За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 126
  • 521
  •   1
Отговори
# 465
  • По света и у нас
Ако бях на теб и си харесвам турски тип поведение, бих отишла направо в Истанбул където избора е много по-голям и бих си намерила мъж от там.
Много по-лесно можеш да навигират една връзка между София и Истанбул отколкото София - Хюстън. Да не говорим колко е странна самата Америка и законите и живота. Колко е провициално назадничава. Ти си свикнала на Истанбул и София - ще се забиеш на  у Макчу ти Пикчу у царевичету.

# 466
Ако бях на теб и си харесвам турски тип поведение, бих отишла направо в Истанбул където избора е много по-голям и бих си намерила мъж от там.
Много по-лесно можеш да навигират една връзка между София и Истанбул отколкото София - Хюстън. Да не говорим колко е странна самата Америка и законите и живота. Колко е провициално назадничава. Ти си свикнала на Истанбул и София - ще се забиеш на  у Макчу ти Пикчу у царевичету.
Аз бях  в много токсична връзка 5 години с турчин от Истанбул.За него няма да изпадам в подробности,че пак ще кажат,че живея в турски сериал,но наистина си беше такъв.И този е цвете пред него.Той беше изключително красив и властен така да кажа .Но  и семейството му беше намесено ,а те не са кои да е там.Та се отървах от него ,после имах отношения с друг пак същия типаж и с него се опарих и сега този ми изглеждаше цвете пред другите двама. Дори си казах,че е бил семеен и може би е по -свестен от останалите .Ама и на него му излязоха кирливите ризи

# 467
Ясно, влекат те турците, или животът в Истанбул. Или и двете заедно.
Ако пък толкова ти се живее в Истанбул, и можеш да си изкарваш прехраната дистанционно, лягай и ставай с турския език, ако вече не си го понаучила. После, джапанките в сака, и билет за влака.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:17 от Без цел

# 468
  • Melmak
То е ясно вече, че е пързалка, тролчето си изпусна нервичките.

# 469
Една жена, като е решила да си троши главата, никой и нищо не може да я разубеди.

# 470
Geri, аз разбирам защо си го харесала и защо не срещаш други мъже, които да те грабнат. Според мене си внимателна и пасивна, като много момичета от нашите географски ширини, а искаш и романтика и екзотика, което е нормално.

Май имаш точно определен типаж мъж, с когото би искала да живееш. Писа, че искаш да живееш в Истанбул. Познавам жени, които харесват само турци, само араби, само черни. Други имат и географски изисквания и биха искали живот в Бейрут, Дубай, Истанбул, Ню Йорк, Рио де Жанейро итн.

Според мене мъжът ти харесва като индивид, но не отговаря на условията ти да живеете в Истанбул и да си номер 1 за него. Затова и се колебаеше, като не желаеш да жертваш някакви 2 седмици да идеш да видиш дали си пасвате сексуално.

За мене нямате бъдеще. Той те иска в живота си, но детето му също винаги ще присъства там и ще е приоритетно за срещи, защото са епизодични. Пишеш да те слагал на първо място - няма да стане и ти го е казал и показал.

За мене той си чеше егото с тебе. Харесва те, но е готов да вложи само финансово за разходите ти. Да ти купи кола, жилище, да ти напълни куфара не. В Лас Вегас връзката започва когато мъжът подари кола на избраницата си.

Няма да си щастлива с него, защото не го приемаш такъв, какъвто е, а не успяваш да сложиш точни изисквания. С турци и араби, но и с българи се кара по списък. Иначе ти се качват на главата и после се чудят защо не ги щеш. То и с други е същото.

На твое място бих му казала, че искам да живея в Истанбул и мъжът да прави това, това, и това.

Надявам се ако идеш и се изч*кате да ти мине, защото с това дете и ревнив, командорещ и нищо не предлагащ не ми изглеждат добре нещата.  

Ти харесваш аспекти от поведението му, но отхвърляш голяма част от поведението му и детето му те боцка. Това, дето ти е трън в очите сега, ще е на трън на ента степен след време.
Така е права сте.Не ми допадна факта,че не е в Истанбул постоянна и че има и други отговорности. Но той няма как да се върне да живее в Истанбул ,защото работата му е в Америка.Мислих си ,че ако си заслужава като човек бих могла  да направя компромиси с някои неща или да се напасна.Но то стана голяма каша и след толкова разправии вече се разочаровах

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:44 от Geri1992

# 471
Аз бях  в много токсична връзка 5 години с турчин от Истанбул.За него няма да изпадам в подробности,че пак ще кажат,че живея в турски сериал,но наистина си беше такъв.И този е цвете пред него.Той беше изключително красив и властен така да кажа .Но  и семейството му беше намесено ,а те не са кои да е там.Та се отървах от него ,после имах отношения с друг пак същия типаж и с него се опарих и сега този ми изглеждаше цвете пред другите двама. Дори си казах,че е бил семеен и може би е по -свестен от останалите .Ама и на него му излязоха кирливите ризи
Гери, съвсем приятелски - имаш проблем, привличаш и се влюбваш в насилници. И други ти го писаха.
Пробелмът не е в тях, в теб е. Вземи мерки, потърси причината и лекувай душата си.... ако искаш да срещнеш истинсла любов и да си щастлива.

# 472
Проблемът при Гери е, че се е фиксирала в турци, както някои жени в италианци, американци, араби или африканци, и само такива връзки искат да имат. А културните различия си оказват огромно влияние и изобщо не са за пренебрегване.
По-нагоре имаше линк за статия от българка, омъжена за американец и разведена, защото не й харесал животът в Далас. И оттам някои изводи могат да се направят - първо да не се бърка туризмът с емиграцията, и второ - културните различия са оказали своето влияние за разпадане на семейството. Трябва човек да е запознат предварително и да си прецени какви компромиси може да направи с различните култури и начин на живот.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 22:35 от @NoName

# 473
@NoName, баш!
Преди 20 години имах позната, която беше категорична, че няма да се омъжи за българин, а само и единствено за американец. Истински, не натурализиран. Мечтата й беше да живее в САЩ. Историята се развива, когато интернетът беше още dial up. След много селекции и пръснати пари за интернет, накрая намери такъв, не помня от кой щат беше. Замина, омъжи се за него, поживяха известно време заедно, па взе, че се разведе, защото "ми, той за друго, освен за работа не мисли" Продължи да живее в САЩ. Намери  друг, омъжи се за него, ама пак нещо не й се хареса. В момента живее в България, в едно задръстено село, с българин, и е тотално изкукала, че постоянно някой я следи. (И не е единственият български гражданин, живял в САЩ, който познавам, и който е полудял на темата следене)

# 474
Проблемът при Гери е, че се е фиксирала в турци, както някои жени в италианци, американци, араби или африканци, и само такива връзки искат да имат. А културните различия си оказват огромно влияние и изобщо не са за пренебрегване.
По-нагоре имаше линк за статия от българка, омъжена за американец и разведена, защото не й харесал животът в Далас. И оттам някои изводи могат да се направят - първо да не се бърка туризмът с емиграцията, и второ - културните различия са оказали своето влияние за разпадане на семейството. Трябва човек да се запознат предварително и да си прецени какви компромиси може да направи с различните култури и начин на живот.
Да и техния манталитет много трудно ми понася.На пръв поглед всичко е перфектно и после се оказва,че не е

# 475
Гери, не ги слушай тия глигани в анцузи, вкл мен. Завиждащи домакини, без приключения в живота!
Лети на крилете на любовта! Не го изпускай тоз левент! Пази се за него, не се давай на друг!
В наши дни София-Хюстън е все едно София-Хасково! Давай смело, страхотен мъж е! А ако е с лека брада и мускули... ммм, да, скачай в дълбокото! Един живот се живее!

# 476
  • Paris, France
Geri, на тебе всичките ти връзки са с мъже със следните качества:

1. Етнически турци.

2. Живеят или работят в Истанбул.

3. Красиви (в твоите очи).

4. Властни във връзката.

5. Ревниви?????

