За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 196
  • 521
  •   2
Отговори
# 45
Доколкото се разбира той живее 50 на 50 в Турция и САЩ. Има вероятност да си търси нещо за времето, докато е в Турция. Ако не е така, то трябва да пътуваш с него през три държави (ако се заформи връзка). Може да е ОК за теб, но по принцип изглежда и предполагам е, доста изморително.

# 46
  • Melmak
Ми той не ще да се жени. Тя без виза до сащ как ще пътува?! Явно си търси нещо за Турция да се забавлява. За съжаление гледат на немюсюлманките като на леки жени за забавление.

# 47
Ако професията на авторката е полезна на семейната му фирма - може да има бъдеще, да и позволят да работи.

# 48
Нормалните турци /имам такива колеги/ са много добре възпитани как да се държат околните. Особено мъж към жена, която харесва. Казваш си, уау, е тва е истински мъж Simple Smile То са жестове на внимание, то чудеса, наистина си мислиш, че ти се е паднала 6-ца от тотото. В семейния живот обаче е друго, когато ти не си мюсюлманка. Познавам такива турци, говоря ти от първа ръка впечатления. Много ще ти е трудно да се приспособиш към чуждата култура и особености, особено ако възрастните там са по-религиозни. Ще имаш проблеми, определено. Познавам и две двойки мъже християни женени за мюсюлманки - там са Ок нещата, живеят нормално. Много добре беше те посъветвал някой да гледаш роднините му от женски пол дали са забулени, защото каквито се те, такива ще са изискванията и към теб.
И пак казвам, не се подвеждай по привидното добро и кавалерско отношение. Те са обучени така от малки и не означава нищо кой знае какво. Просто създават едно добро впечатление в околните, но вкъщи е друго.

# 49
Залагам 5 лева, че не е разведен!
Аз ще си го кажа направо - турските мъже ни имат за боклуци за забавление.

Аз и повече мога да заложа.
Мисля, че авторката ще си загуби времето с този човек, и според мен е безмислено, да не кажа глупаво да се занимава с него, но, доколкото схващам, тя вече е хлътнала.

Авторке, без да навлизам в подробности, ще ти кажа:
Едната ми приятелка се оказа бременна. Когато му каза, на мига беше блокирана навсякъде, след като й беше казано, че детето може и да не е от него, щото все пак нали, тя си е в България и кой я знае какви ги върши тук...
Втората, която се беше запознала дори с родителите му, една сутрин се събуди и видя пресни, пресни,  снимките от сватбата му в Инстаграм... С друга булка, естествено.
Третата живееше в блажено неведение, че той  е женен, защото той  беше казал,че не е женен,  че и се беше клел дори.
А четвъртата - четвъртата работа му намери в Европа, а после  олекна със солидна сума пари, и също осъмна блокирана  навсякъде един ден.

Това е след връзки, пак казвам, 4-5 години, в които всичко беше цветя и рози, приятелките ми пътуваха до Турция регулярно, онези идваха в България, сексът топ!, всичко точно, и накрая...
Пак ти казвам, МНОГО лъжат. Всички до един, без изключение. Звезди от небето ще ти сваля, докато не му се пържат яйца на задника.
И за съжаление смятам, че Рокстар  е права. Просто ползват българките за забавление.

На 32 си, за Бога, не е като да си престаряла.  Не се хващай като удавник за сламка за тоя!

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 19:39 от Без цел

# 50
И аз мисля, че авторката вече се е решила да скочи във водата и тук май очакваше окуражаване.

# 51
  • По света и у нас
Имам един колега пакистанец, много напорист, много. А явно през цялото време докато се пробваше е бил сгоден, и сега женен вече с бебе пак се умилква. Жена му е лекарка, с по-специална кариера от неговата, по-богата от него, много красива. За него това няма значение, ако му падне възможност ще свърши работата.

# 52
32 години не са много, но не са пък и толкова малко, за да се хвърляш презглава в някоя предварително изгубена кауза. Разбирам да експериментираш, но до кога?
Ситуацията ми звучи като "Ела, Вълчо, изяж ме!"
Ама ти си знаеш, аз мъж и деца си имам....

# 53
Залагам 5 лева, че не е разведен!
Аз ще си го кажа направо - турските мъже ни имат за боклуци за забавление.

Аз и повече мога да заложа.
Мисля, че авторката ще си загуби времето с този човек, и според мен е безмислено, да не кажа глупаво да се занимава с него, но, доколкото схващам, тя вече е хлътнала.

Авторке, без да навлизам в подробности, ще ти кажа:
Едната ми приятелка се оказа бременна. Когато му каза, на мига беше блокирана навсякъде, след като й беше казано, че детето може и да не е от него, щото все пак нали, тя си е в България и кой я знае какви ги върши тук...
Втората, която се беше запознала дори с родителите му, една сутрин се събуди и видя пресни, пресни,  снимките от сватбата му в Инстаграм... С друга булка, естествено.
Третата живееше в блажено неведение, че той  е женен, защото той  беше казал,че не е женен,  че и се беше клел дори.
А четвъртата - четвъртата работа му намери в Европа, а после  олекна със солидна сума пари, и също осъмна блокирана  навсякъде един ден.

Това е след връзки, пак казвам, 4-5 години, в които всичко беше цветя и рози, приятелките ми пътуваха до Турция регулярно, онези идваха в България, сексът топ!, всичко точно, и накрая...
Пак ти казвам, МНОГО лъжат. Всички до един, без изключение. Звезди от небето ще ти сваля, докато не му се пържат яйца на задника.
И за съжаление смятам, че Рокстар  е права. Просто ползват българките за забавление.

На 32 си, за Бога, не е като да си престаряла.  Не се хващай като удавник за сламка за тоя!
И на мен са ми го правили този номер. Последния, с когото се срещах беше много скрит и потаен.Случи се една скандална случка и му се навиках и после веднага бях блокирана навсякъде

# 54
Помисли си добре, нещо не му е чиста работата на този.
Останала съм с впечатление, че турците не приемат така лесно развода. В повечето случаи има заплахи, че и отмъщение до смърт. Способни са на всичко, ако не изпълняваш, каквото ти казват. Ставаш робиня, това е. Дори турците на Запад са си с ориенталски манталитет и спазват ненормалните закони на семейната чест и подобни. Едно момиче беше изнасилено и семейството му се отказа от нея, че ги била опетнила - невероятно в днешно време, но факт.

# 55
Помисли си добре, нещо не му е чиста работата на този.
Останала съм с впечатление, че турците не приемат така лесно развода. В повечето случаи има заплахи, че и отмъщение до смърт. Способни са на всичко, ако не изпълняваш, каквото ти казват. Ставаш робиня, това е. Дори турците на Запад са си с ориенталски манталитет и спазват ненормалните закони на семейната чест и подобни. Едно момиче беше изнасилено и семейството му се отказа от нея, че ги била опетнила - невероятно в днешно време, но факт.
Аз съм на същото мнение. Но винаги има изключения.. Нещо се е случило и са разделени в момента ,но за развода изобщо не знам как би ме убедил в това.
Мисля си ,че може да е имал изгода от този брак .Това е често срещано при тях.
Каза ми,че тази история била доста различна и щял да ми разкаже като се видим (ако се видим изобщо).
Имам един познат,който си е турчин ,роден и живее там.Родителите му са доста заможни .Той беше женен за туркиня,но се разведе.Запозна се с едно момиче от България(българка,не туркиня) и се разведе.
Туркинята беше много лоша ,зле прие развода.Въпреки,че й остави кола,апартамент.И дори има дете от нея.
Сега с новата жена като цяло си живеят добре .Имат и общо дете .Не делят децата .
Повечето турци винаги се оплакват от турбините,че били много лоши,ревниви и постоянно правили  драми и скандали.
Но накрая се оказва,че почти винаги си взимат туркини за жени

# 56
  • София
Това го бях обяснила в друга тема наскоро. По принцип такова патриархално общество изгражда едни "зли свекърви" от жените на всяка възраст.

# 57
Разведен мюсюлманин свети като коледната елха на Таймс Скуеър.

# 58
Разведен мюсюлманин свети като коледната елха на Таймс Скуеър.
😆😆😆😆 има нещо вярно

# 59
Отиди! Трябва да имаме лош пример, който да посочваме на нашите близки жени!

Общи условия

Активация на акаунт