За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 114
  • 521
  •   1
Отговори
# 15
Аз мисля, че можеш да му дадеш шанс. Нека дойде в България, да си поговорите и изясните нещата. А и да видиш дали има тръпка. 32 години е хубава възраст, но човек трябва да е реалист.

# 16
Те мюсюлманите са така, големи чаровници, хабиби, принцесо, после се чудиш откъде ти е дошло... Confused
Те и някои българи са така. Laughing
//
Много важен трегер – какво значи - вече нямаш приятели в Турция? Това означава, че или е много ревнив, или обсебващ - не желае с никой друг да общуваш. Или и двете.
Това първо. Второ – никакво ходене в Турция – че  използвач. Като е мераклия - той ще намери начин да дойде тук, в България.
Как така живее в САЩ, но да се виждате в Турция?
Не ми е нещо бистър този образ.
Ще имаш големи проблеми не заради това, че е разведен с дете, а заради роднините и религията му.

# 17
  • Варна
"... той живее в Щатите ,но се връща в Турция през месец ,два заради бизнес."
Нормално да й предлага срещите да са в Турция или България, а не в Щатите. Даже по разбираемо в Турция, логически няма никакви притеснения, ама в реала не е така. Много на пръсти и много бавно трябва да го опознаеш, преди нещо по-сериозно да предприемеш.

# 18
Подкрепям, че проблемът не е, че има дете,a религията. Бягай! Блокаж!

# 19
  • Melmak
Авторке, основния проблем, е религията.
Турците и арабите са много големи свалячи, докато искат да те завоюват. То ще са подаръци, ресторанти, отношение, внимание, обещания. Жените обичат с ушите си!

Но истината е, че манталитета, религията и възпитанието не можеш да ги изкорениш! В момента, в който клекнеш, може да разбереш, дори че не си единствената, която сваля и на която говори тия приказки.

Имай предвид, че тези са много либерални извън тяхната държава. Ама утре ще ти каже друго. Да не забравяме, че там са много свързани с рода си и ако майка му и сестрите му не те харесват, защото не си мюсюлманка, ще ти вгорчат живота. И това цялото нещо струва ли си?

Второ, щом в разведен, това означава време и финансов ресурс за бившата и детето му. Не на всеки това се нрави!

Отваряй си очите на 4!!! Даже на 8!

# 20
  • София
Аз да спомена още нещо. Може и да не е така, но хубаво си отваряй очите! Възможно е тези връщания да са много повече заради бившата и детето, отколкото заради "бизнес". Много пъти сме гледали клоунадата "ние сме разделени, ама не съвсем".
Дали наистина са разведени?

# 21
И още нещо - виж му родата, майка, сестри, ако са забулени, бягай. Тези мъже все са много модерни и либерални... докато са в чужбина.
Зависи от човека и семейството. Познавам доста турци, които вярват в аллаха толкова, колкото и ние в Исус Христос. И жените им не са забулени.
Но ги има и от другите, да.

# 22
А проблемът с многоженството, който уж го няма-  Случаите с повече от един  религиозни бракове. В медиите редовно пишат, че тази практика продължава да процъфтява в Турция . И пребиваването в Америка не й пречи. Този проблем също стои на дневен ред, част от религиозните виждания е. Не е необходимо да се отърваваш от старата жена, за да си намериш нова.

# 23
Искам да кажа ,че аз не съм мюсюлманка. Но съм имала връзка с турчин.И тази връзка ми съсипа здравето.Аз често съм в Турция по работа и Истанбул много ми харесва.Искам да се преместя да живея там,но без мъж ще ми е прекалено трудно ,а и доста опасно там.Знам и в какво се впускам с турчин, но все си казвам, че има и свестни хора.
За този си помислих,че е нормално момче,държеше се добре .Понеже попадам все на властни мъже с големи възможности и ми създават проблеми.
Веднага ми светна червената лампичка, че така директно ми забранява. Дори не разбрах какво искаше да каже ,засмях се и казах добре и ти нямаш тогава приятели в България ,но изобщо не ми беше до смях.
Относно семейството му има още трима братя и една сестра.Двама от тях са в Америка и жените им доколкото видях от снимките са от Южна Америка. Майка му и баща му мисля,че сега живеят в Щатите.Не мога да им разбера нещата ,защото не искам да разпитвам за работата им сега много. Занимават се със строителство,но доколкото видях строят  къщи ,молове.Също там всеки си живее в отделна къща .Но са доста голямо семейство .Типично по турски голяма фамилия. Аз съм едно дете и ми идва малко в повече такива братя,сестри,много деца.Там е завел и  женаси .Сватбата им е била в Турция .Той е живял 3г в Истанбул и после се е върнал в Америка.Сега каза,че не знае дали ще се връща отново да живее в Истанбул. Общо взето си прави каквото иска.За развода и изобщо на тази тема избягва да говори .Искал на живо и сега като се видим.Не било нещо лошо.Разбира се какво да каже...
Той си е решил,че ще се видим.Аз му казах ,че ще говорим като се върне.Искал сега да знае .И му казах да идва той щом има желание да се видим отново.За него нямало проблем щял да направи каквото кажа ,важното било да ме види.
Стана малко дълго 🙂

# 24
Не се занимавай с Турци.
Един американски турчин ми е по неволя в обкръжението в момента. Също разведен, с голямо дете... Отвратително подли същества.

# 25
  • Melmak
Тоест ти веднъж си си съсипала здравето с връзка с турчин и не си научи урока, сега искаш пак!

Защо ме го питаш? Разпитвай го, нали се опознавате.

Защо си се смяла като ти е казал, че ти забранява? Защо не го попита какво има предвид да си каже директно.

# 26
Имам четири приятелки, българки, които имаха връзки с турци.
Не ми се влиза в подробности, какво и защо, че историите са специфични и не искам да ги разнасям из нета.
И четирите накрая се оказаха с пръст в уста, и то след връзки от порядъка на 4-5 години.
Със сигурност не всички турци  са боклуци, но със сигурност всички до един лъжат. Някои повече, други по-малко. Трябва да си постоянно нащрек, и да проверяваш всичко, което ти каже, за да не се окажеш  в положение, в което не знаеш какво да правиш.
Ако ти се живее по този начин...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:48 от Без цел

# 27
  • София
Залагам 5 лева, че не е разведен!
Аз ще си го кажа направо - турските мъже ни имат за боклуци за забавление.

# 28
Geri1992, Ей това нещо "Понеже попадам все на властни мъже с големи възможности и ми създават проблеми", както и че предишната връзка с турчин ти е съсипала живота са много червен светофар. И защо искаш да живееш в Турция и си търсиш такива мъже?! Отговори си на тези въпроси и ще намериш правилния начин как да действаш.

# 29
Какво пък толкова особено може да има в този развод, освен ако не е осъществен!
Направо се чудя каква му е идеята на този човек. Млада жена, необвързвана, да се забута в някакви дебри, пък две държави на 2-3 континента, пък някакви тъмни истории с развод, пък налично дете и голямо мюсюлманско семейство, с което е плътно обвързан заради бизнес, пък забрани тя да има приятели в Турция (от къде накъде, бе джанъм?)...
И да не може даже да обясни нищо, но е в състояние да ръси забрани.

Общи условия

Активация на акаунт