Слънцезащита 2018

• 100 885
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
провери онлайн дали се предлагат и в нашите аптеки, защото нямам представа
дано съм ти помогнала наистина
Имах работа близо до аптека Фармастор ,невидях пудрата на Виши, но харесах на Авен,обаче беше останал само тъмният нюанс и непосмях да я взема.

# 586
Момичета минералните филтри ли са за предпочитане? Свързвам ги с минерални масла и от там си мисля,че запушват порите. А сигурно нямат нищо общо. Та каква е най-общо разликата между химичен и минерален филтър, освен по-белия цвят?

# 587
На кратко, всички филтри са химични, но минералните филтри отразяват лъчите, а другите ги поглъщат и превръщат в топлина.
Минералните са титаниев диоксид и цинков оксид, всички други са "химични".

Има мнения, че минералните са по-щадящи към чувствителни кожи и представляват по-малко риск от предизвикване на непоносимост, но това твърдение все по-често се оспорва с вкарването на нови химични филтри.

# 588
  • София
С един малко по-различен въпрос: от колко часа е наложително да се сложи слънцезащита на лицето?
Пак за бягането ми е въпросът, защото тичам между 8 и 9 часа сутрин в парка, събота или неделя - по-късно предвид желанието ми да поспя. При късните бягания слагам задължително, защото те са и по-дълги като време.
Да, иначе се сълнцезащитата се отмива бързо от потта... А като добавя и засъхналата пот по лицето (кристалчета сол, които пречупват светлината),направо ми се плаче. Идеи за подобрение и овладяване на положението?  
Australian Gold Premium Coverage 45SPF е ок като текстура, но понякога ми щипе кожата. Може би има някаква агресивна съставка.

# 589
  • Sofia
Аз гледах, чудих се и накрая заложих на изпитано и сигурно:

Прекрасна основа за грим, лек, немазен, но и неизсушаващ сухата ми кожа. На всичкото отгоре и 12 лв.... Whistling Heart Eyes

# 590
  • Бургас/Пз
Скрит текст:

Прекрасна основа за грим, лек, немазен, но и неизсушаващ сухата ми кожа. На всичкото отгоре и 12 лв.... Whistling Heart Eyes
От къде го взе на тази цена??

# 591
Скрит текст:

И аз попадам на добри мнения за този, може да го пробвам.  Peace

Уф, той е само spf30  Tired
Намерих 50-ка

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 11:05 от Миоки

# 592
  • Sofia
От къде го взе на тази цена??
[/quote]

От Ремедиум https://remedium.bg/brand/3415/piz-buin.html

Ползвам тази марка от години, още преди да започнат да ги внасят тук и много пъти съм ги хвалила. Изключително съм доволна винаги, особено от серията за алергична кожа, каквато е моята, няма пробив, колкото и да е силно слънцето  Peace

Показаният от Миоки имам от миналата година, леко ми идва по-мазничък под грима, иначе за морето е супер!

Сега метнах око на този:

Гледам, че го има и тук, но първо ще си привърша сегашната туба от антиалергичната серия.

# 593
  • Бургас
Сега ще го поръчам този първият показан от cutesmallcat от Ремедиум плюс един комплект на Uriage,нищо не губя така и така пускам поръчка.За градска среда 30 фактор ми е идеален,леле затрупах се със слънцезащита. Laughing Хвърлила съм око и на един на Галеник с котешки нокът,само как звучи. Grinning

# 594
Подарявам крема на Уудънспуун със спф 50 на който желае да поеме доставката му. Кремът е само масла и 25% цинков оксид. Купен е преди месец, ползван 2 пъти. Тежък, мазен и бял, неподходящ за лице, бебе или малко дете нямам, за да го измажа върху него. Simple Smile

# 595
Piz Buin ги гледах в брошурата на Фантастико " с минимум -30% намаление "  до 09.05., но така и не се наканих да ида да разгледам.

# 596
  • близо под тепетата
Подарявам крема на Уудънспуун със спф 50 на който желае да поеме доставката му. Кремът е само масла и 25% цинков оксид. Купен е преди месец, ползван 2 пъти. Тежък, мазен и бял, неподходящ за лице, бебе или малко дете нямам, за да го измажа върху него. Simple Smile

Bubanka, много ли е бял?Като маска? Аз него искам да взема за детето(3год.) и гледах отзиви в 2 блога -не беше бял върху кожата.

# 597
Маги, дай ми адрес и ти го пращам. За мен е неносим, но бих намазала малко и алергично към слънцето дете с него. Моите моми са вече тийнейджърки и е абсурд да намажат нещо бяло и мазно върху себе си.

Ако искаш, аз също ще го снимам.

# 598
  • Варна
След поста на бубанка да ПОДАРЯ и аз бебешкия на Алтея органикс, пробван точно веднъж. Ужасно мазен! Купих го за сина ми и в сравнение с wooden spoon , който ползвахме миналата година е ужас. Но и другия белееше много и оставяше навсякъде петна. Е отказвам се от натуралната слънцезащита. Моля, препоръчайте ми нещо за детето (1,6), което се нанася лесно и пази!

# 599
  • близо под тепетата
Маги, дай ми адрес и ти го пращам. За мен е неносим, но бих намазала малко и алергично към слънцето дете с него. Моите моми са вече тийнейджърки и е абсурд да намажат нещо бяло и мазно върху себе си.

Ако искаш, аз също ще го снимам.

Тя не е алергична, всъщност си има 2-3 слоя боя по рождение...по-тъмна е и от мен.
Но исках да я мажа с натурална козметика и точно на тази марка се бях спряла.
Ако не те затруднява, може ли да снимаш как стои нанесено върху кожата?

От този блог се запалих...ама сега виждам, че 30ти фактор е изпробван, не 50ти.

Иначе за себе си поръчах флуида за лице на La Roche...надявам се вторник да е при мен.
Ако не избера натурална козметика за дъщеря си, и на нея ще взема спрея на тази марка.

Сега са на промоция в аптеки Субра Wink

Общи условия

Активация на акаунт