Слънцезащита 2018

• 101 056
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Например този, има и други варианти

# 226
Параход, благодаря много Simple Smile

# 227
Или това http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/akn-mat-spf-30. Препоръчано ми е от дерматолог.

# 228
Hellenn, благодаря за помощта:) Намерих ги и двата продукта  и вече поръчах.

# 229
Здравейте момичета, някой има ли мнение за слънцезащитен крем за лице korres 50+ (чела много добри мнение за него и за състава също) .. И много препоръчват слънцезащита за лице корейский missha 45+ ( има и 30+ и 50+... но разбрах че 45+ по-хубав)..

# 230
Ситуацията в Дейлонг понастоящем, за който се интересува: тази година са внесени само четири продукта със срок до 2019 г., като 50-и фактор е само един. Детска серия няма да има. Предстои ребрандиране на цялата линия с ново име, което не запомних.

# 231
Ситуацията в Дейлонг понастоящем, за който се интересува: тази година са внесени само четири продукта със срок до 2019 г., като 50-и фактор е само един. Детска серия няма да има. Предстои ребрандиране на цялата линия с ново име, което не запомних.
От къде разбра? Искам да питам как ще е новото име, че съм фен на марката  newsm78

# 232

На мен отговориха същото,когато звънях във фирмата вносител-мисля дори писах.

И сега съм в голяма чуденка какво да взема на малкия,след като се обрива от повечето,
които съм пробвала досега:
Авен-не съм доволна
Ла Рош-обрив
Юриаж-обрив

Моля ви за някакви предложения-малкия е с постоянни обриви така или иначе,прави ми
остра уртикария веднъж и т.н./това е за друга тема/.Кой какво е опитвал и е доволен?
Може би трябва да търся нещо с натурални съставки,но в същото време да работи/пази/също много добре.
Консултирах се с дерматолог-отговора беше да опитвам стига да е детска серия!Ма то опитвам,опитвам и
само трупам тубички,все немога да намеря мостри от съответния продукт,който искам да взема.
Вече се чудя кога ще се използват всички тези мазила,като и за себе си съм се запасила добре!

# 233
От къде разбра? Искам да питам как ще е новото име, че съм фен на марката  newsm78
Обадих им се и питах Simple Smile поръчах си продукт от офиса, че в аптеките зареждат чак към май, за мен това е късно. Макар че миналата година си мазах лицето с детската серия, супер ми беше и търсех нея, ама каквото - такова. Новото име не запомних, нещо съвсем различно беше. Тия в офиса не бяха особено ориентирани.

# 234
И сега съм в голяма чуденка какво да взема на малкия,след като се обрива от повечето,
които съм пробвала досега:
Авен-не съм доволна
Ла Рош-обрив
Юриаж-обрив

Моля ви за някакви предложения-малкия е с постоянни обриви така или иначе,прави ми
остра уртикария веднъж и т.н./това е за друга тема/.Кой какво е опитвал и е доволен?
Може би трябва да търся нещо с натурални съставки,но в същото време да работи/пази/също много добре.
Консултирах се с дерматолог-отговора беше да опитвам стига да е детска серия!Ма то опитвам,опитвам и
само трупам тубички,все немога да намеря мостри от съответния продукт,който искам да взема.
Вече се чудя кога ще се използват всички тези мазила,като и за себе си съм се запасила добре!
Както с всяка друга козметика, гледай какво пише в състава, а не отпред на тубичката. Търси продукт без парфюм и само с физични филтри. Дали е за деца или не е маркетингов трик и няма нищо общо със състава, така че аз не бих следвала този съвет. Натуралните съставки не са никаква гаранция за добра поносимост, даже доста често продуктите с такива са с етерични масла, а на слънцезащитен продукт с такива, аз не бих се доверила освен всичко и заради това, че някои масла са фототоксични.

# 235
Бочко пробвали ли сте?

# 236
Аз Бочко не съм пробвала.Но следващата седмица имаме час при алерголог,та това за защитата ще е едно допълнително питане и към него.

# 237
  • София
Аз Бочко не съм пробвала.Но следващата седмица имаме час при алерголог,та това за защитата ще е едно допълнително питане и към него.

Да споделиш Smile, дъщеря ми е със слънчева алергия, единственото, което я спасява е плаж в подходящо време, душ след всяко излизане от морската вода и някаква тениска върху банския .... замисляла съм се за тези, които са с дълъг ръкав и с УВ защита, но тя не иска да ги носи.

# 238

Да споделиш Smile, дъщеря ми е със слънчева алергия, единственото, което я спасява е плаж в подходящо време, душ след всяко излизане от морската вода и някаква тениска върху банския .... замисляла съм се за тези, които са с дълъг ръкав и с УВ защита, но тя не иска да ги носи.

Ще споделя,разбира се.Синът ми също получи слънчева алергия преди две лета,беше едва на 1год. и половина.
От тогава на плаж само с тениска задължително и шорти,във водата отново с тениска и веднага преобличане след като излезе.След плаж,къпане и мазане с нещо за след слънце или ползвам нещо от рода на Авен ксеракалм,А дерма Екзомега.Сега съм се замислила върху кремовете на основата на алое вера.А иначе ходим на море само преди или след пик сезона,когато е не толкова горещо.А и аз съм се замисляла за тези тениски,може да ги пробвам идващото лято.

# 239
Посоченото кремче на Акникеър показано от Параход съм го ползвала дълго време и бях мнооого доволна. Другите от които съм доволна са- svr и eдин гел-крем на Юсерин. Сега обаче като свърши Юсерина ще взема аквафлуида на Биодерма.
Не съм доволна от нито един на Ла рош,и от тониращите им също.
На Биодерма също наскоро хвърлих доста пълен тониращ, фотодерм М..ей няма такава гадост. Много тъмен, много мазен, кошмар.
Много искам да си намеря хубав тониращ крем с фактор, но все удрям на камък..С мазна кожа съм, нямам кой знае какво за прикриване.

Общи условия

Активация на акаунт