Сватба 2018 - VI-та част

• 52 002
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
Вълшебство, може ли ако е удобно да ми кажеш коя е кетъринг фирмата, която сте ангажирали тогава?

Между другото аз се надявам да похапна от тези хапки хахахахах че иначе не виждам кога ще ям, а ставам доста гадна като съм гладна! Grinning
Фъстъче, аз няколко пъти съм поръчвала от тази фирма. Точно през Всичките оферти. За големи тържества по повод годишнини.Много съм доволна. https://www.deals.bg/140-br.-hapki-i-bonus-50-otstapka-ot-sladki … ;utm_campaign=173
Иначе в този сайт има много такива оферти. Виж обаче коя е най-изгодната.https://vsichkioferti.bg/local/ketaring

# 511
  • София, България
Благодаря, fatalina, запазих си фирмата.

Tsveta, нещо не ми излиза снимката... как я прикачи?

wastedsunset,  честито за халките!

# 512
  • София
wastedsunset браво за халките, ние мислим да ходим в събота. Днес поръчах поканите и съм много доволна Smile

# 513
Мерси, момичета! Simple Smile

Tsveta, хубава е бутилката, която си украсила. Може би в горната част панделката трябва да завържеш по различен начин.

# 514
Purple_Peanut, доста се поозорих докато прикача снимката, но на мен ми зарежда дори като изляза от профила си.
wastedsunset, мерси, почивните дни ще си поиграя още значи.

# 515
  • София, България
ХМмм значи може би нещо е при мен проблема. Нито в мобилната, нито в нормалната версия ми я зарежда. Утре от офисния компютър ще пробвам. Confused

# 516
  • София
Не е при теб проблемът и аз не я виждам.

# 517
На нас ни казаха да си хапнем сутринта на сватбата, защото после нямало да остане време. Grinning

Да се похваля - поръчахме си халки ей сега! Човекът ни каза, че до десетина дни трябва да са готови. Избрахме си съвсем изчистен модел от бяло злато с 4 мм дебелина. Сега остава да мислим какво да пишем от вътрешната страна. Grinning

Ние събираме злато сега от двете семейства за изработка на халките хаха. Иначе за гравирането приятеля ми каза "каквото искаш пиши", което от една страна е хубаво, но от друга страна хептен не мога да взема решение. Мислих си за "завинаги" или "I am him", "I am hers"... някой ако се сеща нещо оригинално да дава идеи...  Вашите халки къде ги изработват (имам спомен, че сте от Варна).

# 518
  • WonderLand
dchalova "I am him" означава "Аз съм него", може би имаш предвид "I am his" - Аз съм негова.

Ние ще гравираме само датата на сватбата и името на другия върху халките.

# 519
Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, сияйни, вечно влюбени, обичани и ценени!

# 520
А защо на английски? "Негова съм" и "Аз съм неин" не звучи ли по-поетично? Simple Smile
Ние написахме имената и датата с ръкописен шрифт. Във формата:
Моето име ~02.VI.2018г.~

# 521

Ние събираме злато сега от двете семейства за изработка на халките хаха. Иначе за гравирането приятеля ми каза "каквото искаш пиши", което от една страна е хубаво, но от друга страна хептен не мога да взема решение. Мислих си за "завинаги" или "I am him", "I am hers"... някой ако се сеща нещо оригинално да дава идеи...  Вашите халки къде ги изработват (имам спомен, че сте от Варна).
В Стара Загора ни ги изработват. Simple Smile Аз съм варненка, но годеникът ми е заралия. Златарят ни пита дали имаме злато, аз имам само две неща, ама не ми се дават, така че ще работи само с негово. Иначе за надписите е готина идеята ти, но наистина I am his трябва да е първото, ако решите да е на английски. Моят мъж също не прояви кой знае какъв ентусиазъм на въпроса ми какво да пишем отвътре, така че може само аз да се заема. Grinning

# 522
  • София, България
И ние сигурно ще си заложим на класиката - име и дата Simple Smile
И за сега на класически халки - жълто злато...

Иначе аз също мисля, че на български е по-хубаво, но то си е въпрос на виждане Simple Smile

# 523
Здравейте, как мислите да разпределите масите тези от вас, на които родителите са разведени и с половинки? Не върви всички да са на една маса. И като цяло задължително ли е да има родителска маса?

# 524
 На ММ са разведени,майка му има половинка,но баща му не.Половинката на майка му не е канен,защото сме се виждали общо 3 пъти,не е близък.И пак ще са си на една маса.Родата на ММ ще са си на техни маси,моите на другите.

Общи условия

Активация на акаунт