Слънцезащита 2018

• 100 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Ем то остана и на теб да се разсърдя  Joy

И при нас беше днес 28, а понеделник 2-3 (че и торнадо по вечеря) и корейките колежки баш с такви шлемове се нагиздиха всичките (като моя де). А иначе аз БГ се притеснявам как ще ме гледат на лято, ама друго не можах да измъдря. Иначе тука на никой не му пука как ходиш, ама ти знаеш. Така че за тук ще съм ок. 

# 571
Не знам темата само за мазила ли е, но да ви питам закупих туй чудо вчера (SPF 50 дори) Joy. Не знам до колко ще ме предпази, но определено мисля лятото да се друсна с него. Ако видите такава стрина с подобна шапка, да знаете че съм аз. Направо се чудя какво да се правя. Въпреки цялата мазаница от сега, гледам петното ми мелазма взе да избива. Само с крем няма да стане мойта работа. Хем не искам да ми мачка косата шапка, хем пък трябва да нося+крема. И загледах тая козирка. Доста е широка отпред.

Скрит текст:
Че това си е съвсем обикновена козирка, виж тази на  Agent Provocateur си е вЧЕПЕтляваща  Laughing
А с един ето такъв бански, направо си бетон на плажа  Mr. Green

# 572
Купих си този https://apteka.framar.bg/30067119/авен-слънцезащитен-флуид-spf-50-50-мл.

л флуид. Търсех нещо с пудрен завършек. На първо четене- не съм доволна. След първия час лъснах по цялото лице, наложи се да се поизтрия и да подновя крема. На всичко отгоре ми се събира в пори и бръчици и го усещам върху лицето си. Да не говорим как подчертава и сухите зони и лющещото ми се на места лице. Търся препоръки за подобен продукт.

# 573
Талиана - мога да препоръчам СВР Себиаклиър, но не е оцветен 50-тия фактор. Ще трябва да мацваш малко пудра за изравняване на тена, ско искаш такова. СВР имат и оцветен 50-ти, но е от друга серия и мисля нямаше УВА защита.

Гледах вчера в аптеката и нищо друго не харесах, поднових си СВР. Загледах някакъв нов оцветен продукт на Биодерма, но все пак се въздържах. Ще поръчам австралийското злато по натам.

# 574
  • Somewhere far away
И аз си взех шапка с козирка, спортна- имам проблем със слънцето и искам максимлна защита. хем да ме пази от слънцето, хем е готина и си я харесвам. проблеми с косата нямам защото лятото така или иначе ходя предимно с вързана коса.
Следващото което смятам да си взема е  това:
https://apteka.framar.bg/30062657/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%8 … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 575
Талиана - мога да препоръчам СВР Себиаклиър, но не е оцветен 50-тия фактор. Ще трябва да мацваш малко пудра за изравняване на тена, ско искаш такова. СВР имат и оцветен 50-ти, но е от друга серия и мисля нямаше УВА защита.

Гледах вчера в аптеката и нищо друго не харесах, поднових си СВР. Загледах някакъв нов оцветен продукт на Биодерма, но все пак се въздържах. Ще поръчам австралийското злато по натам.
Благодаря! Ще погледна и твоето предложение. Не държа да е оцветен, опита ми показа, че за лятото не е добро решение. Искам да не лъсвам почти веднага и да го чувствам добре на кожата.

# 576
  • На ръба..
Аз още се двоумя с какво да продължа ама май ще си поръчам Неострата. Гледам снощи приятелки си разменяха тестер на този
Скрит текст:

Две го бяха пробвали и казаха, че е много ок. Даже едната беше намацана с него..хареса ми как стои ама и двете не са така запознати с темата за слънцезащитните.

# 577
  • Бургас
Момичета четох,че сте писали за пудрите,но линковете бяха за амазон и марки,които няма в България, а ми се иска да си купя някаква кажи-речи веднага (;д не ми се чака ), някакви наблюдения над такива,които се срещат по няшите аптеки или дрогерии. (Предварително се извинявам,ако някоя от вас е споделила за такава,но ми е убягнало.) Моите предпочитания са да бъде без цвят,но бих погледнала и оцветени.

# 578
# 579
  • Бургас
Благодаря много bubanka още днес отивам да погледна тази на Виши, силно ме заинтригува .

# 580
провери онлайн дали се предлагат и в нашите аптеки, защото нямам представа
дано съм ти помогнала наистина

# 581
  • София
Извинете ме, ако въпросът ми е глупав, но защо предпочитате тониращата слънцезащита за лице, поне с такова впечатление оставам.?По-ефикасни ли са оцветените кремове от безцветните?

# 582
не, високият минерален или смесен фактор белее

# 583
  • Варна
Аз още се двоумя с какво да продължа ама май ще си поръчам Неострата. Гледам снощи приятелки си разменяха тестер на този
Скрит текст:

Две го бяха пробвали и казаха, че е много ок. Даже едната беше намацана с него..хареса ми как стои ама и двете не са така запознати с темата за слънцезащитните.

Аз го ползвам вече втора година Peace наскоро смениха опаковката и според мен и цвета е по-тъмен от преди, но с пудра седи добре. Тежък е, но наистина успява да предпази кожата ми. Ползвам варианта за нормална и комбинирана кожа.

# 584
Извинете ме, ако въпросът ми е глупав, но защо предпочитате тониращата слънцезащита за лице, поне с такова впечатление оставам.?По-ефикасни ли са оцветените кремове от безцветните?
Аз си взех тонирания Авен от любопитство. Не бях ползвала тонирана защита. Исках да видя как ще ми изравни тена, и в интерес на истината в това отношение останах доволна. Ще му дам шанс на това кремче, макар по -горе да му описах и кусурите.

Общи условия

Активация на акаунт