За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 115
  • 521
  •   1
Отговори
# 510
Аз си харесвам само български мъже. Може да се загледам по някой красив сърбин или грък и дотук. Другите не ме вълнуват и никога не са ме вълнували. Мисля, че темата е пързалка, затова си позволявам да пиша неща не точно по темата.
Разбира се,може да си мислите каквото искате ,но ми е интересно кое ви се струва толкова  пък нереално .....

# 511
По-трудно е да се изброят реалните неща. Wink

# 512
Гери, а съгласна ли си да ти обрежат момчетата?
Щом си християнка и искаш да останеш такава?
Дано наистина да размислиш за турчина от Америка. И на мен ми харесаха Принцовите острови, и сладоледът там. Че и се оказа, че тези хубави къщи не са особено скъпи, помечтах си, докато се разхождахме там, и си се прибрах поживо- поздраво в София.

# 513
Обрязването не е само по религиозни причини. Силно препоръчително е по медицински причини също.

# 514
  • По света и у нас
О Боже, почна се пак.
1. Като се омъжиш за католик, пак се подписваш че детето ще бъде католиче… (по неговата вяра). Пази Боже от религиозни фанатици.
2. В Америка ги обрязват всички момченца, и е нормално за християнчетата ( сигурно заради евреите , не зная защо пак са толкова изперкали).
Такаче нямаш никаква гаранция че някой няма да поиска да ти обреже детето.
Има мюсюлмани които не са си обрязали  синовете , познавам едно семейство. Пък и да е обрязан, все тая  пак му работи .

Колкото до нереалния сценарий - в живота има толкова абсурди, че по-бих била скептична към нещо което звучи прекалено реалистично. А кое му е нереално на сценария точно??
За вас всички теми са пързалки. Вероятно толкова ви е безинтересен живота че ви е трудно да смелите някакво пътуване и любов с чужденец ли какво ли?

# 515
За вас всички теми са пързалки. Вероятно толкова ви е безинтересен живота че ви е трудно да смелите някакво пътуване и любов с чужденец ли какво ли?

Не. Просто хората не вярват, че в действителност съществуват толкова... Щях да напиша „кухи лейки“, но се усетих, че е против правилата на форума и се самоцензурирах.

# 516
Жените, одобряващи обрязването при мъжете, съгласни ли да обрежат вашите и тези на дъщерите ви срамни устни за по-добра хигиена? Така де, що да се миете, като може без...
Някои бъркат историческите и географски особености със съвременността и съвременните хигиенни навици.

# 517
Гери, а съгласна ли си да ти обрежат момчетата?
Щом си християнка и искаш да останеш такава?

При много, да не казвам повечето християни (в момента, тъй като повечето новородени се раждат в Африка) момчетата се обрязват за да са като Исус Христос. Коптите и момичетата обрязват. Католическата църква приема обрязването както на момчета, така и на момичета за Африка. Приема и многоженството за там. Голям цирк е да видиш мъж, който влиза в църквата с две нови булки докато 4 или настоящи съпруги и 20 дечуря го наблюдават от първия ред (видяно с очите ми). Южнокорейците са всичките обрязани. Все пак е по-хигиенично и намалява значително рисковете от повечето венерически болести, като увеличава само този от гонорея.

От приятелки зная, че в САЩ латиносите били масово необрязани и затова много жени не ги искали и предпочитали други. Децата им, родени в САЩ били обрязани. Това, обаче е "една жена каза", та не знам вярно ли е.

Англичаните от старите поколения бяха масово обрязани, но след 1970те или 1980те има отлив от процедурата. 

Аз не бих подложила мое дете на болезнена процедура без неговото лично съгласие, но понякога се налага и по медицински причини на възраст, на която няма как детето да даде съгласие. Обрязване без пълна упойка не бих приела, както не бих приела и безкръвното, с пръстен заради невъзможността да се поправи веднага ако има проблем.

А за религиите на децата - аз не съм вярваща и мъжът ми се съгласи децата да имат право на избор и даже не ги кръсти, а е вярващ и практикуващ католик. А и като пораснат, в САЩ никой не може да им наложи религия, нито в Турция, между другото (засега).