Ти си имаш точно определен пакет от нужни качества и не мръдваш на йота от него. С времето става и невъзможно да имаш връзка с друг типаж, защото първите връзки те оформят като жена.

Добре е да го осъзнаеш. Може би си прекалено пасивна за европейски мъж и затова трябва мъжът да е доста напорист и доста да те гони. Добре. Значи ти с мъж, който не е турчин, не е свързан с Истанбул не може да имаш връзка. Зачеркваш 3 или 4 милиарда мъже и се концентрираш върху 1, 2 или 3 милиона свободни истанбулци.

Трудно ще срещнеш мъж с всичките качества, които харесваш, който да е свободолюбив, толерантен и да не те смачква с изисквания, че и турското му семейство да те приеме за жена. Не е невъзможно, разбира се.

А защо не отиде да живееш и работиш в Истанбул? Там шансовете да срещнеш подходящ и да поживееш с него се увеличават хилядократно. Турски език, предполагам, си научила добре щом имаш интерес към мястото и мъжете. Ако не си, в тамошната среда ще го научиш. Ако имаш апартамент в София, можеш да си изнесеш багажа в някоя празна къща на село, да го дадеш под наем и с наема да си плащаш наема в Истанбул. За друг град не знам.

Ти със свободни турци в Истанбул не си успяла да се стиковаш. С разведен с дете, който при това няма да те заведе в заветния Истанбул хич няма да ти се получи. Тексас няма нищо общо с Истанбул. Това са две различни планети.

Към въпросния те тегли това, че е турчин, харесва ти визуално. Само дето нищо не прави за тебе и с него няма да имаш желания живот. Той от самото начало, без даже да сте спали заедно или да сте си обещали нещо иска да те изолира от приятелите ти. Иска да му ходиш на крака и да кибичиш сама докато той си гледа детето и родата. Ми, не е ОК. За мене това е неприемливо.

Всъщност ти не харесваш никак поведението му и ти е било толкова неприятно, че си го блокирала. Само дето нямаш топките да му теглиш една майна като те потърси от друг номер и клякаш. Затова те и търси. Ако съм аз, ще затворя и ще блокирам и следващия номер, и по-следващия докато се кротне.

Прекалено мека си с мъжете и те го усещат. Аз бих поставила куп условия и така правят и туркините.

Ами ще си загубиш още 1, 2 или 5 години и с този и ще се окажеш пак сама, но на възраст, на която няма да си много интересна за истанбулските ергени.

Засега не си във връзка. Пробвай в сайт, в Истанбул, да се запознаваш с други красиви, живеещи в Истанбул турци докато с някого се получи! Да седиш и да си профукваш младостта в чакане на химерен властен, разведен баща е тъпо. Нямате връзка и дълготрайна връзка няма да ти се получи.

Прочети си пак собствените постове! Всичко е там. Всичко, което е направил е реално той. Всичко, което казва, че ще направи е wishful thinking. Гадняр е мъжът и гадняр ще си остане. Ти по-млада няма да станеш.

Нещо те спира да живееш. Искаш Истанбул - не чакай мъж да те води там! Иди и живей в Истанбул!

# 477
Geri, на тебе всичките ти връзки са с мъже със следните качества:

1. Етнически турци.

2. Живеят или работят в Истанбул.

3. Красиви (в твоите очи).

4. Властни във връзката.

5. Ревниви?????

Ти си имаш точно определен пакет от нужни качества и не мръдваш на йота от него. С времето става и невъзможно да имаш връзка с друг типаж, защото първите връзки те оформят като жена.

Добре е да го осъзнаеш. Може би си прекалено пасивна за европейски мъж и затова трябва мъжът да е доста напорист и доста да те гони. Добре. Значи ти с мъж, който не е турчин, не е свързан с Истанбул не може да имаш връзка. Зачеркваш 3 или 4 милиарда мъже и се концентрираш върху 1, 2 или 3 милиона свободни истанбулци.

Трудно ще срещнеш мъж с всичките качества, които харесваш, който да е свободолюбив, толерантен и да не те смачква с изисквания, че и турското му семейство да те приеме за жена. Не е невъзможно, разбира се.

