Електронни четци - тема 21

• 83 009
  • 851
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Собствениците на Киндъл ще ти кажат, че форматът не е проблем, другите пък ще твърдят обратното Laughing Въпрос на свикване. Конвертирането става за секунди, аз си свалям книгите в какъвто формат ги намеря, конвертирам с Калибре и си ги качвам на четеца с кабел. По никакъв начин не ме затруднява и затормозява.
+1

Ох, много се блазня да купя на чавето новия Пейпъруайт

# 721
Ура! Поръчах новия Киндъл и си пуснах Киндъл ънлимитед за 3 месеца за 99 цента! Направо не мога да си седна на д-то от нетърпение да дойде Simple Smile

ПС - ето офертата за Киндъл ънлимитед

# 722
  • София
А как става абонирането за ънлимитед, ако поръчваш от немския Амазон? Трябва ли едновременно да се поръча киндъл и абонамент? Или от немския едното - после от щатския другото?

# 723
Новият киндъл е намален на 79,99 €  в немския амазон

Благодаря! И аз поръчах един. Нямам търпение да пристигне.

# 724
Не е нужно да е едновременно. Поръчах киндъла от немския, ънлимитед - от американския.

Ънлимитед е приятен за препрочитане на лъбимите класики, особено в комбинация с аудиокнига, ако е включена в пакета. Иначе не съм намирала интересен за мен автор във включените по-нови книги, но е въпрос на предпочитания.

Не мога да се ориентирам дали книгите, които свалям с ънлимитед, ще си останат в библиотеката ми и след като го канселирам... С Прайм безплатните книги изчезват, надявам се тук да си останат.

# 725
  • I want it all and I want it now.
И аз се замислям за  този Киндъл 😅 и се чудя как да поръчам😊 без ММ да разбере, че нещо похарчих доста този месец.

# 726
  • София
Макарон, сигурно ще останат, защото са платени, макар и на символично ниска цена.
10х

# 727
  • Варна
Гледам, че се възползвате от намалението за Kindle PW. Преди малко поръчах четвъртия вече Kindle PW за нашето семейство. Ако някой си търси хубаво калъфче на добра цена, мога да препоръчам това https://www.amazon.de/gp/product/B0793R45LD/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Лятото го взех за 9,99Е, сега е още по-евтин - 6,99Е.

# 728
Собствениците на Киндъл ще ти кажат, че форматът не е проблем, другите пък ще твърдят обратното Laughing Въпрос на свикване. Конвертирането става за секунди, аз си свалям книгите в какъвто формат ги намеря, конвертирам с Калибре и си ги качвам на четеца с кабел. По никакъв начин не ме затруднява и затормозява.
не са ме питали,но да си кажа и аз😁
Ето това е липсата на интуитивност при kindle
С pocketbook не мисля за формата,а направо свалям/пращам на pocketbook мейл акаунта,докато си ровя в нета

Като си включа четеца,докато си наместя възглавницата,и имам синхронизация на книгите

# 729
  • Враца
Привет момичета,
някой има ли наблюдения дали пускат достатъчно бройки с тези промоции. Много ми се иска да си взема един нов Paperwhite, но се чудя. Дано докато го измисля да останат Simple Smile

# 730
не са ме питали,но да си кажа и аз😁
Ето това е липсата на интуитивност при kindle
С pocketbook не мисля за формата,а направо свалям/пращам на pocketbook мейл акаунта,докато си ровя в нета

Като си включа четеца,докато си наместя възглавницата,и имам синхронизация на книгите
.

Абсолютно съгласна съм! Имам pocketbook lux3  и ми е проста и лесна работа да сваля книга с телефона и да си я пратя на четеца без кабели , без компютри и тн. Формати чете всякакви, и хардуерните копчета са уникално удобни-само тях ползвам.Дизайна ми харесва много повече от на киндъл. който леко ми простее. Исках обаче, да пробвам какво толкова намират потребителите в тези киндълите,  че са толкова разпространени или е само защото  е КИНДЪЛ. Другото което ме накара да го поръчам   е, че има възможност да синхронизирам четеца с приложението на киндъл на телефона и да чета една книга от всички устройства. Чакам с нетърпение да дойде Simple Smile

# 731
  • Варна
Е, то и на киндъла може да се сваля, конвертира и прехвърля без кабели, но аз съм старомодна.
Както казах - всеки си държи, че неговото е по-удобно, така че не сме много полезни на чудещите се Laughing

# 732
Благодаря на всички, включили се с мнение, на мен ми беше определено доста полезно Hug

# 733
Ура! Поръчах новия Киндъл и си пуснах Киндъл ънлимитед за 3 месеца за 99 цента! Направо не мога да си седна на д-то от нетърпение да дойде Simple Smile

ПС - ето офертата за Киндъл ънлимитед
Ми честито но аз да се включа с въпрос .Понеже бързах и на обяд  пуснах поръчката на  киндъла и то на празна карта понеже в къщи имаме 2 и то работещи.Чудех се с какво този освен с това че е водоустойчив превъзхожда другия киндъл ?И този киндъл ънлимитед като бързах и не го пуснах ,мога ли да го пусна в последствие?Или да анулирам поръчката и да я пусна на ново?Щерката чете доста на англ език и ще му се зарадва.

# 734
Този Киндъл, освен че е водоустойчив, поддържа и Audible, т.е. можеш да четеш, слушаш или четеш и слушаш едновременно (последното предполагам е полезно за учащи английски).

Kindle Unlimited има промоционална оферта, 99 цента за 3 месеца. Напълно отделно е от покупката на четец, аз просто си го пуснах по повод купуването на нов четец. Не очаквайте нови бестселъри в рамките на unlimited. Там са по-скоро прохождащи автори и световна класика с изтекъл период на авторски права. Аз си го пуснах с идеята да преслушам някои любими британски класици с narration, защото британският акцент ми е слабост. Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт