За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 228
  • 521
  •   1
Отговори
# 60
Не е проблем че е разведен с дете а че е турчин.
Аз служебно имам много контакт с мюсюлмани и ще ти кажа следното:
Те гледат към нас като на лесни жени. Смисъл да, държат се добре и после като имате връзка, нещата доста се променят.
Имах една приятелка беше с такъв и голяма драма.
Забрани тя да яде свинско примерно и да излиза с приятели ….
Определено виж какви са майка му, сестра му и тн …. Защото ако носят кърпа, рано или късно ще се изисква и от теб…. А може и да искат и да конвертираш … познавам и такъв случай
А да не говорим че тяхните семейства трудно ще приемат християнка ….

# 61
Жената писа тази тема в друг форум,не тук , няма да му пиша името за да не сметнат това за реклама.Там тя описва че той ясно , точно и категорично й е заявил че не иска сериозна връзка в момента.Тук тя естествено това не го е описала .Коментиращите я разкъсаха защото тя признава че не го обича.Тя не е туркиня и там и дадоха съвсем адекватни съвети че девет месеца след развода има вероятност той все още да не е прежалил бившата в което съм сигурна.А , тя и тук пише, защо?За да я убедите да продължава че е нормално да му висне на врата след девет месеца от развода и след три месеца,ако се съберат (в което съм сигурна че няма да стане),пак ще пише тук ,как не е щастлива че бившата не го оставя на мира .Ако ,не се лъжа там описва че е имала и друга връзка с разведен в чужбина.Момата си търси просто някой завалия да я заведе в чужбина.А ,вие просто и давате съвети как да продължи да си удря главата в стената.

# 62
Аз почвам да си мисля, че става дума за пари тук. Бизнесменът от САЩурция знае как да се отнася с жена ($$$). Sunglasses

# 63
Жената писа тази тема в друг форум,не тук , няма да му пиша името за да не сметнат това за реклама.Там тя описва че той ясно , точно и категорично й е заявил че не иска сериозна връзка в момента.Тук тя естествено това не го е описала .Коментиращите я разкъсаха защото тя признава че не го обича.Тя не е туркиня и там и дадоха съвсем адекватни съвети че девет месеца след развода има вероятност той все още да не е прежалил бившата в което съм сигурна.А , тя и тук пише, защо?За да я убедите да продължава че е нормално да му висне на врата след девет месеца от развода и след три месеца,ако се съберат (в което съм сигурна че няма да стане),пак ще пише тук ,как не е щастлива че бившата не го оставя на мира .Ако ,не се лъжа там описва че е имала и друга връзка с разведен в чужбина.Момата си търси просто някой завалия да я заведе в чужбина.А ,вие просто и давате съвети как да продължи да си удря главата в стената.
Ами явно се лъжете
Не съм имала връзки с разведени
Няма как да го обичам ,както и той мен при положение, че нямаме връзка.
За момента ми харесва и имам интерес.
Кой не иска хубав живот ,тук започна да се и говори за пари....Ако гледах само парите нямаше да се чудя толкова.

# 64
Много мъже нямат толкова пари, колкото заслепените жени си мислят

# 65
И така да е, и да търси авторката някой да я измъкне в чужбина, какво лошо има? Всеки се бори както намери.

# 66
И така да е, и да търси авторката някой да я измъкне в чужбина, какво лошо има? Всеки се бори както намери.
Има лошо, защото когато го прави някой това със самоцел, винаги после има всякакви изненади. Пък и да се сбъдне целта, се оказва, че не е това, което е искал. Както се казва: Най-много сълзи са проляти от сбъднати желания.
Но авторката ще си намери каквото си търси. Явно за нея друго е водещо - чужденец, който да я видо тук и там и да  има пари. Инак не виждам как ще си затвори очите пред фактът, че човекът не иска да има нещо сериозно с нея щом й го е казал в прав текст и е обяснил, че засега (а може би завинаги с нея) не иска да има нищо сериозно, но инак другото (интимности) може да имат. Явно сериозната връзка за авторката е на заден план.