А защо не отиде да живееш и работиш в Истанбул? Там шансовете да срещнеш подходящ и да поживееш с него се увеличават хилядократно. Турски език, предполагам, си научила добре щом имаш интерес към мястото и мъжете. Ако не си, в тамошната среда ще го научиш. Ако имаш апартамент в София, можеш да си изнесеш багажа в някоя празна къща на село, да го дадеш под наем и с наема да си плащаш наема в Истанбул. За друг град не знам.

Ти със свободни турци в Истанбул не си успяла да се стиковаш. С разведен с дете, който при това няма да те заведе в заветния Истанбул хич няма да ти се получи. Тексас няма нищо общо с Истанбул. Това са две различни планети.

Към въпросния те тегли това, че е турчин, харесва ти визуално. Само дето нищо не прави за тебе и с него няма да имаш желания живот. Той от самото начало, без даже да сте спали заедно или да сте си обещали нещо иска да те изолира от приятелите ти. Иска да му ходиш на крака и да кибичиш сама докато той си гледа детето и родата. Ми, не е ОК. За мене това е неприемливо.

Всъщност ти не харесваш никак поведението му и ти е било толкова неприятно, че си го блокирала. Само дето нямаш топките да му теглиш една майна като те потърси от друг номер и клякаш. Затова те и търси. Ако съм аз, ще затворя и ще блокирам и следващия номер, и по-следващия докато се кротне.

Прекалено мека си с мъжете и те го усещат. Аз бих поставила куп условия и така правят и туркините.

Ами ще си загубиш още 1, 2 или 5 години и с този и ще се окажеш пак сама, но на възраст, на която няма да си много интересна за истанбулските ергени.

Засега не си във връзка. Пробвай в сайт, в Истанбул, да се запознаваш с други красиви, живеещи в Истанбул турци докато с някого се получи! Да седиш и да си профукваш младостта в чакане на химерен властен, разведен баща е тъпо. Нямате връзка и дълготрайна връзка няма да ти се получи.

Прочети си пак собствените постове! Всичко е там. Всичко, което е направил е реално той. Всичко, което казва, че ще направи е wishful thinking. Гадняр е мъжът и гадняр ще си остане. Ти по-млада няма да станеш.

Нещо те спира да живееш. Искаш Истанбул - не чакай мъж да те води там! Иди и живей в Истанбул!
Благодаря за отделеното време .. Виждам, че  искаш да ми помогнеш, оценявам го искрено.  
От 1 до 5 само за ревнивите турци не е така.Не са били ревниви.Изискващи да.Затова сегашния с тия ревности не мога да го възприема много несериозно,че нещата биха ескалирали ако задълбочим отношенията си .
Да, не си поставям условията както трябва.Първо те не ги ебават ,дори и да ги поставя ,но и като цяло се чувствам некомфортно да поставям условия .Някои мъже искат да правят много неща за мен без да е необходимо да им поставям условия .Тези ,които искам аз обикновено не минават никакви номера и капризи при тях.
Относно неговото предложение да отида там докато е зает със семейството си ,аз отказах и се бях ядосала.Казах му,че ако иска да се размотава с някоя докато си върши нещата там може да си намери такава аз не съм.И той млъкна.После се върна пак по работа за много кратко и не смеел да ми предложи дори ,защото нямало да искам да отида .. бил зает през деня и аз нямало да съм доволна. Все пак го предложи ,но не е настоявал .Не се чувствал комфортно да се срещне с мен, защото съм имала много изисквания към него и постоянно съм му се карала и оплаквала.Каза ми дай ми ако искаш някакво време щял да дойде и да направи нещата както трябва другия път.Искал да отидем някъде заедно далеч от Истанбул ,защото там имал винаги ангажименти .Знаел,че съм му  ядосана и съм била права за всичко.  Когато го блокирах той каза,че си признава ,че съм права и просто не бил готов.. Понякога го съжалявах, защото си мислих ,че не е готов за връзка при положение ,че се е развел толкова скоро. И ми се струваше,че проблема не е в разстоянието след всички оправдания ,а и донякъде и във вътрешното му състояние...Дори се опитах да се откажа от идеята за живот в Истанбул ,защото тя ми е фикс.Казах си ако се разбираме с този човек и се харесваме защо да не пробвам.Независимо,че живее на друго място.Беше ми супер приятно да си общуваме ,защото  тези ,с които съм била съм ги усещала по различен начин.и той ми си стори мил.Исках да съм търпелива към него,да не го натискам ,да се опитам да го разбера ,но той явно трудно взима решения.