На Герито религията и е последния проблем. Поне си отвори очите за поведението му.
Да, религията мисля,че е последния проблем...
На мен ми направи впечатление,че по-големия му брат е семеен и има две деца,жена му е от Мексико.И са им правили кръщене на децата в църква. Дори и са сключили църковен брак като цялото им семейство от Турция е присъствало.Тези по-големите му братя разбрах, че от малки живеят в САЩ и явно са попили манталитета.  Докато той е живял повече в Турция и положението е по -различно 😆
Иначе, Nevena да права си за поведението му ,просто не исках да го приема и се опитвах да го променя.
Винаги,когато нещо не става или се случва по-трудно аз вместо да се откажа си го втълпявям,че трябва да се случи .
Исках да го накарам да ги прави тия неща той ,не аз и си създадох излишен стрес и притеснения. И сега дори той ми е сърдит и се държи дистанцирано .Живеел живота си щастливо и му се наслаждавал ,ако аз не съм можела да бъда  такава да съм го уведомила..хаха
Нямало един спокоен ден ,в който да не съм се заяждала и искал да сложим малко време помежду си докато се върне щом не съм искала да отивам в Америка сега .Плюс това той се върна преди седмица обратно в СаЩ и затова мисля,че ги прави тия номера  .Не се навих да отида пак до Турция и изведнъж много му попречиха оплакванията ми

# 518
Ще ви разкажа моята история, която разказах тук,но не знам защо ме блокираха , може би защото преди доста отдавна имах друга регистрация на която не помня паролата на email.Момиче ти ще постъпиш не разумно като мен.В много от нещата това което преживях е сходно с твоята история, с тази разлика че и двамата сме от една и съща религия.Да уточня че аз съм мюсюлманка ,и моят вече бивш също . Според мен да попаднеш на кофти тип не е до религия.При мен наши общи роднини ни бяха запознали ,аз даже не исках връзка, защото бях се разделила , след осем годишна връзка.Причината , беше че момчето се беше влюбило в друга и шапка му свалям,че беше честен с мен.И , така моето семейство го хареса много,техните ме харесваха и се влюбих като глупачка .Аз живеех в Англия,а той в друга европейска държава и двамата сме българи по паспорт.Виждахме се през три месеца, по една седмица ,като през това време,аз съм правела усилия и съм пътувала до него.Аз направих усилия да се запозная със семейството му лично ,той се запозна с моята рода само на конферентна връзка,но въпреки това семейството ми нищо не каза, важното беше аз да съм щастлива.Същото е и при теб.Този твоя господин не прави никакви усилия за теб и си прави изводи,че всичко това което ти пишат ще се окаже истина, според мен.Той също е разведен,и има дете от друга жена.Аз си имах хубава работа в Англия и не ми е липсвало нищо,даже работодателя ми плащаше квартира.И ,така до деня в който той ме помоли да се преместя при него в държавата в която той живее.Аз първоначално много мислих , защото това е друга държава все пак ,не е България,или Англия,те първа щях да свиквам с чуждия език.Но той ми обеща че ще ми намери работа при него,нямало да му тежи финансово и да не се притеснявам за документи, защото щял да ми изкара и пр .Заминах при него и какво стана?Контрол до макс .Все си внушаваше че си чатя с мъже,проверява ми телефона и като не открие нищо , започва да обвинява че трия чатовете от чужди мъже.Слагам си червило,а според него си слагам червило за друг и пр . Оказа се заклет комарджия и когато не спечели, започва да те обвинява че ти си виновна и не си му донесла късмет.Освен с хазарт започна да миксира с алкохол.Обещанието за документи не се изпълни ,даже ми забрани да работя и искал да си стоя в къщи.Моето задължение е било само да му чистя и готвя . Друга прилика която намирам с теб е ,че и неговото дете живее далеч от него.Не ни запозна и през времето в което бяхме заедно той нито веднъж не му се обади.Извинявам се за целият този роман,но краят на историята е ,че се разделих с него,чрез полицията .Исках от него да се разделим с добро и просто да ми резервира билет да се прибера ,а той просто ми каза да се махна от домът му .На улицата в друга държава,в която не знаех език и без пари .
Моят съвет е,не прави и една крачка за мъж и не вярвай дори ,ако ти свали звезда от небето.Религията няма толкова голямо значение,но от описаното,все едно,ми пишеш за моят вече бивш.А ,имай предвид, че аз бях в европейска държава.

