За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 236
  • 521
  •   1
Отговори
# 75
Ама че си и ти! Защо, та защо...
Ами защото на Герито му се живее в сериал. И то непременно турски.
Ако не стане на живо, то поне по форумите да се почувства (филмова) звезда. Simple Smile

# 76
Аз не разбирам какво питаш -за мен е напълно нормално човек след развод да не иска сериозна връзка , аз бих оценила , че е искрен с мен ; също не виждам защо трябва да се обяснява защо се е развел , лични неща са това , не всеки има желание да си разказва .
Според мен отиди малко при него , като на почивка -без никакви ангажименти или очаквания и си прецени , нищо фатално няма да стане .
От турчин до турчин има разлика , не бих слагала всички под общ знаменател, не знам кой беше писал , че го е страх да ходи в Истанбул без придружител 🤣

# 77
Е, какво има да стане?! Секс без ангажименти и (евентуално) някоя друга разходка до чужбина. То турски сериал, ама на неин гръб. Защото докато ходи насам-натам да се видят и докато очаква нещо да стане или се забавлява току виж станала на 35 години и пак ще трябва да търси някого. Ама тя си знае кое й е приоритетно и как да го търси. И тук и в другия форум й казват, че няма да стане това, което си го мисли, но тя упорства. Ще ми бъде интересно да видим какво се е случило след година-две със случая и авторката.
Candy_girl, дописвам се, че забравих - едно е да ходиш до Истанбул на екскурзия и  разходка и друго - на сгляда на чужда територия, а трето е - да живееш там, както й се иска на авторката.

# 78
Първо, не му отивай на крака там. Второ, разпитвай го повече. Започне ли очевидно да клинчи, игнор и чао.
Може изобщо да няма развод. И дори не е задължително да е турчин, за да те лъже за това. Но щом те лъже за нещо такова, може да те излъже за всичко.

# 79
Не разбирам, защо и какво не разбираш от "НЕ ИСКАМ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА"? Какъв съвет искаш точно, като пишеш тук не обясняваш?Как да го свалиш и да поиска сериозна връзка ли ?Как да те вземе в Америка ли ?Дали имате шанс ли ? Защо се е развел ?Това и да ти го каже има ли смисъл? Факт е че е прекалено рано от развода!Това и ти сама го осъзнаваш .Но не е редно,ако не го обичате да продължавате с него .Да ти кажем че такива връзки с разведени са безоблачни !Ми не са ,с двойно повече проблеми са .А , и ако очакваш да ти кажем че той ще остави бившата ми няма! Детето му е на пет години,ще се налага да го гледаш . Като жена от малцинствата ще ти кажа че турците, помаците и ромите се насочват към връзка с християнки , само при едно положение.Когато са загинали лука тотално !!!!....Т..с ... когато в неговото общество той се е издънил , като, алкохол, наркотици, насилие и се насочват към жени които не ги познават .И , един ден като разберат че една вечер се е натряскал и е набил жената,за нея няма да е проблем.Хората и аз ти дадохме съвет,както тук, така и в другият сайт ,но на теб явно ти е в ума ,че той живее в Америка и има бизнес.

# 80
Само една сметка за авторката, ако се юрне да пътува някъде си. Млада жена, необвързана, отива при магичен непознат, виждала в някаква компания. Чуден сценарий за трафик на жени.

# 81
Само една сметка за авторката, ако се юрне да пътува някъде си. Млада жена, необвързана, отива при магичен непознат, виждала в някаква компания. Чуден сценарий за трафик на жени.
Пътувала съм достатъчно ,познавам много хора ,които го правят мисля,че вече е малко прекалено това .
А и никъде не съм казала,че ще отида на крака при някого .Който иска да идва тук.

# 82
Ем..., 10 месеца след развод, с малко дете, се задява с девойка през девет държави в десета. Сигурно ще е много сериозен и стабилен човек.

# 83
  • Melmak
Аз пак се чудя как не иска да се жени ама иска да е с нея и ще пътуват до Америка. Не схващам с визата как ще стане. Според мен си търси нещо за свободното време на Балканския полуостров.

# 84
Човекът търси развлечение, нормално за разведен мъж без конкретни планове. Ако и ти, Гери, търсиш това, може да ви се получи да се забавлявате заедно.

# 85
Имай предвид, че ердоганска Турция става все по-консервативна и религиозна с времето. Светската им държава има много плитки корени и почти никакви устои в културата им.

Отделно го има и това, че често диаспората е по-капсулована, религиозна и традиционно настроена от живеещите в държавата-майка. Има го и при българите в чужбина това.

Може да не са много религиозни, но културните практики невинаги са обвързани с религия непременно и са много по-трудно изкореними. Ако имате деца, най-вероятно ще държат да са мюсюлмани.

И всичко това е отделно от логистични въпроси като отношенията с бившата и детето, колко пари ще му струват в дългосрочен план тази жена и това дете и евентуалното му отглеждане и образование в Щатите (ако сте заедно, това ще се отрази и на твоя бюджет), уреждането на твоя виза за там, огромната икономическа криза и инфлация в Турция в момента и т.н.

Отношения с турци само ако са високообразовани от много либерални и прозападни среди, най-вече академични и артистични. Бизнесмени, предприемачи, финансисти, банкери и подобни не се броят.

# 86
Човекът търси развлечение, нормално за разведен мъж без конкретни планове. Ако и ти, Гери, търсиш това, може да ви се получи да се забавлявате заедно.

Не търся неангажиращи връзки и му го бях казала ясно.
Много се напрегнах от цялата ситуация и сега му казах,че и без това ще е трудно да се виждаме няма смисъл.
Той отговори,че това зависило изцяло от мен както аз съм искала.И би искал като се върне да планува хубава ваканция с мен...

# 87
  • USA
В САЩ ли е разведен, ако да досиетата са "публични" поне за Флорида, не го знам в кой щат е, можеш да провериш "семеен статус"..трябват ти просто 2 имена.

# 88
В САЩ ли е разведен, ако да досиетата са "публични" поне за Флорида, не го знам в кой щат е, можеш да провериш "семеен статус"..трябват ти просто 2 имена.
В щата Тексас  ,не знам къде е разведен ,но видях ,че сватбата им е било в Турция.Той има и американско име
Сега намерих сайта ,излизат ми имената на всичките му роднини там също ,но за повече информация ми иска някакъв zip code.За списъка с роднините има името на жена му с неговата фамилия.
В момента  си е сменила фамилията в социалните мрежи с нейната преди брака

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 17:18 от Geri1992

# 89
  • USA
Твой или негов ЗИП код, това е като "пощенския код на града" в България.

Ако намериш "делото за развод" те са отворени може да видиш причина за развод...насилие, кой е искал развода..
ти си в сайтове като "информация" за хора.

Общи условия

Активация на акаунт