Та Езика го разбирам,но ми е трудно все още да говоря добре...Признавам си, че ме е страх да отида да живея сама в Истанбул, без да имам опора .Там е опасно за сама жена по принцип  и то чужденка.. а и на мен са ми се случвали доста страшни неща като съм била сама в града.Може би затова още се колебая какво да правя.
Иначе отвсякъде ми се лепят турци😆 и в социалните мрежи ,дори и да съм тук с доста съм се запознавала и онлайн.
Ако си харесам някой целенасочено също се закача и започват да ме канят или искат да идват и тук .

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 02:01 от Geri1992

# 478
  • Paris, France
Езика го разбирам,но ми е трудно все още да говоря добре...Признавам си, че ме е страх да отида да живея сама в Истанбул, без да имам опора .Там е опасно за сама жена по принцип  и то чужденка.. Може би затова още се колебая какво да правя.

Проблемът ти е, че търсиш да се подпреш на мъж и мъжете го усещат.

350 000 чужденци, сред които много сами жени, живеят и учат или работят в Истанбул. Има много рускини, англичанки, американки, французойки, арабки, всякакви.

От живели там наскоро чужденки зная, че Истанбул е много по-сигурен град от Париж и Лондон и че излизат сами по всяко време на денонощието. ОК, в началото трябва да внимаваш, но не мисля, че градът е по-опасен за жена от София, примерно. Имам предвид нормален живот в квартал средна класа или по-висока.

Ако чакаш всичко да дойде на тепсия наведнъж, ще има да чакаш до пенсия. Аз като искам нещо, премислям, правя си план и тръгвам. Всичко има цена и трябва да си готова да я платиш. Само си губиш времето в празни приказки с мъж, който очевадно не е това, което искаш и го виждаш самата ти. На твое място:

1. Купувам си учебници по турски език и залягам над граматиката.

2. Записвам се в сайт за езиков обмен и започвам да говоря на турски с турци. Жени, мъже, всякакви за да свикнеш с всякакъв акцент.

3. Като вляза в къщи включвам турската телевизия със звук и я държа докато си легна. Не сапунки. Новините, културни, политически предавания.

4. Почвам да чета история на Турция, Османската империя, на тюркските народи итн.

5. Записвам се в сайтове за търсене на работа и търся в Истанбул позиция за моето ниво. В CV пиша, че владея турски на разговорно ниво или каквото ти е в момента. С времето променяш нивото в CV-то.

6. Започвам да контактувам с чужденци, живеещи в Истанбул. Питам за живота, намиране на жилище.

7. Събирам багажа, който ще нося в Истанбул в някакъв момент и го слагам на склад на село. Там слагам книги, кухненски уреди, ей такива. Слагам неща, които няма да ми трябват от първия ден.

8. Събирам 2, 3, максимум 4 куфара с това, което ще занеса като отивам първия път. Ако искаш и списък мога да ти направя.

9. Ремонтирам апартамента си ако има нужда.

10. Като намеря работа, давам апартамента под наем от някаква дата след заминаването ми. Идеално оставям агенция да се занимава с него.

11. Пристигам с колата или самолета и отивам в жилище от тип Airbnb. Ако колата не може да остане над 3м я връщам и продавам. Купувам нова там.

12. Почвам работа и веднага  търся жилище близо до работата.

13. Установявам се и започвам да излизам по културни забележителности, фитнес итн.

И половината ти мечти са сбъднати 🌞.

Вече за турчина ще е по-сложно. Проблем е, че не приемаш манталитета им. Имам такива приятелки. Харесват араби, турци, англичани, французи, черни или някакви други мъже и само такива, но се възмущават от манталитета им. Малко е фифти-фифти. Половината намират обувка за своя крак сред такива мъже, другите не.

