Сватба 2018 - VI-та част

• 51 986
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник, момичета! Пожелавам ви да сте много ценени и обичани!

За почерпката в дома - ние плануваме да имаме и при булката и при младоженеца. Аз също доста се притеснявам кога какво ще ям, защото още 8 и 30 трябва да съм в салона за грим и прическа, та явно няма да спя Grinning Иначе искрено се развеселих, че свекървата беше в шок къде ще обядваме, след като сватбата ще е вечерна... и няколко пъти попита и мен и мъжа ми кой къде ще обядва, а аз само ѝ цитирам, че 13 и 30 сме в риатуалната зала и 15ч сме в църквата и се опитвам да ѝ обясня, че ще се яде накрак. Аз също не се притеснявам толкова за гостите, защото знам, че те ще имат време да хапнат, но ние няма да имаме, та ще видим.

За халките - ние написахме имената и датата.

Новото при нас е, че уж се спряхме на песен за първия сватбен танц, дано и да си остане тази Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=fMmqh4Ut_Uo

# 541
Честит празник момичета¡Желая ви от сърце да сте много обгрижвани,уважавани и обичани жени¡

# 542
Момичетаа, дойдоха ми тейбъл картичките Simple Smile)) Много са готини и са на перлен картон, което много приятно ме изненада Simple Smile)) Показвам ви и най-микро-смешната лъжичка на света - това е за восъка, който още чакам..

И освен това Честит празник на всички Simple Smile))

# 543
Здравейте, момичета аз се включвам за първи път тук. Simple Smile Моята дата наближи доста и сега незнам за родителите какъв подарък да изберем. Имате ли идеи? Не ми се иска да са от ленените кърпички с надпис.

# 544
  • Beyond the stars
Момичетаа, дойдоха ми тейбъл картичките Simple Smile)) Много са готини и са на перлен картон, което много приятно ме изненада Simple Smile)) Показвам ви и най-микро-смешната лъжичка на света - това е за восъка, който още чакам..

И освен това Честит празник на всички Simple Smile))

Много са хубави  Wink
Аз чакам едни пеперудки и едни слънчогледи, та все едните да ми харесат  Laughing

За родителите честно казано нямам спомен да има отделни подаръци на сватбите на които сме били, ама със сигурност ще подаря на моите нещо с такъв надпис https://goo.gl/images/d2GXAq  Blush

# 545
Здравейте, стигнахме и до тортата, но нямам наблюдения върху сладкарници във Варна, моля да ми препоръчате, ако знаете Simple Smile

# 546
Супер идеи, момичета! Аз съм решила да подаря на нашите нещо с послание, подобно на това, което Вълшебство е споделила.

Иначе, Radost, аз ще ходя в "Амбелино", а също мисля да проверя и в "Краевекспрес" (оттам е любимата ми торта). На прехвалените "Аморе" им пратих запитване във фейсбук преди 2 седмици сигурно и отговор няма, макар че ми прочетоха съобщението. Със сигурност ги отписах.

# 547
Момичета, някой има ли впечатления от агенция "Нещо Синьо" във Варна?

# 548
  • София
Момичета на коя песен се спряхте за първи танц, българска или на чужд език предпочитате, имате ли си списък с песни, който задължително ще искате да се пуснат или ще се доверите на ДЖ освен за тази за първи танц?

Ния сме в процес на колебание,ММ иска песента да е българска и малко стеняваме кръга 😊

# 549
  • Beyond the stars
Оказа се, че всички песни, които ме кефят са твърде драматични за първи сватбен танц  Laughing
Други, които са подходящи, пък са ми твърде изтъркани, трети пък твърде незабележителни .. няма угодия.
Та за сега сме се оставили изцяло в ръцете на хореографа, ако може и песента да ни измисли, аз претенции нямам .. никакви  Grinning Е каза категорично, че на "Развод ми дай" няма да танцуваме  Mr. Green

Ще се радвам на идеи. (Отказах се от "От много далеч" на Мишо Белчев, много любима ама много твърде много драма ми се струва)

# 550
Вълшебство, българска ли трябва да е песента?

# 551
Ние си имаме. Преди години, като я слушахме веднъж, казах "Като се заженим, това ще ни е песента за първия танц" и тя си остана. Blush Диджеят ни поиска списък, но за да се ориентира какви стилове искаме, не за да го следва до секундата. Вярвам му, че ще импровизира добре.

Аз подаръци за родители и младоженеца не предвиждам. Малко ли неща има по организацията, че и за това да се притеснявам. Подарък ще е да не съм кълбо от нерви в самия ден. Joy

# 552
Българска песен без драма твърдо не се сещам (дълги години с приятелка се бяхме опитвали да открием такава, преслушвайки всички шлагери, но накрая само се депресирахме и така и не успявахме да намерим). Grinning Може би ако искате без драма, ще трябва да е чуждестранна.

# 553
  • Beyond the stars
Вълшебство, българска ли трябва да е песента?

На български ми е по-въздействащо някак, но изборът е по-малък (и драматичния финал при някои е доста осезаем).
За песен с бащата например Нели Рангелова - Писмо до татко - много ме докосва.
Просто ми се щеше нещо силно, ама пак казвам, че като цяло зависим от това какъв танц ни е измислен  Mr. Green След идеята да танцуваме на "Всичко е точно", ама с наш текст, мисля, че нищо няма да ме учуди  Grinning
А и италианска си бях харесала, ама половинът заяви, че все пак минимално разбиране на текста му се ще да има и от нас, и от гостите  Laughing

Medlinniel абсолютно на същото мнение съм. На пръстите на ръката се броят щастливи любовни балади в стил Ed Sheeran.

# 554
Нашата песен ще бъде Васил Найденов и Силвия Кацаров а- Огън от любов. И двамата много я харесваме и някак си  текста се превърна в нашия си Simple Smile Мисля, че там драма няма, поне по моите критерии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт