Слънцезащита 2018

• 100 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
След толкова много препоръки поръчах от английския Амазон. В него цените са по-ниски.

# 346
  • до едно тепе
Ще чакам значи. То като ги знам моите деца колко са чувствителни всичко ще е на риск.

# 347
От кой точно крем на Неострата сте доволни,аз си търся с 30 фактор, има имам и по тъмни петънца, харесах и Bioderma пак 30 f, някой дали го е ползвал

# 348
кой на биодерма Simple Smile

# 349
  • Sofia
Здравейте. Търся тониран крем за лице с SPF 50. Искам да е максимално покривен. Миналата година ползвах Биодерма и съм доволна, но ми се иска сега да сменя. Спряла съм се на Виши? Някакви отзиви? Най-вече ме интересува покривността и трайността му. Ако някой е ползвал и двата и може да сравни с биодерма още по-добре.

# 350
Bioderma Hidrabio Perfecteur 30 F

# 351
След толкова много препоръки поръчах от английския Амазон. В него цените са по-ниски.
Дай линк. Аз не го намирам там.
Иначе аз бях поръчала стика, който е с комбинирани филтри. Мазничък е, но става за спешни случаи и малки площи.

# 352
  • На ръба..
Относно спрея на Биотерм - за този ли говорим - Biotherm Moisturizing Dry Touch Mist SPF 50?

# 353
  • Prismatica Aerie
Иначе аз бях поръчала стика, който е с комбинирани филтри. Мазничък е, но става за спешни случаи и малки площи.
Стикът беше отвлечен от децата, много им хареса как мирише.
И го има и в Бг.

# 354
  • софия
Дай линк. Аз не го намирам там.
Конкретно този лосион е по-скъп там. Поръчах за тяло и те са на по-ниска цена в сравнение със сайта.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 19:17 от zvаnchе

# 355
  • Бургас
За мен този крем е разкош за нормална към смесена кожа,каквато е моята,за всеки тип кожа е,както и за дехидратирана.За летния сезон е много добър избор,хидратира много добре при мен,има фактор 30,което е прекрасно.Попива без да оставя мазен филм и ухае прекрасно,усещах си кожата много мека и пухкава с него.Вече ми свърши,но бих го купила пак заслужава си.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 18:16 от Bright Crystal

# 356
Благодаря за отговора и моята кожа е нормална към смесена,харесвам кремове които попиват добре и не мазнеят така че може би ще ми допадне този

# 357
Момичета, Миоки благодаря за австралийското злато и аз ще го търся в Амазона!
На Биодерма този ли имате предвид?
https://www.enzo.bg/bioderma/hydrabio-perfecteur-obedinjavassha- … L3vRoCi3gQAvD_BwE

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 09:35 от mimi.7299

# 358
Ако е същият в речедиум сега е на 26 и нещо с намаление. Дали е подходящ за суха кожа, някой пробвал ли е

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 09:39 от aya_2012

# 359
  • Бургас
Да,Мими точно този.

Общи условия

Активация на акаунт