♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 66

• 93 504
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Докато обикалях из темите за доказателствен материал, попаднах на следното от Темпи:

"И така, ето и какво съм ви приготвила  Hug Hug

Предишната приказка, оформена и без грешки / Rolling Eyes/, със заглавна страница и цялата плейлиста на песните, съпровождащи всяка глава  Peace Peace
НОВО НАЧАЛО - Дефне и Йомер

А ето и всички песни, събрани в един канал в youtube  Whistling Whistling
https://www.youtube.com/playlist?list=PLNNb97sour7_1fzAzxTn59fUSfsTPsOsY"

Темпи, доколкото разбирам има и друга приказка. Ако е така, би ли сложила нов линк, защото този, стария е неактивен. Ако желаеш, разбира се. Но ще е интересно да я прочетем и ние, дето сме по-отскоро в темата.

Момичета, видях и други интересни неща - на сватба сте ходили, със супер тоалети и шикозни обувки от самия сеньор Ипликчи:open_mouth:!!!:blush: Ох, завидях ви! Сега вече няма такива перспективи, макар че не се знае. А, дано да изгрее нещо такова, че и ние да се включим! HugNature High Brightness

# 691

[/quote]
Rosar,
И в тоя ред на мисли,може би и това да се е случило!
[/quote]

Ах, това отдавна го чакаме, ама... Освен пак да хвърлим по една молба!!!
 Гледам, че тука в такива случаи се ползва една техника, я да се пробвам  bishop bishop bishop

# 692
Докато обикалях из темите за доказателствен материал, попаднах на следното от Темпи:
Скрит текст:
"И така, ето и какво съм ви приготвила  Hug Hug

Предишната приказка, оформена и без грешки / Rolling Eyes/, със заглавна страница и цялата плейлиста на песните, съпровождащи всяка глава  Peace Peace

А ето и всички песни, събрани в един канал в youtube  Whistling Whistling

Темпи, доколкото разбирам има и друга приказка. Ако е така, би ли сложила нов линк, защото този, стария е неактивен. Ако желаеш, разбира се. Но ще е интересно да я прочетем и ние, дето сме по-отскоро в темата.

Роси  Hug Hug

Приказката, за която питаш, е Ново начало  Peace Ето ти нея + още 2  Peace

"Любов под наем" - продължението -  писана с помощта на Котето Джанъм Heart Eyes Heart Eyes

Втори шанс

Ново начало

# 693
  • Бургас

Здравей, аз гледам "Малките престъпления" и много ми харесва. И ми е любопитен, и не ме натоварва!

# 694
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Татлъм Heart EyesHeart Eyes

# 695
Добър вечер! Hug 

Аз също се  опитвам да гледам Малки убийства на  Мерич и мисля , че е сценарият й е много добър. 

Скоро намерих това в архива си от лятото на 2016. hahaha hahaha

# 696
  • Бургас
Пиша "Малки престъпления" защото с това заглавие го гледам на руски.
Съжалявам, че не се превежда на български, но и така не ми е проблем!
Но е от сериалите, които очаквам с нетърпение да гледам он-лайн!

# 697
Кои са главните актьори в този сериал? 😊

# 698
Hug
Скрит текст:

Предишната приказка, оформена и без грешки / Rolling Eyes/, със заглавна страница и цялата плейлиста на песните, съпровождащи всяка глава  Peace Peace

Роси  Hug Hug

"Любов под наем" - продължението -  писана с помощта на Котето Джанъм Heart Eyes Heart Eyes

Втори шанс

Ново начало[/url

Благодаря много Темпи! Успешно ги изтеглих. Да ти кажа, че когато започнах да чета отделните глави много ми харесаха, но истински оцених и се възхитих на това, което си сътворила, когато прочетох цялата приказка. Наистина грабваш вниманието,  допълних за себе си образите на Д. и Й. до степен, че леко бъркам кое беше от сериала и кое от приказката. Ще прочета с удоволствие и останалото, особено в тези хубави зимни дни.
Благодаря още веднъж и успех!:plus1:Hug

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 20:19 от rosar

# 699
  • Euskal Herria
Здравейте момичета Hug

Прочетох в един сайт, че при гостуването на Онур при Хюлия Авшар е направил коментар
относно ВЩ и отговора му е предизвикал остра реакция на фенове в Туитър.
Някоя от вас има ли повече информация по въпроса?
Тук са писали, не знам колко е достоверна информацията:
http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/02/blog-post_683.html

# 700
  • Бургас
Със сигурност ще объркам имената, затова:

# 701
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добър вечер! Hug 

Аз също се  опитвам да гледам Малки убийства на  Мерич и мисля , че е сценарият й е много добър. 

Скоро намерих това в архива си от лятото на 2016. hahaha hahaha

Алекс Heart Eyes леле как ме изненада Heart Eyes. Бях го забравила това.
Аз не го гледам този на Мера, а и сега разбирам че няма бг превод. Жалко, иначе щях да му хвърля едно око.

# 702
Със сигурност ще объркам имената, затова:

Само тази русичката ми е позната актриса. Участваше в един сериал, Бану се казваше,мисля че беше Север Юг. 🤔Симпатична е. 😉 На какъв език го има? Може и аз да погледам. 😊
Опааа... Борко се показа. 😙

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 22:32 от тинити

# 703
  • Бургас
Тини/ако мога да ти казвам така/, гледам го на руски. Излъчват го във вторник. Беше ми свободен ден и го загледах. Четири приятелки ми се стори интересен сюжет, но..... изненадах се приятно. Държи напрежението, поднесен е различно, диалозите и "престрелките" са любопитни, интелигентни и житейски обосновани... Преводът излиза, обикновено, в сряда до обяд.
Допадна ми и сега го чакам с нетърпение. Повечето актьори са ми познати от други сериали и филми. Има от "Великолепният век", "Кьосем", "Листопад", от "Север-Юг" е Бану/позна я/, от "Гордиев възел", "Вътре".... Моята изненада беше Мерт Фърат, когото много харесвам.
 Ще ми бъде приятно да коментираме!

Лека!

# 704
[
Скрит текст:
quote author=rosar link=topic=1018895.msg36340886#msg36340886 date=1519572398]
Скрит текст:

Роси  Hug Hug

Втори шанс

Ново начало[/spoiler]
[/quote]

Темп все не ми остава време да пиша и аз колко много харесвам творениятя ти, ама за Втори шанс определено си трябва червена точка.
Много съм съгласна и с мнението на Росар, така си изграждам един образ на ДефОм, който на мен си ми харесва, ама и аз вече взех да се чудя кое от къде беше Simple Smile))
Все пак е много забавно, започвам да си мисля какво ли ще сътворите след излизането на ВЩ.

Аз сега гледам филма с Керем и Лейля - Този град ще дойде след теб, Сърцето на града и още дра превода намерих, ама ми се иска да гледам нещо по-свежарско / младежко/ без прекалените драми на  комшиите.
Някой има ли отзиви за Стая 309, някакви реклами хващам тук там?
Апък как ми се гледат Борко и Керем в един филм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт