Наскоро се запознах в чужбина (пояснявам) с мъж на 31 разведен с 5г дете. Бяхме в обща компания .Аз съм на 32 не съм се омъжвала и нямам деца.Запознахме се в чужбина ,той живее в Щатите ,но се връща в Турция през месец ,два заради бизнес.Турчин е аз съм си българка.Със всички тези подробности си помислих,че няма дори какво да го мисля,прекалено сложно е .Разведен е твърде скоро преди 10 месеца.
Но той продължава да търси контакт с мен .Настоява да дойде в България след празниците или аз да отида при него в Турция.Много ме харесал и се чудил как така хубаво момиче и изглежда,че съм била и с добър характер , а не съм се омъжвала досега...Причината за развода не ми е ясна ,защото предпочитал да ми обясни на живо .
Момчето ми харесва .Знае как да се държи за разлика от повечето мъже ,на които попадам...35 ,36 годишни дори не знаят как да се държат с една жена.
Но всичко друго доста ме притеснява и не зная дали си заслужава да се вкарвам в такава на пръв поглед доста сложна ситуация със сигурност