# 67
Има лошо, защото когато го прави някой това със самоцел, винаги после има всякакви изненади. Пък и да се сбъдне целта, се оказва, че не е това, което е искал. Както се казва: Най-много сълзи са проляти от сбъднати желания.
Но авторката ще си намери каквото си търси. Явно за нея друго е водещо - чужденец, който да я видо тук и там и да  има пари. Инак не виждам как ще си затвори очите пред фактът, че човекът не иска да има нещо сериозно с нея щом й го е казал в прав текст и е обяснил, че засега (а може би завинаги с нея) не иска да има нищо сериозно, но инак другото (интимности) може да имат. Явно сериозната връзка за авторката е на заден план.
А при вас как стават сериозните връзки?
Виждаш се  веднъж с някой и се уговаряте да имате сериозна връзка и брак? И после решава да се  откаже ..
Сериозните връзки не стават ли постепенно с желание и усилия от двете страни ...аз така ги  разбирам нещата

# 68
При мен сериозната връзка става когато има желание за това и от двете страни, когато имам сходни виждания с човека от отсрещната страна за нещата и за живота въобще и когато виждам ценни човешки качества в човека отсреща. Тук няма нито едно от тези неща. Още повече - човекът предварително е казал, че няма намерение да се жени, но инак е ОК за другите неща. Което за мен е много показателно за неговия морал и намерения.

# 69
  • Сф
Принципно, не е аморално да иска да се забавлява, даже добре, че ѝ го е казал.

Ама за останалото съм съгласна.

При мен сериозната връзка става когато има желание за това и от двете страни, когато имам сходни виждания с човека от отсрещната страна за нещата и за живота въобще и когато виждам ценни човешки качества в човека отсреща. Тук няма нито едно от тези неща. Още повече - човекът предварително е казал, че няма намерение да се жени, но инак е ОК за другите неща. Което за мен е много показателно за неговия морал и намерения.

# 70
Аз не виждам нищо лошо човек да не иска да се жени ,евала ,че си казва , а не лъже.
Защо не отидеш просто да се видите и ще прецениш?

# 71
  • София
А при вас как стават сериозните връзки?
Виждаш се  веднъж с някой и се уговаряте да имате сериозна връзка и брак?

Не, че нещо но за мен брак и сериозна връзка са взаимно изключващи се неща. В сериозната връзка, всеки разчита на партньора си че ще си изпълни договорените очаквания, а в брака е обратното. Там не разчиташ на интегритета на партньора си, а на заплахата да му вземеш половината имущество и родителските права върху децатa използвайки съда и държавата, като медиатор и екзекутор!

# 72
Просто чукнете в гугал "Той е наскоро разведен с дете", историята първа ще ви излезне .Там коментарите тя описва за един друг наскоро разведен който смятал да се върне в България заради детето, защото майка се е върнала в България.Мен ми е любопитно, защо авторке все се насочвате към разведени с деца които са в чужбина?Това че е турчин е отделен въпрос,но мен най би ме притеснило че е разведен от девет месеца,т,с.. леглото му все още мирише на бившата му и не бих приела да бъда втора цигулка.А ,и човека ти е казал че не иска сериозна връзка.Ти пишеш по форумите с каква цел? Какво очакваш?На сила хубост не става ! Човека току що е скъсал синджира ,ти се точиш в Америка жена да му ставаш.

# 73
Просто чукнете в гугал "Той е наскоро разведен с дете", историята първа ще ви излезне .Там коментарите тя описва за един друг наскоро разведен който смятал да се върне в България заради детето, защото майка се е върнала в България.Мен ми е любопитно, защо авторке все се насочвате към разведени с деца които са в чужбина?Това че е турчин е отделен въпрос,но мен най би ме притеснило че е разведен от девет месеца,т,с.. леглото му все още мирише на бившата му и не бих приела да бъда втора цигулка.А ,и човека ти е казал че не иска сериозна връзка.Ти пишеш по форумите с каква цел? Какво очакваш?На сила хубост не става ! Човека току що е скъсал синджира ,ти се точиш в Америка жена да му ставаш.

Мъжа с детето ,който се е върнал от чужбина е бил един от многото, които са търсили вниманието ми .И изобщо не е бил мой тип.А колко други такива са ме сваляли ,няма да коментирам..Дала съм пример ,че познавам такъв човек.
И ако много ви пречи къде какво пиша ,не ме четете .Просто е ,но явно имате достатъчно свободно време.

# 74
Мъж, пътуващ постоянно между 2 континента, няма времето да бъде отдаден и присъстващ партньор за сериозна връзка. Като сложим и другата религия, съвсем. Като добавим и собствените му думи, видно е, че търси по-скоро забавление.
Иначе не пречи да го пробваш, защото според мен си взела своето решение. Око да види, ръка да пипне. Мисля много аргументи се дадоха смислени. Остава сама да се убедиш постфактум, че е имало резон в тях и ти няма да го промениш.

Общи условия

Активация на акаунт