Електронни четци - тема 21

• 83 449
  • 851
  •   1
Отговори
# 150
Нашия стар Киндъл е онзи с копчетата, та не е голям зор подсветката. По скоро разликата в калъфите е тъпо. А няма ли калъфи из нашенските магазини, офлайн и онлайн

# 151
  • София
Аз резервен не бих си купила, да хваща прах и да му изтича гаранцията, няма да свършат киндълите, а намаления има редовно.
Калъфи има у нас ест, но са с надценки.

# 152
Резервен нямах предвид като резервен, ако някой от основните се развали, а друго. Вкъщи имаме два четеца, но се случва на почивки, уикенди и мъжа ми да подхване някаква книга, а той като се зачете и изкарва примерно цялата поредица на Ларшон. Simple Smile И тогава аз оставам съвсем без книга, в същото време не иска собствен четец, защото като цяло няма никакво време за четене. Малкият и той все повече проявява интерес да чете електронно, взима и започва някоя на моя, аз не смея да го взема, за да е покрай него и да си чете. Та за такива случаи, т.е. все още не е належаща нуждата от трети четец, но ако имаше някакъв би бил добре дошъл. Но пък в крайна сметка си давам сметка, че аз не бих купила такъв! Simple Smile Като ще е гарга да е рошава, така че и третият задължително също ще е с подсветка. Simple Smile И най-вероятно ще е за мен, а Voyage ще отиде при детето, а случаите на мъжа ми все ще ги покрива един от трите налични, така съм го планирала. Ама пусто не мога да го харесам този Oasis, знаеш от кога му се чудя. Май ще чакам да изкарат нещо друго! Simple Smile

# 153
При мен също резервен не е точно да седи в шкафа,в се пак сме 4 души Simple Smile  И досега имахме два...единия два пъти му чупя екрана, на другия- сега за първи път и вече не стават...уж е една лентичка горе само, ама как да четеш без ред Simple Smile Поръчах този с подсветка, ама явно трябва да наблегна на количество и цена Joy

# 154
  • Варна
Какво му е на Oasis, че не ти харесва Grinning Изобщо какви са екстрите на Воаяж и Оазис?

# 155
  • София
Ясно, ние понеже и тримата в момента си имаме по един, та резева, някак така я възприех, а и винаги имам варианта да си чета на телефона или в краен случай на таблет.
Аз на стария Оейзис за себе си виждах екстри, особено след 4-ката. Новият  с нищо не ме пчели, за някои може би по-големият разбер е плюс, но за мен е огромен минус. Иначе другите им ексти са копчета, по-добри подсветки, адаптивна светлина, оейзисът - аудио, разни такива.

# 156
Напоследък и аз чета много на телефона, ами има по-голямо измаряне на очите и това си е.

# 157
  • София
Със сигурност, имах предвид като резервен вариант, в подобни на горните случаи, че бива. Аз чета на телефона докато чакам тук-там синът отразни спортове и т.н. да го прибирам, или ако се излъжа и си купя книга от Бард (нали само на андроид им се четат). Но например явно моят е с  добър екран, защото на  други телефони, никак не ми е комфортно, дори и за някоя статия, а на моят си  издържам без големи проблеми.

# 158
Аз си го мъкна с мен навсякъде и по чакане от тренировки, и по прегледи, чакане по рождени дни, молове... просто ми е навик като излизам да си го слагам в чантата.
А на Oasis именно големината и въобще визията не ми допада на мен.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 11:04 от Сиси ♥♥

# 159
  • София
Аз си мъкнех стария навсякъде, неотлъчно с мен, но тогава бях и с телефон с копченца. Сега така ми е по-леко, колкото и да е тежи си киндъла и е още едно нещо в чантата, сега само по пътувания го нося. Simple Smile

# 160
Ясно. Аз просто не мога от телефона, макар че имам хубаво приложение, чете се супер, но не.. Simple Smile Предпочитам да мъкна. Simple Smile

# 161
  • Варна
Вчера дребното изтърва стария ми неработещ четец и му направи стъклото на сол. Поне нагледно видя какво се случва като изтървеш тоя род техника, та да знае и да внимава като дойде новият. То не че и аз не може да го изтърва де Crazy Ще взема да му купя един протектор за всеки случай.

# 162
Не ми става ясно този калъф има ли екстрата заспиване/събуждане на четеца?
https://www.aliexpress.com/item/For-Amazon-kindle-paperwhite-1-2 … 999999.262.jSEb5s

# 163
https://www.aliexpress.com/item/For-Amazon-kindle-paperwhite-1-2 … 999999.262.jSEb5s

В описанието - точка 10.sleep/wake function

В коментарите пише, че функцията работи.

# 164
  • София

Аз имам този с рейсчето, много е сладък и си има функцията.

Общи условия

Активация на акаунт