И аз съм като тебе в смисъл, че държа на трио външност-френскоговорящ-конте + живот в голям западноевропейски град, но заминах сама.

Може като отидеш и живееш в Истанбул да намериш мъж, който не е турчин, но като тебе харесва Истанбул и да си паснете. Това, че не е турчин, в Истанбул точно няма да е пречка да общуваш с турци.

Реално ще си по-добре с американец в Истанбул, отколкото с турчин в Тексас. Американецът вероятно харесва Истанбул и затова го е избрал, а турчинът го е напуснал. Помисли и за това.

И аз се чувствам неудобно да поставям условия, но за сериозна връзка е по-добре карти на масата. Турците, но и много българи и всякакви мислят, че след като не си поискала изрично нещо, значи няма смисъл да ти го дават. А, че не ги еб*вали - в такъв случай аз обяснявам, че не съм доволна и си заминавам. А ти май не смееш.

Моята най-добра приятелка е туркиня и непрекъснато нещо иска. "Донеси ми това!", "Хайде да идем еди къде си!". Също и доста се кара ако нещо не е под конец.

Аз мисля, че ако успееш да живееш в Истанбул, меракът ти за турчин може да се изпари. Много мои приятелки мечтаеха за англичанин покрай Бийтълс, Дейвид Боуи итн, но като поживяха в Лондон видяха, че не са това, което са си представяли и си намериха мъже от други етноси. Други дойдоха, вече женени за англичани и се оказа, че ни англичанинът, ни климата им понася.

Търсиш си извинения да не идеш сама. Стани си от задните части и иди!

# 479
Езика го разбирам,но ми е трудно все още да говоря добре...Признавам си, че ме е страх да отида да живея сама в Истанбул, без да имам опора .Там е опасно за сама жена по принцип  и то чужденка.. Може би затова още се колебая какво да правя.

Проблемът ти е, че търсиш да се подпреш на мъж и мъжете го усещат.

350 000 чужденци, сред които много сами жени, живеят и учат или работят в Истанбул. Има много рускини, англичанки, американки, французойки, арабки, всякакви.

От живели там наскоро чужденки зная, че Истанбул е много по-сигурен град от Париж и Лондон и че излизат сами по всяко време на денонощието. ОК, в началото трябва да внимаваш, но не мисля, че градът е по-опасен за жена от София, примерно. Имам предвид нормален живот в квартал средна класа или по-висока.

Ако чакаш всичко да дойде на тепсия наведнъж, ще има да чакаш до пенсия. Аз като искам нещо, премислям, правя си план и тръгвам. Всичко има цена и трябва да си готова да я платиш. Само си губиш времето в празни приказки с мъж, който очевадно не е това, което искаш и го виждаш самата ти. На твое място:

1. Купувам си учебници по турски език и залягам над граматиката.

2. Записвам се в сайт за езиков обмен и започвам да говоря на турски с турци. Жени, мъже, всякакви за да свикнеш с всякакъв акцент.

3. Като вляза в къщи включвам турската телевизия със звук и я държа докато си легна. Не сапунки. Новините, културни, политически предавания.

4. Почвам да чета история на Турция, Османската империя, на тюркските народи итн.

5. Записвам се в сайтове за търсене на работа и търся в Истанбул позиция за моето ниво. В CV пиша, че владея турски на разговорно ниво или каквото ти е в момента. С времето променяш нивото в CV-то.

6. Започвам да контактувам с чужденци, живеещи в Истанбул. Питам за живота, намиране на жилище.

7. Събирам багажа, който ще нося в Истанбул в някакъв момент и го слагам на склад на село. Там слагам книги, кухненски уреди, ей такива. Слагам неща, които няма да ми трябват от първия ден.

8. Събирам 2, 3, максимум 4 куфара с това, което ще занеса като отивам първия път. Ако искаш и списък мога да ти направя.

9. Ремонтирам апартамента си ако има нужда.

10. Като намеря работа, давам апартамента под наем от някаква дата след заминаването ми. Идеално оставям агенция да се занимава с него.

11. Пристигам с колата или самолета и отивам в жилище от тип Airbnb. Ако колата не може да остане над 3м я връщам и продавам. Купувам нова там.

12. Почвам работа и веднага  търся жилище близо до работата.

13. Установявам се и започвам да излизам по културни забележителности, фитнес итн.

И половината ти мечти са сбъднати 🌞.

Вече за турчина ще е по-сложно. Проблем е, че не приемаш манталитета им. Имам такива приятелки. Харесват араби, турци, англичани, французи, черни или някакви други мъже и само такива, но се възмущават от манталитета им. Малко е фифти-фифти. Половината намират обувка за своя крак сред такива мъже, другите не.

И аз съм като тебе в смисъл, че държа на трио външност-френскоговорящ-конте + живот в голям западноевропейски град, но заминах сама.

Може като отидеш и живееш в Истанбул да намериш мъж, който не е турчин, но като тебе харесва Истанбул и да си паснете. Това, че не е турчин, в Истанбул точно няма да е пречка да общуваш с турци.

Реално ще си по-добре с американец в Истанбул, отколкото с турчин в Тексас. Американецът вероятно харесва Истанбул и затова го е избрал, а турчинът го е напуснал. Помисли и за това.

И аз се чувствам неудобно да поставям условия, но за сериозна връзка е по-добре карти на масата. Турците, но и много българи и всякакви мислят, че след като не си поискала изрично нещо, значи няма смисъл да ти го дават. А, че не ги еб*вали - в такъв случай аз обяснявам, че не съм доволна и си заминавам. А ти май не смееш.

Моята най-добра приятелка е туркиня и непрекъснато нещо иска. "Донеси ми това!", "Хайде да идем еди къде си!". Също и доста се кара ако нещо не е под конец.

Аз мисля, че ако успееш да живееш в Истанбул, меракът ти за турчин може да се изпари. Много мои приятелки мечтаеха за англичанин покрай Бийтълс, Дейвид Боуи итн, но като поживяха в Лондон видяха, че не са това, което са си представяли и си намериха мъже от други етноси. Други дойдоха, вече женени за англичани и се оказа, че ни англичанинът, ни климата им понася.

Търсиш си извинения да не идеш сама. Стани си от задните части и иди!
Списъка е 6 точки .Ще започна да го изпълнявам:)Понякога ми липсва постоянство .Започвам нещо и след това се захващам с още други неща и накрая всички ми омръзват.
Специално за езиците много лесно ми се отдават.Знам английски и руски ,турския наполовина без да го уча. Притеснявам се да го говоря,но турци са ми казвали ,че го владея доста добре и ако стоя в Истанбул и говоря постоянно на турски ще го науча перфектно за 2,3 месеца.Иначе все на английски ми е по лесно с тях да говоря.
Мислила съм си го и това.С турците не се разбираме много много с тези различия.
Дали няма да е по-добре пак да е там ,но да е друга националност,но не знам защо твърдо ми се е загнездила идеята ,че трябва да е Турчин. А реално не се спогаждаме ,но пък някои неща ми харесват в тях.Може би това,че са нахални и упорстват докато не им обърна внимание. Също ,това че съм нямала  опора в живота си от семейството ми  и  искам някой,на който мога да разчитам и да ми е по -леко, а не да се боря сама със всичко .Затова и избирам такива мъже ,които са по-силни от мен. Мислила съм и за други държави ,но където и да отида все ми се набиват на очи мъжете от турски произход и пак тях си търся. Ако пък не е от Истанбул или някой друг град в Турция също ги изключвам .Имам някакво много голямо противоречие в себе си явно 🤦‍♀️

За условията ги поставям само до там какво търся и някакви по -важни неща.
Но например имам приятелка постоянно с претенции към мъжете.
Ако се уговаря с някой да се види в друга държава казва :Ти трябва да ми вземеш билет ,да ми наемем еди какъв си хотел ,да отидем еди къде си и т.н
Аз не мога така ,неудобно ми е и в повечето случаи ако не им казваш ти за съжаление не се сещат

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 03:33 от Geri1992

Общи условия

Активация на акаунт