# 519
Ще ви разкажа моята история, която разказах тук,но не знам защо ме блокираха , може би защото преди доста отдавна имах друга регистрация на която не помня паролата на email.Момиче ти ще постъпиш не разумно като мен.В много от нещата това което преживях е сходно с твоята история, с тази разлика че и двамата сме от една и съща религия.Да уточня че аз съм мюсюлманка ,и моят вече бивш също . Според мен да попаднеш на кофти тип не е до религия.При мен наши общи роднини ни бяха запознали ,аз даже не исках връзка, защото бях се разделила , след осем годишна връзка.Причината , беше че момчето се беше влюбило в друга и шапка му свалям,че беше честен с мен.И , така моето семейство го хареса много,техните ме харесваха и се влюбих като глупачка .Аз живеех в Англия,а той в друга европейска държава и двамата сме българи по паспорт.Виждахме се през три месеца, по една седмица ,като през това време,аз съм правела усилия и съм пътувала до него.Аз направих усилия да се запозная със семейството му лично ,той се запозна с моята рода само на конферентна връзка,но въпреки това семейството ми нищо не каза, важното беше аз да съм щастлива.Същото е и при теб.Този твоя господин не прави никакви усилия за теб и си прави изводи,че всичко това което ти пишат ще се окаже истина, според мен.Той също е разведен,и има дете от друга жена.Аз си имах хубава работа в Англия и не ми е липсвало нищо,даже работодателя ми плащаше квартира.И ,така до деня в който той ме помоли да се преместя при него в държавата в която той живее.Аз първоначално много мислих , защото това е друга държава все пак ,не е България,или Англия,те първа щях да свиквам с чуждия език.Но той ми обеща че ще ми намери работа при него,нямало да му тежи финансово и да не се притеснявам за документи, защото щял да ми изкара и пр .Заминах при него и какво стана?Контрол до макс .Все си внушаваше че си чатя с мъже,проверява ми телефона и като не открие нищо , започва да обвинява че трия чатовете от чужди мъже.Слагам си червило,а според него си слагам червило за друг и пр . Оказа се заклет комарджия и когато не спечели, започва да те обвинява че ти си виновна и не си му донесла късмет.Освен с хазарт започна да миксира с алкохол.Обещанието за документи не се изпълни ,даже ми забрани да работя и искал да си стоя в къщи.Моето задължение е било само да му чистя и готвя . Друга прилика която намирам с теб е ,че и неговото дете живее далеч от него.Не ни запозна и през времето в което бяхме заедно той нито веднъж не му се обади.Извинявам се за целият този роман,но краят на историята е ,че се разделих с него,чрез полицията .Исках от него да се разделим с добро и просто да ми резервира билет да се прибера ,а той просто ми каза да се махна от домът му .На улицата в друга държава,в която не знаех език и без пари .
Моят съвет е,не прави и една крачка за мъж и не вярвай дори ,ако ти свали звезда от небето.Религията няма толкова голямо значение,но от описаното,все едно,ми пишеш за моят вече бивш.А ,имай предвид, че аз бях в европейска държава.

Прекалено много разсъждавам преди да направя нещо.Понякога е ок ,понякога не .В случая няма да тръгна никъде ,освен ако той не  реши да промени нещо .
Много съжалявам за всичко, което сте преживяла. Благодаря за съвета .Пожелавам повече спокойствие и щастие занапред .

# 520

Прекалено много разсъждавам преди да направя нещо.Понякога е ок ,понякога не .В случая няма да тръгна никъде ,освен ако той не  реши да промени нещо .
Много съжалявам за всичко, което сте преживяла. Благодаря за съвета .Пожелавам повече спокойствие и щастие занапред .
Не знам какво точно ще промени.Тези мъже са най опасни .Разведени и искат семейство,ама искат да го направят ,както трябва.Той може да не обича вече бившата му ,но ще трябва да търпиш и наказания за нейни грешки .Търси си момче не разведен мъж.

# 521
  • Пловдив
Обрязването не е само по религиозни причини. Силно препоръчително е по медицински причини също.
Глупости. Обрязването е имало логика във времена без сапун и течаща вода. Ако все още нямаш достъп до благата на цивилизацията топла вода и миещи средства - ок, иначе е пълна глупост.

Общи условия

Активация на акаунт