Електронни четци - тема 21

• 82 988
  • 851
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
това със страниците скоро го коментирахме, зависи от книгата. Никога не ми е показвало страници, на нито една книга, която съм чела. Има я опцията, но не е активна.

# 751
Гледам, че се възползвате от намалението за Kindle PW. Преди малко поръчах четвъртия вече Kindle PW за нашето семейство. Ако някой си търси хубаво калъфче на добра цена, мога да препоръчам това https://www.amazon.de/gp/product/B0793R45LD/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Лятото го взех за 9,99Е, сега е още по-евтин - 6,99Е.

За съжаление е несъвместим с новия Пейпъруайт Sad

# 752
https://www.amazon.de/dp/B07747FR44/ref=ods_cc_eink_mo

https://www.amazon.de/Kindle-Paperwhite/dp/B07741S7Y8/ref=sr_1_2 … +paperwhite+ebook

Има ли разлика между двата? Доколото виждам единия го доставят директно в България и няма реклами - надявам се правилно съм разбрала. И въпрос - понеже никога не съм поръчвала нищо от Амазон, оферта ли е да го поръчам директно до България, или с превозвач и куриер е по-сигурно? Пуснах си страницата на английски (уж), но доста от нещата продължават да са написани на немски, а не разбирам н-и-щ-о на езика.

# 753
  • София
Киндъл Пейпъруайт показва страници ако книгата е качена с кабел. Ако изпратена на имейл, не показва страници.

# 754
  • Sofia, Bulgaria
sippy, правилно си се ориентирала първият е с реклами и не се доставя директно до България (винаги може да го поръчаш с посредник), вторият е без реклами и се доставя директно до БГ. Това е единствената разлика, която виждам.
Аз ако съм си избрала нещо, което го доставят до тук си поръчвам направо на адреса. Оскъпяването е в зависимост от куриерската услуга, която избереш. Винаги са ми доставяли с DHL.

# 755
  • Варна
за страниците не е ли обратното? Качвам само и единствено с кабел и нямам страници.

# 756
sippy, правилно си се ориентирала първият е с реклами и не се доставя директно до България (винаги може да го поръчаш с посредник), вторият е без реклами и се доставя директно до БГ. Това е единствената разлика, която виждам.
Аз ако съм си избрала нещо, което го доставят до тук си поръчвам направо на адреса. Оскъпяването е в зависимост от куриерската услуга, която избереш. Винаги са ми доставяли с DHL.
Само че в случая оскъпяването излиза над 30 £ което ама въобще не е за пренебрегване при условие ,че крайния продукт е един!

# 757
Благодаря Ви. Реших да поръчам с реклами и през Габиели. Регистрирах се в сайта им, мисля, че ми стана ясно как става номерът. Дано скоро си имам Kindle! Четенето от лаптопа и телефона вече ми съсипва очите.

# 758
  • София
Чудя се дали да си обновя тройката (2015г), освен 8ГБ има ли нещо подобрено - подсветка?
Претеглих моя - тежи 200г, а новия WLAN: 182 Gramm, което ми харесва. Водността не ми е важна.

# 759
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

Само че в случая оскъпяването излиза над 30 £ което ама въобще не е за пренебрегване при условие ,че крайния продукт е един!
Всъщност точно 11.61€ е оскъпяването

Всеки си решава как да поръчва. Просто споделих как предпочитам аз 🙂

# 760
Не искам да споря само ще посоча че аз ще платя 76,99 €.  До 111,60 €  разликата е 34,61€ . На превозвача в случая  Габко плащам 2,40 лева.

# 761
Не искам да споря, но девойката може да е поръчала друг артикул или да е надградила Киндъла си по някакъв начин, например вместо 8, паметта му ще е 32 GB.

# 762
Не искам да споря само ще посоча че аз ще платя 76,99 €.  До 111,60 €  разликата е 34,61€ . На превозвача в случая  Габко плащам 2,40 лева.

От години пазарувам онлайн и никога досега с превозвач.. Как точно става това?

# 763
Може,наистина е безмислен спора !
Има тема за превозвачите.

# 764
  • Sofia, Bulgaria
Линка, го взех дирекно то поста на sippy Paperwhite/dp/B07741S7Y8/ref=sr_1_2?s=cyber-monday&ie=UTF8&a … +paperwhite+ebook без реклами. Не се усетих да го постна по-горе, съжалявам.
Пак казвам, че споделих личното си мнение. Не съм агитирала никого, как да поръчва 🙂 Извинявам се за отклонението.
И за да съм по темата, оставих си го в количката 😁 ще преспя и ще видя дали още ще ме сърби пръстчето, да го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт