Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни слънцезащитни кремове с анти-ейдж съставки, подходящи за чувствителна кожа и комбинирана кожа?
Кои са някои популярни слънцезащитни кремове?
Кои са някои препоръчителни слънцезащитни кремове за деца и какви са препоръките за избор на слънцезащитен крем за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни слънцезащитни кремове с анти-ейдж съставки, подходящи за чувствителна кожа и комбинирана кожа?
Обединени текстове: Някои препоръчвани слънцезащитни кремове с анти-ейдж съставки включват продукти с овлажнители, антиоксиданти, пептиди, овлажнители, Kaakaadu Plum (богат на витамин С), зелен чай, лактобионова киселина и други мощни антиоксиданти. Препоръчителни продукти са Chaanel, Neutrogena, Filorga , Avene , La Roche-Posay , Bio-Thérapie , Nuxe , Andalou и Miriam Quevedo, които съдържат физични филтри, витамин Е, масло от ший, ментол, кактусов екстракт и алое вера. За чувствителна кожа се препоръчва използването на слънцезащитни продукти като Physical Protection SPF 50 от Pharmacon, Daylong от Galderma и La Roche-Posay, които съдържат физични филтри, витамин Е, масло от ший, ментол, екстракт от кактус и алое вера. Тези продукти са подходящи за чувствителна кожа и предлагат висока защита срещу слънце. За лице с комбинирана кожа се препоръчва използването на слънцезащитни кремове като La Roche-Posay, Avene, Rock, Bioderma и Daylong на Galderma. Тези продукти съдържат физични филтри, витамин Е, масло от ший, ментол , екстракт от кактус и алое вера. Те предлагат висока защита срещу слънце и са подходящи за лице с комбинирана кожа.
-
Кои са някои популярни слънцезащитни кремове?
Някои популярни слънцезащитни кремове включват продукти на Шанел, Пиз Буин, Клиник, Нютрогена, Филорга, Авен, Ла Рош-Поаси, Биотерм и Нукс. Тези продукти се характеризират с различни съставки като физически филтри (цинков оксид или титанов диоксид), витамин Е масло от шеа ментол екстракт от кактус и алое вера, които предлагат различни характеристики като хидратиране, анти-ейдж ефекти, основа за грим и висока защита срещу слънцето.
-
Кои са някои препоръчителни слънцезащитни кремове за деца и какви са препоръките за избор на слънцезащитен крем за деца?
За чувствителна детска кожа се препоръчва използването на слънцезащитни кремове като La Roche-Posay, Avene, Rock, Bioderma и Daylong на Galderma. Тези продукти съдържат физични филтри, витамин Е, масло от ший, ментол, екстракт от кактус и алое вера. Те предлагат висока защита срещу слънцето и са подходящи за деца с чувствителна кожа. За децата е важно да изберете слънцезащитен крем с висок SPF и UVB защита, специално формулиран за детска кожа. Продуктът трябва да бъде хипоалергенен и без агресивни химикали, които могат да раздразнят кожата на детето. Важно е редовно да се нанася отново кремът, особено след излизане от водата или изпотяване.
-
Могат ли физическите филтри в слънцезащитните кремове да предпазят кожата на лицето при използване на солариум?
-
Какво представлява факторът за ултравиолетова защита на облеклото (UPF)?

Търсих си ФДТ, който да има силен филтър, ама нещо не открих такъв, който да ми хареса (може и да има, но аз да не съм открила), та си мисля, че може би трябва да търся крем-основа с по-силна слънцезащита и после - ФДТ, който може и да не е особено силен в тази област? Не мога без ФДТ,имам много лунички/слънчеви петна, така съм от малка, а сега - още повече, макар че вече се пазя от слънцето де. СС кремовете не стават, бях на почивка преди седмица, карах на СС крем на estee lauder, който уж има фактор 30, ама ме изкарва за 2-3 часа и после си лъсвам аз отдолу... ЗАтова се чудя дали има крем със слънцезащита, над който да мога да сложа ФДТ?
Гледам, че сте опитвали доста неща, дайте акъл?
Погледни го, 50 фактор е, дано ти допадне..