За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 280
  • 521
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
От турчин до турчин има разлика , не бих слагала всички под общ знаменател, не знам кой беше писал , че го е страх да ходи в Истанбул без придружител 🤣
Честно казано аз ходя в Одрин на пазар и наистина ИМА разлика дали съм с придружител от мъжки пол и дали се мотая сама. Колкото и странно да звучи.

# 91
Залагам 5 лева, че не е разведен!
Аз ще си го кажа направо - турските мъже ни имат за боклуци за забавление.
Гяу.ки
От турчин до турчин има разлика , не бих слагала всички под общ знаменател, не знам кой беше писал , че го е страх да ходи в Истанбул без придружител 🤣
Честно казано аз ходя в Одрин на пазар и наистина ИМА разлика дали съм с придружител от мъжки пол и дали се мотая сама. Колкото и странно да звучи.
В Истанбул съм била сама, е денем по улиците, а не нощем на клуб.

# 92
Горното е тотално невярно.
Цял етнос сложихте под един знаменател.

# 93
  • Пловдив
Горното е тотално невярно.
Цял етнос сложихте под един знаменател.
Аз отбелязвам личните си преживявания. Да не сте идвали с мен?

# 94
Аз не казвам, че са груби и нелюбезни.
Казвам, че ни смятат смятат за лесно достъпни неверници.
Лесни жени, които стават за забавление

# 95
Каква е разликата - задяват ли те?
Аз съм била в Истанбул само по работа, със задължително разглеждане на града, придружена от колеги (мъже). Последният път, като ходих, казах на турските колеги къде съм решила да отседна и ми казаха - не и в този квартал! Simple Smile Така че се наложи те да ми препоръчат читав квартал.

# 96
Това за кварталите е абсолютно така , голяма разлика има , както и за всеки голям град .

# 97
  • По света и у нас
Мъжете много си надуват финансовата картинка като омайват, ще ти изтъкнат как са получили наследство от бабите си, имат имоти незнайно къде си къде, родителите им колко били богати.
Единственото което трябва да те интересува какви са му показателите тук и сега в тази държава където ще правите семейство.

- има ли с какво да те гледа докато си майка и бременна
- има ли солидна работа и образование които и за напред ще се търсят ако бъде изгонен от работа
- диша ли, чука ли редовно, взима ли наркотици, има ли да плаща издръжки към други жени/деца,
- има ли дългове и колко е склонен да живее в дълг. Защото може да е кредитен милионер и да те набута да плащаш дълг с него дето не си го правила ти.

# 98
Авторке, трябва ти време . Ако имаш интерес и свободно време нека дойде на твоя територия и някъде , където ти се чувстваш в сигурност. Прекарайте време заедно, виж как се чувстваш осамотена с него. Имай си винаги едно на ум. Би било добре да проучиш повече останалите жени в семейството му защото те ще са в живота ви занапред.  Обикновено турците не запознават жени към които нямат сериозни намерения със семействата си. Имаш още много време да си намериш мъж , не бързай само защото си над 30. Всяко стадо си има черни овце та това, че е турчин не го прави автоматично лъжец, използвач и т.н. Готова ли си да се грижиш за чуждо дете като твое?

# 99
Ту ме нещо, но защо и е на мома българка разведен турчин с дете?
Какво семейство? Какви са тези бълнувания?
Той казал, че я харесва и вие ги оженихте.
Защо да не я харесва, да не не би нещо да не е наред, че да не я харесва.
В България също те ги е издръжкала чумата разведените с деца.
Ако толкова държиш.

# 100
Човекът сериозна връзка, сиреч брак не иска, за всичко останало е о.к. Какво е всичкото останало? Така по силата на логиката разбираме с какво е о.к. и какво търси този човек в едни отношения с авторката.

# 101
Нормално е да не е готов или да не иска брак след като се е развел преди по-малко от година. Това не  е пречка да се харесват и да си дадат време да се поопознаят.

# 102
Янтра, минала е метла.
Мнението ми беше към това на Рокстар, че ни били взимали турците само за забавление.

# 103
Човекът сериозна връзка, сиреч брак не иска, за всичко останало е о.к. Какво е всичкото останало? Така по силата на логиката разбираме с какво е о.к. и какво търси този човек в едни отношения с авторката.
То, ако търси само един секс и авторката е ОК с това, няма драма. Въпросът е, че според мен, че тя си мисли, че той СЕГА не иска брак, понеже е прясно разведен (уж), и се надява, че с времето може и да поиска.
Губиш си времето с тоя, авторке. Чукай го няколко пъти, макар да съм сигурна, че и там ще си разочарована, и ти му набий шута, преди да те е вкарал във филм, за който дори не си си купувала билет.

# 104
Твой или негов ЗИП код, това е като "пощенския код на града" в България.

Ако намериш "делото за развод" те са отворени може да видиш причина за развод...насилие, кой е искал развода..
ти си в сайтове като "информация" за хора.
Излизат ми платени сайтове ,които не ми изглеждат достоверни.Знаете ли кой е  официалния сайт  ,в който може да се провери  това

Общи условия

Активация на акаунт