Слънцезащита 2018

• 100 931
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
В търсене съм на дневен крем без някакви анти ейдж съставки , просто ежедневна хидратация и задължително с SPF фактор , голямо лутане е и тъкмо бях си харесала на Olay и видях , че пише за дами 55+
Не се чувствам добре с много мазни или с много висок фактор , някой ако може да ми препоръча нещо ще съм благодарна .

# 166
  • Prismatica Aerie
Renata85
Високият фактор не означава задължително тежък и неприятен като апликация крем.
Кой е кремът на Olay?

armira, оттук

# 167
Не се сещам точно кой беше крема , доста гледах и не помня конкретно , но той беше и с анти ейдж грижа , за това е бил за 55+

# 168
  • Prismatica Aerie
Антиейдж не означава автоматично, че е за 55+

Ако държиш на Олей - ето. И този.
С уточнението, че говорим за овлажнител с фактор, не за слънцезащита.

# 169
Някой да е ползвал това?

Имаше в друга тема дискусия за възрастите които пишат по кремовете... според мен е маркетингов трик и изобщо не трябва да се обръща внимамие на това, а на какво пише в състава - лично мнение.

# 170
  • Prismatica Aerie
А изводът, който аз си направих е, че след 40 не ни пука за каква възраст е кремът Joy

# 171
Така си е  Laughing обаче... да имаше да ми каже някой по-рано да не чета отпред, а отзад на етикета... Whistling

# 172
  • Prismatica Aerie
Нали?? Simple Smile
И чак ми е невероятно, че в днешното време на свръхинформация и възможности за достъп до най-дребни детайли - все още масово се гледат големите букви, рекламите и ...да живее стадният инстинкт, така да се каже Joy
A ти защо се интересуваш от този матиращ Юсерин, нима търсиш нещо по-добро от Australian Gold HushedSmile

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 15:08 от Catalano

# 173
ааа, имаше, недей така Simple Smile
и преди 10 години имаше хора, които казваха да се гледа състоянието на кожата, а не годините от етикета
а също казваха и колко безсмислени са /повечето/ околоочни кремове
но пак ги изяждаха с парцалите Grinning

пп колкото и аз да не вярвам в ползата от окоочните кремове, винаги имам по един в шкафа - ползвам или не, имам Stuck Out Tongue Winking Eye
но поне повече хора се научиха да ползват слънцезащита - на плажа и в планината, през лятото в града, през зимата ...  Sunglasses

# 174
Благодаря

При избора ми на козметика винаги проверявам първите 4-5 съставки в http://www.ewg.org/skindeep/#.Wpae3Khl_IU както знаете са поредени по количеството съставка в продукта първата е най - много , втората по - малко и т.н.  Тъй като сега търся нов дневен и нощен крем реших да питам тук специално за дневния който да е без Q10  или други анти ейдж съставки .Правим опити за бебе и живот и здраве всичко е наред искам да съм сигурна в козметиката си , тъй като съм попадала на стяскащи съставки Simple Smile

# 175
Нали?? Simple Smile
И чак ми е невероятно, че в днешното време на свръхинформация и възможности за достъп до най-дребни детайли - все още масово се гледат големите букви, рекламите и ...да живее стадния инстинкт, така да се каже Joy
A ти защо се интересуваш от този матиращ Юсерин, нима търсиш нещо по-добро от Australian Gold HushedSmile
А бе не, ама да пробвам още и още от лакомия.  Crazy
Иначе Австралийското за минерална и Антелиос XL за химична са двата крема, които са ми константа и съм супер доволна, че ги открих. Всичко останало е за спорта и случайно да не пропусна някой супер-дупер крем. 

bubanka, сигурно си права, ама явно интересите ми са били на друго място. Знам, че вината си е моя, но колкото повече хора са наясно с това как стоят нещата реално, толкова по-малко като мен заблудени и неинтересували се от козметика в миналото ще има.

# 176
  • Prismatica Aerie
А не, Миоки, за Антелиос няма да ме подкокоросаш, край, стига вече, няма повече да те чета Smiling Imp Satisfied

Бубанка, околочният крем е краста неземна, с която воювам от повече от 10 г Joy Ту сме заедно, ту се разделяме - любов ли бе да я опишеш!

Аз съм преживяла доста болезнени слънчеви изгаряния като дете, които да речем, че са от спецификата на гена Smile Нямаше никакви слънцезащитни продукти. Ужас бях за родителите ми.

Sunscreen: A History
Някой помни ли кои са първите слънцезащитни продукти в България?

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 15:30 от Catalano

# 177
А не, Миоки, за Антелиос няма да ме подкокоросаш, край, стига вече, няма повече да те чета Smiling Imp Satisfied

Е не с лошо де  Mr. Green
Просто ми пасва перфектно и мога да го комбинирам с австралийското злато, ако искам са се бетонирам.

# 178
  • Пловдив
Момичета,а какво бихте ми препоръчали за подновяване през деня,върху грим?

# 179
Благодаря

При избора ми на козметика винаги проверявам първите 4-5 съставки в http://www.ewg.org/skindeep/#.Wpae3Khl_IU както знаете са поредени по количеството съставка в продукта първата е най - много , втората по - малко и т.н.  Тъй като сега търся нов дневен и нощен крем реших да питам тук специално за дневния който да е без Q10  или други анти ейдж съставки .Правим опити за бебе и живот и здраве всичко е наред искам да съм сигурна в козметиката си , тъй като съм попадала на стяскащи съставки Simple Smile

С интерес ще следя какво ще отговорят други дами по твоя въпрос.
Защо не опиташ с козметика,която е от натурален произход?Сега на първо четене се сещам за Caudalie,Liz Earle-има голям избор мисля.

Общи условия

Активация на акаунт