За връзките между разведени с деца с такива без

• 15 868
  • 521
  •   1
Отговори
Здравейте. Напоследък имам  казус и размишлявам доста над него.Бих се радвала ако някой сподели своя опит.
Наскоро се запознах  в чужбина (пояснявам) с мъж на 31 разведен с 5г дете. Бяхме в обща компания .Аз съм на 32 не съм се омъжвала и нямам деца.Запознахме се в чужбина ,той живее в Щатите ,но се връща в Турция през месец ,два заради бизнес.Турчин е аз съм си българка.Със всички тези подробности си помислих,че няма дори какво да го мисля,прекалено сложно е .Разведен е твърде скоро преди 10 месеца.
Но той продължава да търси контакт с мен .Настоява да дойде в България след празниците или аз да отида при него в Турция.Много ме харесал и се чудил как така  хубаво момиче и изглежда,че съм била и  с добър  характер , а не съм се омъжвала досега...Причината за развода не ми е ясна ,защото предпочитал да ми обясни на живо .
Момчето ми харесва .Знае как да се държи за разлика от повечето мъже ,на които попадам...35 ,36 годишни дори не знаят как да се държат с една жена.
Но всичко друго доста ме притеснява и не зная дали си заслужава да се вкарвам в такава на пръв поглед доста сложна ситуация със сигурност

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 01:48 от Geri1992

# 1
  • София
Чакай, чакай, чакай..
Ама вие виждали ли сте се?
Вижте се няколко пъти в България, пък живот и здраве...има време за всичко.

# 2
Само моля за малко пояснение. Как точно разбра, че знае как да се държи с една жена? По писането във Вайбъра или защото много сладко се усмихва като си говорите на камера?

# 3
Искам да поясня,че се запознахме в Турция в обща компания.Тогава не сме задълбочавали разговора за развода и т.н просто защото прецених,че  за мен е немислимо отношения с разведен мъж и дете.
Тъй като сега си общуваме повече ,говорим си на и на камера понеже е в Америка ми каза, че аз повече приятели съм нямала в Турция.Тоест само той бил.И беше доста сериозен,което ме притесни

# 4
Прясно разведените често не са отработили травмата от развода. Много често търсят или друг клин или спасителна сламка. Разбери защо се е случил развода от трети лица, че мъжете имат склонност да се изкарват жертва на лошата бивша.
Той ще продължава да контактува с бившата докато детето им навърши 18. Също при възникнали проблеми, ще се отзовава и ти ще си на заден план.
Опознайте се по-добре и на твоя територия. Тези, които много бързо притискат нещата после светват проблем след проблем с тях.
Къде живее детето? То ще стане част от вашата връзка, бе значение дали ти харесва или не. Изобщо влизаш във филм, който по-добре да си струва иначе ще стане голяма драма.

# 5
Причината за развода предполагам, че ще отговори, че е защото жената е виновна или родителите ѝ, тъй че все тая и да питаш. На 30+ да намериш партньор и да не е разведен или да не е направил дете - трудно.

# 6
ми каза, че аз повече приятели съм нямала в Турция.Тоест само той бил.И беше доста сериозен,което ме притесни
Това не го разбрах. Как така да нямаш повече приятели, тоест той иска да спреш контакт с другите хора ли?

# 7
  • По света и у нас
Прясно разведените често не са отработили травмата от развода. Много често търсят или друг клин или спасителна сламка. Разбери защо се е случил развода от трети лица, че мъжете имат склонност да се изкарват жертва на лошата бивша.
Той ще продължава да контактува с бившата докато детето им навърши 18. Също при възникнали проблеми, ще се отзовава и ти ще си на заден план.
Опознайте се по-добре и на твоя територия. Тези, които много бързо притискат нещата после светват проблем след проблем с тях.
Къде живее детето? То ще стане част от вашата връзка, бе значение дали ти харесва или не. Изобщо влизаш във филм, който по-добре да си струва иначе ще стане голяма драма.
Много вярно и изчерпателно написано.
Само да допълня - ако се притесняваш, това е първия знак, че усещаш, че това не е за теб. Не си пренебрегвай или приглушавай интуицията.

Мъжа гледа да се подреди веднага за да не му е некомфортно и естествено, че ще иска свободна жена, която да не създава проблеми, но това ли е най-доброто за теб?

Някои бездетни, не се притесняват да бъдат с разведени с деца, но определено това може да е проблем,  защото ти не си свикнала с деца, не са твоите и наистина може да се чувстваш все на заден план, може да те кара да му ги гледаш докато е на работа, и да си като втора майка, а това да те изтормози.
И накрая, Америка може да те депресира ако той е в някакво затънтено място и те е изолирал, и ако те върже с бебе - край няма измъкване от Америка.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:23 от PriMadonna

# 8
Те мюсюлманите са така, големи чаровници, хабиби, принцесо, после се чудиш откъде ти е дошло... Confused

# 9
  • Сф
Подкрепям последното мнение. Арабите, вкл турци, са супер сладки на приказки, свалят звезди, камили дават за теб. Ще се видите веднъж, ще те посипе с подаръци и жестове, ще си кажеш: "Ау, прекрасния принц на бял кон". И после гледай какво става като клекнеш. Ще спреш да съществуваш като отделен индивид, ще те обезличи, с този няма да говориш, с вашите няма да се чуваш... Абе... не знаеш къде ще попаднеш. Дори шансът да се случат горните неща е само 5%, готова ли си да рискуваш?

# 10
И още нещо - виж му родата, майка, сестри, ако са забулени, бягай. Тези мъже все са много модерни и либерални... докато са в чужбина.

# 11
  • Пловдив
И недей да ходиш ТИ в Турция - той иска да те сваля, трябва да дойде той на твоя територия, поне първия път.

# 12
ми каза, че аз повече приятели съм нямала в Турция.Тоест само той бил.И беше доста сериозен,което ме притесни
Това не го разбрах. Как така да нямаш повече приятели, тоест той иска да спреш контакт с другите хора ли?
Ти нали с него си се запознала в Турция, тоест може би имаш приятели там. Той какво казва, да се изолираш от тези хора? Един вид, веднъж сте се видели и той вече ти определя с кого да общуваш и с кого не?

# 13
Подкрепям последното мнение. Арабите, вкл турци, са супер сладки на приказки, свалят звезди, камили дават за теб. Ще се видите веднъж, ще те посипе с подаръци и жестове, ще си кажеш: "Ау, прекрасния принц на бял кон". И после гледай какво става като клекнеш. Ще спреш да съществуваш като отделен индивид, ще те обезличи, с този няма да говориш, с вашите няма да се чуваш... Абе... не знаеш къде ще попаднеш. Дори шансът да се случат горните неща е само 5%, готова ли си да рискуваш?

Това от една страна, но от друга, щом живее в САЩ и евентуално е разведен там, вероятно дължи голяма издръжка на жена си. Тоест и семейните финанси със следващата му жена ще се ограничени.

# 14
Проблемът ти не е, че е разведен, а че е мюсюлманин. Ако ти също си мюсюлманка и си възпитана в силно патриархален дух, скачай, животът ти си е твой.
Но ако не си, бедна ти е фантазията какво те чака при сблъсъка на две съвсем различни култури. И ако си далече от близки и приятели, оставаш напълно сама в капан, от който трудно се излиза.

Общи условия

Активация на акаунт