Електронни четци - тема 21

• 82 983
  • 851
  •   1
Отговори
# 765
  • София
за страниците не е ли обратното? Качвам само и единствено с кабел и нямам страници.
При мен е точно така - с кабел имам страници, а като е изпратена няма. Тествала съм го многократно с един и същи файл. С Киндъл Пейпъруайт 3 -2015 съм.

# 766
  • Варна
Скрит текст:
Гледам, че се възползвате от намалението за Kindle PW. Преди малко поръчах четвъртия вече Kindle PW за нашето семейство. Ако някой си търси хубаво калъфче на добра цена, мога да препоръчам това https://www.amazon.de/gp/product/B0793R45LD/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Лятото го взех за 9,99Е, сега е още по-евтин - 6,99Е.
За съжаление е несъвместим с новия Пейпъруайт Sad

Благодаря много. Тъкмо навреме да откажа калъфчето. Не бях обърнала внимание, че има разлика в размерите на четците.

# 767
  • Враца
Аз си поръчах калъфче от Алиекспрес, от петък ще имат допълнителни отстъпки. Моето излезе 7 долара с доставката за 14-28 дни. Шаренко едно си намерих, харесва ми. Дано не са се объркали и да получа за по-стар модел.
Много ми е вълнуващо очакването. Добре, че имам друг Simple Smile

# 768
  • София
Може ли някой, който е поръчал за новия Киндъл, този от промоцията, калъф да пусне линк. Хич и не обърнах внимание, че е с други размери и добре, че прочетох тук та на бърза ръка го отказах.

# 769
  • Варна
за страниците не е ли обратното? Качвам само и единствено с кабел и нямам страници.
При мен е точно така - с кабел имам страници, а като е изпратена няма. Тествала съм го многократно с един и същи файл. С Киндъл Пейпъруайт 3 -2015 съм.
Ами и моят е същият, прехвърлям само с кабел и нямам страници на нито една книга. А сега де Laughing Що така?

# 770
При мен някои книги показват страници, някои не независимо дали съм ги качвала с кабел.
Наскоро купих една книга за дъщеря ми, но по погрешка дойде първо на моя киндъл и после я прехвърлих на нейния. Е, на моя няма страници, а на нейния има.

# 771
  • София
Може ли някой, който е поръчал за новия Киндъл, този от промоцията, калъф да пусне линк. Хич и не обърнах внимание, че е с други размери и добре, че прочетох тук та на бърза ръка го отказах.

Аз пък го поръчах вчера и сега се ядосвам и се чудя какво ще го правя...

# 772
  • София
Аз поръчах този с медузата:
https://www.aliexpress.com/item/BOZHUORUI-Magnetic-Painted-Cover … .0.67e84c4d1Ymn4k
Тези са 2-3 пъти по-евтини, но не ме грабнаха:
https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Tablet-Case-for-Amaz … 60.49463c002x0tro

Месечинка виторога, всеки Киндъл си има предпочитания явно Wink

# 773
Аз съм с Voyage, качвам книги само през компютъра, с кабел, винаги имам страници. Аз обаче го държа на "време до края на главата". На всички книги, с коректно отбелязани при форматирането глави, излиза като опция. Това е в долния ляв ъгъл, в десния ъгъл винаги се показват процентите. Там не мога нищо да променям.

# 774
  • Sofia, Bulgaria
И аз страници не съм имала до момента. Пращам основно през мейл. А на таблета или телефона даже н пращам, а конвертирам на място и слагам в съответната папка. За киндъла съм сигурна, обаче кой точно модел е, защото го ползвам само временно, не е мой.
Аз си го държа на време до края на главата или до края на книгата. Много ми харесва тази опция и досега друг четец или програма за четене не съм видяла да я има.

# 775
Аз по погрешка махнах от кошницата ми в Алиекспрес калъфчето за новия модел, а оставих за стария, защото първо щях да си купувам от Технополис стария модел Киндъл, та поръчах вече грешен кейс. Здраве да е, ще го подаря. Grinning

# 776
  • София
Чета, че има сбъркали с поръчката на калъф. Тъй като моя вече е за смяна, ако модела и цената ме устройват, мога да ви освободя от погрешната покупка.

# 777
  • Sofia, Bulgaria
Ако не е шипната поръчката, може да се отмени.

# 778
Ако не е шипната поръчката, може да се отмени.
Почти веднага мина на Awaiting delivery.
https://www.aliexpress.com/item/Kindle-Paperwhite-1-2-3-Case-E-b … .0.25a14c4du0iL0N - номер 3 поръчах, на вълна ван Гог съм . И шкафчето ми с чорапи е като галерия. 

# 779
  • До морето
Ъъъъ, за процентите и страниците  на Киндъл, предполагам сте пробвали леко да задържите пръста си върху процентите, нали?

Общи условия

Активация на акаунт