За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 109
  • 521
  •   1
Отговори
# 30
Докато чакаш да дойде все пак прочети "Не без дъщеря ми" на Бети Махмуди. Не е за турчин, ама иначе е много подобно.

# 31
С тези турци сама се забатачваш. Пак е властен/ревнив, щом държи сметка на непозната (реално) жена. Още не сте заедно, а те командори и се налага кога/дали/къде ще се виждате. Ако се съберете това ще ескалира. Явно на теб това отношение ти е приятно и го наричаш умение как да се държи с жени?! Но някои уроци трябва да ги повтаряме, докато ги научим. Съжалявам, че имаш лош опит с мъжете и че времето те притиска, но звучи като поредна грешка.

# 32
Заглавието на темата и лайт мотива на случката нямат нищо общо с децата и разведените в случая. Съвсем другаде трябва да търсиш драмата...

# 33
И още нещо - виж му родата, майка, сестри, ако са забулени, бягай. Тези мъже все са много модерни и либерални... докато са в чужбина.

Не са забулени ,изглеждат съвсем нормални на пръв поглед ,но не всичко е такова каквото изглежда

# 34
Geri1992, ще ти разкажа за бивша приятелка от детството ми.
Тя около 30г. мислеща, че ще изтърве последния влак, набързо се омъжи за турчин и роди две деца. Ограниченията от него и семейството му, започнаха почти веднага, естествено за нейно "добро". Първо социални мрежи, работа, приятели вече и семейството ѝ. Не се е виждала с родителите си от почти 2г., само 2-3 телефонни разговора, когато тя звънне.
Не всички са такива, но за мъжът от историята ти, съм 100% сигурна, че е като от моята.

# 35
  • Плевен
Един път си минала през това. Какъв ти е зора? Не съм убедена, ч е е разведен.Не си пълни главата  с пеперуди и бягай.Ако толкова много иска виждайте се тук в България.Не си и помисля й да живееш в Истанбул,хубав град,  за разходка и екскурзия ,но да живееш там с турчин НЕ.

# 36
  • София
Тръпки ме побиват от мисълта да живея в Истанбул!! Винаги с придружител...

# 37
  • Melmak
А ти защо се занимаваш с този тайнствен турчин? Това криел, онова не казвал… наистина, това не те ли изнервя?

# 38
Авторката, няма да получиш подкрепа в бг мама. За бг мама е нормално на 40 години все още да търсиш любовта и там някъде, към 50 да забременееш, евентуално. Послушай сърцето си, то винаги дава най- правилните съвети. Ако имаш съмнения, прекрати тези взаимоотношения. Ако го харесваш дай му шанс. И не приемай на 100% съветите тук. Всеки пише от своя опит, а на много съфорумки опитът е горчив.

# 39
Имам приятелка,, която се ожени за турчин.
И тя е туркиня, но не са дълбоко вярващи или спазващи традициите им.
Обаче!
Този нейния... Издъра я да живеят в чужбина, в UK. Отдели я от всички познати и роднини нейни. Там е сама като куче, не познава абсолютно никого, освен него.
Мега ревнив, заточи я да си седи у тях само, не ѝ дава да работи, но пък и натяква, че им били трудно и тя бавно се справяла с езика. Е, как, като не общува с други хора, аджеба, ще го научи този език.
Кастри я, че не говорела на турски. В България я пуска да ходи предимно само при неговите роднини на майната си в България, а при нейните за кратко и под пълен контрол.
Изобщо, положението е ...
Та си помисли добре. Ще те кара да общуваш само с неговите роднини, да ги слушаш и ще те дебне като агент да не би да погледнеш някого. Сакън.

# 40
В така описаната ситуация, не развода е нещото, за което бих се хванала. Мъжете мюсюлмани са изначално отгледани и възпитани в съвсем други порядки и очаквания към една жена.
Мисля, че и друг път съм споделяла за позната, която се омъжи за турчин. Турчин, роден и отгледан в Турция, не с мъж с турски произход, но живеещ в България. Това дето го дават по сериалите, жената е последната дупка на кавала в дома си, домакинство, гледа децата, целува ръка на мъж и родата му, ей същото.
Не случайно те пита защо не си омъжена. Там на неомъжените гледат с много лошо око, един вид, има ти нещо, за да не си се омъжила на 20 и родила 2-3 деца. Тоест не ти да си се омъжила, а по-точно да те избере някой мъж.
Не се занимавай с този е моят съвет.

# 41
  • София
Geri1992,  искам да те поправя

"Понеже попадам все на властни мъже с големи възможности и ми създават проблеми",

Ти не попадаш на такива мъже, а си избираш такива мъже. Не стига, че е турчин, че е разведен, че те командори и ти нарежда, че и дете има. Тука има повече червени флагове от комунистически парад. Очевидно на всичко отгоре е, че той прости иска да нахрани едноокия и да си гледа живота. Има толкова много мъже, българи, които няма да имат всички проблеми на турчина. ИЗБЕРИ си един от тях и действай и не си вкарвай таралеж в гащите.

# 42
Аз я разбирам  като някаква сметка за работата си , бизнес ли е , иска в Истанбул и някой мъж да не е сама. Да може да се справи. Не отчита , че може да се лиши от работа , бизнес, каквото е  и дори  от себеизразяване и  да се подчини напълно с морков и тояга се постига ,стига морковът да е голям.
 Ако греша моля за извинение ,но никой няма да си признае какво стои зад  обявеното официално, между редовете това виждам.
 Смята го подходящ за целта  и.

# 43
Проблема на половината жени е, че често слушаме сърцето си (или педя под кръста)  вместо разума!
Не слушай сърцето си, слушай главния!

# 44
  • София
Значи, първо на първо, ако се хванеш с турчин, забравяш за излизане сама или излизане с приятелки. За мен лично, това винаги са били двете основни неща, които правя, когато имам свободно време. Ако някой ме лиши от тях, просто няма да съм на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт