Слънцезащита 2018

• 100 960
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Имам още от  DECLÉOR Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream for Face SPF50, ще го доизразходя и ще започвам този новия.
И аз имам още от този, но така и не ми хареса, миналата година петната по лицето ми станаха още по видими с него 😔..

Междувременно пристигна и ScinCeuticals mineral defence,  днес го тествах, но е рано за отзиви. Не ми хареса това, че стои като бяла маска, и сякаш подчерта фините ми линии по челото (все си мислех, че нямам такива 😒).

Кой си взела-този,който е леко оцветен или обикновен?

Оцветения, но нямаше опция да се избира цвят, и е доста светъл.

Мисля,че е само този тон и не се предлага в различни нюанси.Аз нямам такъв проблем,не ми подчертава-дори ми създава по-равномерен цвят!Съжалявам,ако съм те подвела-мисля,че го препоръчах!

# 196
  • София
Имам още от  DECLÉOR Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream for Face SPF50, ще го доизразходя и ще започвам този новия.
И аз имам още от този, но така и не ми хареса, миналата година петната по лицето ми станаха още по видими с него 😔..

Междувременно пристигна и ScinCeuticals mineral defence,  днес го тествах, но е рано за отзиви. Не ми хареса това, че стои като бяла маска, и сякаш подчерта фините ми линии по челото (все си мислех, че нямам такива 😒).

Кой си взела-този,който е леко оцветен или обикновен?

Оцветения, но нямаше опция да се избира цвят, и е доста светъл.

Мисля,че е само този тон и не се предлага в различни нюанси.Аз нямам такъв проблем,не ми подчертава-дори ми създава по-равномерен цвят!Съжалявам,ако съм те подвела-мисля,че го препоръчах!

Благодаря, slanchevka, и не си ме подвела 🤗, бях набелязала марката отдавна, пък и само с пробване се открива подходящия продукт. Не съм се отказала от този все още, но ще слагам CC крем или фон дьо тен отгоре.

# 197
  • Sofia
Lolala,а като основен крем за лице ли го ползваше или само заради защитата?Ползвала ли си друго на Alpha H?

Само този овлажнител с 50 фактор съм ползвала на Alpha H,  беше миналата година на промоция 2 на цената на 1 и излизаше много изгодно, за това рискувах да го взема. Тази година май пак ще го взема, особено ако попадна на промоция.
Аз напластявам винаги няколко серума и след това слагам овлажнител- крем, който за запечата всичко. За мен понятието основен крем не съществува, няма крем, който да има достатъчно активни съставки. Кремът се използва като палто, под което слагаш други дрехи. Поне това е моята теория и съм доволна от резултатите.

# 198
Lolala,а като основен крем за лице ли го ползваше или само заради защитата?Ползвала ли си друго на Alpha H?

Само този овлажнител с 50 фактор съм ползвала на Alpha H,  беше миналата година на промоция 2 на цената на 1 и излизаше много изгодно, за това рискувах да го взема. Тази година май пак ще го взема, особено ако попадна на промоция.
Аз напластявам винаги няколко серума и след това слагам овлажнител- крем, който за запечата всичко. За мен понятието основен крем не съществува, няма крем, който да има достатъчно активни съставки. Кремът се използва като палто, под което слагаш други дрехи. Поне това е моята теория и съм доволна от резултатите.

Благодаря!

# 199
  • Софето
Здравейте, назад в темата видях, че има доста хора доволни от екрана на Clarins.
Освен добрата слънцезащита има ли и други действия?

# 200
  • Prismatica Aerie
Здравейте, назад в темата видях, че има доста хора доволни от екрана на Clarins.
Освен добрата слънцезащита има ли и други действия?
Скрит текст:
Product Details:
Formulated with Clarins’ exclusive Anti-Pollution Complex—this lightweight, oil-free day screen shields skin from UVA/UVB rays, pollution, and free radical damage. Forms an invisible shield that protects skin from the appearance of dark spots and future aging. Perfect daily defense for younger-looking skin.

Clarins’ exclusive organic Sanicle extract, harvested from the Alps, helps strengthen the skin’s line of free radical defense.
    Cantaloupe Melon extract, rich in antioxidants, helps protect cells from oxidative stress caused by UVA/UVB rays and pollution.
    Organic Blackcurrant extract helps prevent the appearance of redness and tightness caused by pollution and UVA/UVB rays.
    Clarins’ exclusive Anti-Pollution Complex helps screen out harsh environmental influences that contribute to premature signs of aging.

# 201
  • София
Ама и те тоя Екран го направиха 83 лв., значи! ooooh! Мислех го сега с намаленията на Кларанс -25% но п0ак не ми е чудо нечувано, че да му дам тия пари! Naughty
На мен лично не ме очарова до толкова, че да повторя. Единствено размера и нанасянето харесах, но в това отношение любимец ми остава Корес и тяхното "вълшебно млечице"!
Беше преди в такава опаковка:

И ухае по хубаво от химията на Екрана и го усещам по-добре на кожата си и нямам бели зони по лицето след това. Ако го срещна някъде отново, бих го взела с удоволствие! Hug

# 202
  • Пловдив
Копче, ти Неостратата имаш ли я?

# 203
  • София
Не. Никога не съм. Wink

# 204
  • В най - голямото село
 А НеоСтрата СП Фотозащитен Флуид SPF50 50мл, има ли го по аптеките?

# 205

Този ползвах миналата година.Добър 👍

Аз също си бях купила този миналото лято. Моята кожа е смесена, проблемна и това нещо ми дойде тооолкова тежко и мазно. Нямаше попиване колкото и да сложа. Беше сякаш съм се намазала с олио. 😁 Явно е за по-сухи кожи.

# 206
  • В най - голямото село
El_83 от къде си поръча Неострата? Благодаря.

# 207
El_83 от къде си поръча Неострата? Благодаря.

http://pharmacon.bg/Physical-Protection-SPF50?search=неострата&description=true&category_id=0&sub_category=true&page=3
Обаче получавам раздразнение на очите, макар, че мажа далеч от тях....Като електроженист съм  #Crazy

# 208
След дълго мислене,реших да поръчам детската серия на Дейлонг за малкия.Оказа се,че ги няма налични никъде,заради изтичащ или изтекъл срок,на няколко места ми казаха,че са ги бракували!Обадих се във фирмата вносител и ми казаха,че този сезон няма да има детска серия Disappointed

Някакви идеи къде да ги поръчам?Единствено в Енцо ги намерих,но цените са много по-високи!

# 209
  • Пловдив
Слънчевка, не съжалявай, аз бях взела за малката , но не остнах доволна. Избери друго, пазара е пренаситен ❤

Общи условия

Активация на акаунт