Сватба 2018 - VI-та част

• 51 992
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Нас ни предупредиха, че разпределянето на масите ще е една от най-трудните задачи. Още не сме стигнали до там обаче.

# 526
И на моя мъж са разведени родителите. Баща му бих предпочела изобщо да не го виждам, ама айде. Едно хубаво нещо е направил в живота си и ще се омъжвам за него. Само се чудя как да направя подредбата. Ако ще са на една маса с моето семейство, ще му гледам гадната муцуна често, защото моите хора ги искам най-близко. Трябва доста да помисля по въпроса...

# 527
Аз бих сложила моите родители и роднини заедно и неговите също, освен ако сватовете не са близки. А разведените - зависи в какви отношения са. Но изхождам от принципа - всеки да е на маса с хора, които са му приятни, за да си изкара приятно и тържеството.

# 528
  • София
Трудно е с масите, особено, ако някой се откаже в последния момент. При нас на една маса бяха родителите, половинките на нашите понеже са разведени и братята ни.
Най-отвратителното разпределение на маси, което съм виждала беше на сватбата на брата на ММ. Направо съм сигурна, че са теглили чоп кой къде да стои- На булката роднините на една маса, ние с родителите им и СЪСЕДИ на друга маса, майка ми на трета пак със съседи, баща ми на четвърта с роднини на младоженеца. Пълен ужас и безумие беше...

# 529
  • София, България
Аз не се бях замислила, че трябва да имаме родителска маса. Моите родители обмислях да са с най-близките си приятели на една маса, за да им е приятно да си стоят на масата и да си говорят. И неговите родители, съответно също да са си на маса с техните приятели и роднини.  Да, и двете семейства щяха да са на предните маси, ама сега ме замислихте дали да не са на една маса моите и неговите родители...

# 530
  • София
Purple, нали знаеш, няма нищо задължително, както си решите.  Simple Smile

# 531
  • София
Това е добър въпрос за масите, а тези от нас които искаха скромно подписване с родителите, а получиха луда свекърва и 50 човека, от които 35 непознати, как да решим проблема с това кой до кого ще седи? 😁😁😁😁

# 532
  • София, България
Да, да, разбира се, че нищо не е задължително.
Просто дори не се бях замисляла за тази опция с родителите на една маса Grinning

Iveto_y, подредете вашите хора и връчете списъка на лудата свекърва да си ги подрежда на останалите свободни места Grinning

# 533
  • Beyond the stars
Най-сложни са ми хората, дето са сингъл, и са ни приятели по единично, без да има връзка с други  Crazy
Примерно една приятелка е близка единствено с кумовете от другите гости.
Накрая както казва половинЪТ една голяма П-образна маса и ние по средата  Laughing

Ще гравираме (ако се побере) нещо, което ползваме от години и за картички и за други неща .. като послание. Простичко е .. "Защото те обичам"  Blush

Още се чудя за сребърни халки честно казано, злато никога не съм носила. Годежният ми пръстен е бяло злато с диамантче, но за халки се чудя заслужава ли си инвестицията. Иначе хвърлихме око на едни изчистени, но като цяло не съм гледала задълбочено.

# 534
  • София, България
Аз мисля, че халките са единствената инвестиция, която си заслужава. Не за друго, а за да не ми се налага да го нося всяка година на почистване, предвид, че не се свалят изобщо, според мен си заслужава инвестицията.
Има един минус на бялото злато - зависи къде са произевдени понякога е просто покритие и с времето се се смесва с вътрешната част и си става жълто злато.

Сега гледам станаха модерни тези пръстени http://tungstenlove.me/all_promotions.html - изработени от волфрамов карбит. Според мен си заслужава да се пробват. Simple Smile

А посланието ви е много хубаво!

# 535
Това е добър въпрос за масите, а тези от нас които искаха скромно подписване с родителите, а получиха луда свекърва и 50 човека, от които 35 непознати, как да решим проблема с това кой до кого ще седи? 😁😁😁😁

Отсвирваш свекървата, разбира се, барабар с непознатите. Ако разчиташ обаче тя да ти плаща, тогава ще трябва да преглътнеш и претенциите. Всъщност, грешка - мъжът ти трябва да я отсвири.

Ние сме си избрали халки, но не сме купили още. Един-два килограма да сваля, веднага ми се отразява на обиколката, та подозирам, че няма да нося моята много-много. Пръстени не нося по принцип и не знаех, че имам и такъв проблем. Simple Smile

# 536
И аз си мислех да са от сребро халките, но в крайна сметка се решихме на бяло злато. Среброто е по-мек метал и по-лесно се деформира. Тия от tungsten и аз ги гледах, ама така и не се престраших, а и ми се видяха доста дебели. След ужаса "Сваровски" предпочитам да е благороден метал - злато, сребро...

# 537
Ние направихме разпределението горе-долу и решихме, че родителите ни ще бъдат на нашата маса, заедно с нас и кумовете. Доста сме близки и решихме, че е важно да са до нас в този ден.

# 538
  • Beyond the stars
Аз мисля, че халките са единствената инвестиция, която си заслужава. Не за друго, а за да не ми се налага да го нося всяка година на почистване, предвид, че не се свалят изобщо, според мен си заслужава инвестицията.
Има един минус на бялото злато - зависи къде са произевдени понякога е просто покритие и с времето се се смесва с вътрешната част и си става жълто злато.

Сега гледам станаха модерни тези пръстени http://tungstenlove.me/all_promotions.html - изработени от волфрамов карбит. Според мен си заслужава да се пробват. Simple Smile

А посланието ви е много хубаво!

Ние имаме халки и сега, и май са точно такива  Laughing В смисъл, подарък са от бъдещето съпружие като "promise rings" от преди 100 години, дори някой скоро се шегуваше, просто да ги гравираме и да се женим с тях  Mr. Green Но да, като цяло са доста по-груби.
Чистенето на сребро не е трудно и в домашни условия. Ама ще го мисля де. Не съм фен на инвестицията в предмети, предпочитам да идем на извънредна "медена екскурзия" до Италия примерно  Blush

# 539
SilverDream изобщо не обърнах внимание... мерси за поправката.
Не ми харесва името и дата за надпис на халката... Нито ще забравя името на половинката си, нито една от най-важните дати в живота ми. Искам да е нещо романтично и лично. А крайна сметка може и нищо да не пише ако не го измисля...

Общи условия

Активация на акаунт