Слънцезащита 2018

• 100 933
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Откъде поръчвате Неострата най-изгодно и сигурно?

# 511
Искам да попитам, тези слънцезащити Неостратата и Австралийското злато пресушават ли кожата и имат ли цвят/пигмент някакъв?

# 512
На мен ми сушат, ама на мен много неща ми сушат, така че не е проблема в крема.
И двата имат цвят - светъл. Стават за кожи до Фитцпатрик 2 според мен. За 3-ка вече ще белеят леко, но под грим също ще са ок. Неостратата стои една идея по-бяла от златото при мен.

# 513
  • Бургас/Пз
Искам да попитам, тези слънцезащити Неостратата и Австралийското злато пресушават ли кожата и имат ли цвят/пигмент някакъв?
Австралийското не съм го пробвала. Неострата не ми суши. Вече го обожавам. Дори и без овлажняващ крем отдолу пак ми е добре. И с фдт отгоре се държи чудесно.
Откъде поръчвате Неострата най-изгодно и сигурно?
Аз от тук, пратиха ми я веднага и на другия ден беше при мен https://www.facebook.com/-spam276-/photos/a.1204849529627347.107 … ype=3&theater

# 514
А каква е цената в лв на Неостратата?

# 515
  • Бургас/Пз
А каква е цената в лв на Неостратата?
48лв

# 516
  • Шотландия
Не съм ви чела от 3-4 страници назад, но искам да споделя и да поискам пак съвет. Отивам на щанда на Clarins по друг повод и понеже ми се залепи една консултантка, я питам за слънцепредпазен крем, който да слагам под фон дьо тен. Тя ми предлага Ecran Multi-Protection и аз почти го купувам, плюс това вече измазах един тестер и ми хареса -  но до момента, в който обяснявам, че ще ходя в България (живея в Шотландия) и питам колко често трябва да се нанася - и тя казва - на 2 часа. Е как да си мия грима и да нанасям всичко на всеки 2 часа?   Shocked На което тя ми обяснява, че това е защита, която е ОК за тук, Шотландия (относително малко слънце)  но за горещи страни с много слънце (България) това е недостатъчно защита и трябва нещо по-солидно. Съветва се с друга консултантка пак на Clarins и ми вадят Sun Wrinkle Control' very high protection UVB and UVA 50+ във вариант 15, 30 и 50+, но ми казват, че няма как да сложа ФДТ над него, защото е много плътен - аз го опитах, наистина е плътен мазен крем, с бяло, като за плаж. Обясних, че няма да лежа да се пека на плажа, става дума за ходене по улиците и т.н. Те и двете като удушени твърдяха, че и в този случай Екранът е много слаб, а и за другите кремове не могат да гарантират защита за цял ден. Склониха с 300 зора, че може да съм предпазена, ако се намажа сутринта с жълт крем, седя под сянката цял ден и в ранния следобед пак се намажа наново. Направо убиха всичко детско и светло у мен. Казаха, че трябва да търся други кремове (не можа да си спомни марки), които обещават целодневна защита, за да мога да ги нося под грим в страни като България и че техните продукти не са такива.  ooooh! Пак да си подновя въпроса за силна защита под грим?

# 517
Извинявам се,ако вече е коментирано,но не успях да намеря информация,някой има ли мнение за този продукт,че много му се чудя?
https://remedium.bg/sn-protection/skincode-essentials-sun-protec … n-spf50-50ml.html
Благодаря предварително! Simple Smile))

# 518
прави са - аз с екрана съм изгаряла в града и не бих го купила независимо от чудесните отзиви за него в темата
наистина трябва подновяване - дори да не е на всеки 2 часа, то 2 пъти на ден

# 519
  • Шотландия
прави са - аз с екрана съм изгаряла в града и не бих го купила независимо от чудесните отзиви за него в темата
наистина трябва подновяване - дори да не е на всеки 2 часа, то 2 пъти на ден

Благодаря, Бубанка. Екранът направо ме загуби като потребител завинаги...  Чета и тук така казват, но препоръчват La Roche Posay, дерматологът писал фактор 30, пък на картинката лепнали 60 плюс.... https://www.makeup.com/wear-sunscreen-under-foundation

# 520
Аз бях цял ден на слънце с Ла Роша, 50 фактор, лайт, не ми лъсна лицето и не ми почервеня, а карах колело в най топлите часове.......но все пак още е април, не е толкова силно слънцето вероятно! Дано и лятото му е така перфектна защитата! Praynig

# 521
Не пише ли на всички слънцезащити да се подновяват на два часа?
Аз не очаквам от никой крем да го сложа веднъж на ден и да е достатъчно. С подновяване, ако предпазва наистина, съм напълно доволна.
С Ла Рош с фактор 50 съм тази година. Последните доста години ползвах Eucerin 30 за лице и за тяло и бях много доволна. Тази година са променили формулата, новата формула изобщо не предпазва, веднага ми станаха нови лунички.

# 522
  • Шотландия
Не пише ли на всички слънцезащити да се подновяват на два часа?
Аз не очаквам от никой крем да го сложа веднъж на ден и да е достатъчно. С подновяване, ако предпазва наистина, съм напълно доволна.
С Ла Рош с фактор 50 съм тази година. Последните доста години ползвах Eucerin 30 за лице и за тяло и бях много доволна. Тази година са променили формулата, новата формула изобщо не предпазва, веднага ми станаха нови лунички.

Абе за носене през деня в града говорим... На мен ми се налага да съм навън доста, пътувам с кола между клиентите, та през работно време не ми се вижда реалистично на всеки два часа  си махам грима,  да подновявам слънцезащитата и наново да слагам грима? Ако на вас ви е възможно, ви завиждам искрено, но за мен не е реалистично. Веднъж хайде как да е, но на два часа... забравИ.

# 523
на всички пише, но за мен не е възможно да подновявам на два часа, за това в града, когато не съм дълго вън, просто не го правя
в планината, на плажа или дори в града на открито за цял ден - 2 пъти на ден не са достатъчни

грим не нося - тонирана слънцезащита, може руж и червило, но очите спрях да гримирам преди няколко години и не ми е липсвало

# 524
Аз няма и как и да искам да подновявам на 2 часа, кожата ми е мазна и това значи да ми излязат пъпки почна ли да мажа прекалено много! Забелязала съм, че при намазване повече от два пъти не е добре за кожата ми, почвам да пъпчасвам! Фов дьо тен не нося, само за официални случаи! Работата ми също е свързана с излизане на терен на открито и ми трябва надеждна дълготрайна защита! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт