незабележимите,де,но все пак...
Чак сега прочетох какво съм написала по-горе-ти ми говориш за неделя,аз пиша за събота..срам за почти навършените ми 27 години.Дали това моето се дължи на ЕГН-то. newsm78

# 126
 Любознателна благодаря ти че ни обърна внимание върху онази тема.
Скоро четох нещо подобно в нашият ЯМР - разширени нещо си. Една година мина от тогава, а чак сега се сетиха да обяснят, че това може да е нещо като хидроцефалия. Може и да не е, разбира се. Но ми иде да ги #2gunfire

# 127
  • София
Чудя се къде да сложа линка със снимките от днешната среща..Пускам го тук, ако някой иска, нека го премести..

javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39761');

# 128
Много сте хубави всички на снимките  Hug
Бела е разкошна млада дама  Heart Eyes
Гинко има много апетитно босо краче  Heart Eyes
А най-малката красива госпожица, трябва да е Радостчето, нали?
Всички сте прекрасни, дано скоро и ние дойдем на някоя срещичка... Grinning

# 129
Браво!  smile3501  Всички сте много сладки!  newsm51

# 130
 Момичета, изкарах си страхотно, направо ми мина яда от сутринта. Отгоре на всичко таткото прави опити за помирение, и аз не мога да се сърдя дълго. Стигнахме да споразумение на следващата среща да сме в пълен комплект. След парка отидохме с приятелки на езерото в Дружба. Оказа се приятно място....имаше масички и катерушки за децата. Чак сега се прибираме. Беше чудесен ден Hug

# 131
Хубаво беше на срещата Simple Smile
Аз съжалявам че трябваше раничко да тръгвам, ама като живея на другия край на града...

# 132
  • густо майна Филибето
Аз си имах днес рожденничка. Наталия стана на4г.
Черпя ви виртуално  party023
Ето и малко снимки:

# 133
  • София
Честит Рожден Ден,Наталия! newsm59
Бъди много щастлива за радост на всички!
Пак сте си спретнали хубава срещичка!Браво! Simple Smile
Габи ,утре към 10,30ч ще съм в парка с децата.Ще ти пратя телефона ми на лични и ако искаш звънни да се видим.Много ще се радвам. Simple SmileАко има и още някой в парка може да си спретнем една мини среща и да ме изпратите подобаващо за Плевен.

# 134
  • София
 nbirthday
Честита рожденничка ljuboznatelna,   bouquet
жива и здрава и много да те радва, само успехи на хубавото момиченце!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт